שינוי כיוון למקרן , אשמח לעזרה
קיבלתי הצעה מחנות מתמחה למקרן tw9000 שעומד בתקציב ( מכשיר לא בתול , היה אצל לקוח מביטול עסקה )..
מה אתם אומרים עליו ואיזה עלויות צפויות לי מסביב במידה ולא אשתגע עם מסך יקר והתקנה כמובן צריך גם לקחת
בחשבון.
מה אתם אומרים עליו ואיזה עלויות צפויות לי מסביב במידה ולא אשתגע עם מסך יקר והתקנה כמובן צריך גם לקחת
בחשבון.
אני חייב להודות שחסר לי ידע בנושא. חציבה ? אין לי מושג על מה מדובר...
מרחק ? למה להתייחס ?
1. למרחק ישיבה שלי ? אם כן זה 3.7 מטר.
2. למרחק בין הקיר בו תהיה התמונה לנקודה בה יותקן המקרן ? אם כן זה סביב חמישה מטר.
הקיר עצמו שבו אני רוצה את המסך הוא ברוחב 3.5 מטר מקצה לקצה. הבאסה שיש באחד הצדדים חלון קטן
אבל אם זה לא מפריע אין לי בעיה שהמסך יסתיר אותו כאשר אני צופה..
אולי כדאי להזמין איש מקצוע מחנות מתמחה אלי לדירה אחרת יהיה לי קשה לקבל מושג אמיתי למה לצפות בפרויקט הזה.
אין לי כוונה לבצע שיפוץ בסלון או משהו שדומה לזה אם אכן בזה מדובר. אולי אחזור לאופציה שלי מסך רגיל 65"..
מרחק ? למה להתייחס ?
1. למרחק ישיבה שלי ? אם כן זה 3.7 מטר.
2. למרחק בין הקיר בו תהיה התמונה לנקודה בה יותקן המקרן ? אם כן זה סביב חמישה מטר.
הקיר עצמו שבו אני רוצה את המסך הוא ברוחב 3.5 מטר מקצה לקצה. הבאסה שיש באחד הצדדים חלון קטן
אבל אם זה לא מפריע אין לי בעיה שהמסך יסתיר אותו כאשר אני צופה..
אולי כדאי להזמין איש מקצוע מחנות מתמחה אלי לדירה אחרת יהיה לי קשה לקבל מושג אמיתי למה לצפות בפרויקט הזה.
אין לי כוונה לבצע שיפוץ בסלון או משהו שדומה לזה אם אכן בזה מדובר. אולי אחזור לאופציה שלי מסך רגיל 65"..
- topprojector
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 229
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
ליאור, כמה קיבלת על ה TW9000 ? זה מקרן FULL HD ו 3D פצצה. השאלה כמה זמן וכמה שעות נורה הוא היה בשימוש אצל הלקוח וכמה אחריות יש עליו ועל ידי מי.
מכיוון שה TW9000 הוא הדגם הקודם של אפסון (היום יש את ה TW9100) אני מניח שלחנויות שיש אותו במלאי הם יציעו לך חדש לחלוטין במחיר נמוך משמעותית מהמחירים שמופיעים בזאפ.
מעבר לזה, אני רכשתי לפני כשבועיים את ה TW8100 ( חדש מהחנות) שיש לו נתונים טובים יותר מה TW9000 (גם רמת קונטרסט גבוהה יותר וגם משקפי RF ולא משקפי IR) ב 15,500 ש"ח, כך שבפרוש שווה לך לשקול גם את האופציה הזו.
אם הנושא של 3D לא חשוב לך, שווה לך לשקול את האפסון TW5500 (זהה ל EPSON 8700UB). מקרן FULL HD יוצא מהכלל להקרנת תכני 2D . מכיוון שמדובר בדגם יחסית ישן אני מניח שבחנויות תוכל לקבל אותו ברמת מחיר של כ 11-12K
מכיוון שה TW9000 הוא הדגם הקודם של אפסון (היום יש את ה TW9100) אני מניח שלחנויות שיש אותו במלאי הם יציעו לך חדש לחלוטין במחיר נמוך משמעותית מהמחירים שמופיעים בזאפ.
מעבר לזה, אני רכשתי לפני כשבועיים את ה TW8100 ( חדש מהחנות) שיש לו נתונים טובים יותר מה TW9000 (גם רמת קונטרסט גבוהה יותר וגם משקפי RF ולא משקפי IR) ב 15,500 ש"ח, כך שבפרוש שווה לך לשקול גם את האופציה הזו.
אם הנושא של 3D לא חשוב לך, שווה לך לשקול את האפסון TW5500 (זהה ל EPSON 8700UB). מקרן FULL HD יוצא מהכלל להקרנת תכני 2D . מכיוון שמדובר בדגם יחסית ישן אני מניח שבחנויות תוכל לקבל אותו ברמת מחיר של כ 11-12K
- topprojector
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 229
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
לגבי חציבה, אתה חייב שכבל HDMI יגיע מהמקור וידאו למקרן וכמובן צריך שקע חשמל למקרן. ניתן לחצוב ולשים צינורות בהם יעברו הכבלים. כמובן שניתן להעביר את הכל בתעלות חיצוניות.
מדובר על סדר גודל דומה מאוד למצב אצלך. אולי מטר פחות מטר יותר. בין 7-9 מטר.guyezra כתב:מרחק הכבילה הוא המחק מהמקור (כנראה הרסיבר) למקרן דרך הקיר (מהקיר ליד הרסיבר עד התיקרה ועד התיקרה בצד של המקרן) ולא קו אווירי כמובן
אצלי במרחק 5 מטר מרחק צפייה יש בערך 8 מטר...
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
TW5500 ב-11-12 אלף ש"ח? גם אם מדובר במקרן חדש הכולל 3 שנות אחריות מלאות לא הייתי משלם יותר מ-8 אלף ש"ח.
אם ה-9000 מוצע ברמת מחיר של עד 12 אלף ש"ח זה כבר אופציה טובה (כמובן רק אם כולל 3 שנות אחריות).
אם אף אחת מהאופציות האלה לא קיימת (או שיקרה יותר) ואין אופציה ליד שנייה הייתי מותח את התקציב ל-17 אלף והולך על מסך 106 אינץ' + TW8100.
אם ה-9000 מוצע ברמת מחיר של עד 12 אלף ש"ח זה כבר אופציה טובה (כמובן רק אם כולל 3 שנות אחריות).
אם אף אחת מהאופציות האלה לא קיימת (או שיקרה יותר) ואין אופציה ליד שנייה הייתי מותח את התקציב ל-17 אלף והולך על מסך 106 אינץ' + TW8100.
טוב לאחר חשיבה ובירורים של עלויות התקנה של מקרן הבנתי שבמצב אצלי בסלון אצטרך להשקיע אלפי שקלים
בפרויקט הזה ואני צפוי להגיע ל 20k אפילו שהמקרן יעלה 12 בערך לכן החלטתי לוותר בשלב זה על התענוג.
אם נחזור למסכים ישנה אצלי התלבטות האם לרכוש פלזמה מכמה סיבות.
א. סיכוי סביר לצריבה . ילדות בבית וגם אשתי מתנגדת לרעיון של ״השגחה ״ מהסוג הזה מדי יום..
ב. צריכת חשמל . לא יודע כמה זה נכון להיום אבל בעבר הפלזמות צרכו המון חשמל ביחס ללד.
ג. סלון יחסית מואר.
ד. עבודה מרובה עם מחשב ( כולל משחקים של הילדה בקונסולה ובמחשב )
עכשיו נשאלת השאלה ואני יודע שאצטרך לוותר על איכות מסוימת במסך לד היכן החסרונות משמעותיים יותר.
האם ישנם מסכים שבעית העננות יחסית בשוליים או שזה עניין של מזל על מה אני נופל ?
אילו דגמים חדשים צפויים להיכנס או שיצאו לאחרונה שאולי כדאי לשים עליהם דגש ?
התקציב רצוי לא לעבור את ה 12 אלף למסך 55 או 60.
תודה על הסבלנות והעזרה.
בפרויקט הזה ואני צפוי להגיע ל 20k אפילו שהמקרן יעלה 12 בערך לכן החלטתי לוותר בשלב זה על התענוג.
אם נחזור למסכים ישנה אצלי התלבטות האם לרכוש פלזמה מכמה סיבות.
א. סיכוי סביר לצריבה . ילדות בבית וגם אשתי מתנגדת לרעיון של ״השגחה ״ מהסוג הזה מדי יום..
ב. צריכת חשמל . לא יודע כמה זה נכון להיום אבל בעבר הפלזמות צרכו המון חשמל ביחס ללד.
ג. סלון יחסית מואר.
ד. עבודה מרובה עם מחשב ( כולל משחקים של הילדה בקונסולה ובמחשב )
עכשיו נשאלת השאלה ואני יודע שאצטרך לוותר על איכות מסוימת במסך לד היכן החסרונות משמעותיים יותר.
האם ישנם מסכים שבעית העננות יחסית בשוליים או שזה עניין של מזל על מה אני נופל ?
אילו דגמים חדשים צפויים להיכנס או שיצאו לאחרונה שאולי כדאי לשים עליהם דגש ?
התקציב רצוי לא לעבור את ה 12 אלף למסך 55 או 60.
תודה על הסבלנות והעזרה.
יבוא אישי של מקרן יחתוך לך את המחיר בב~60 אחוז! לדוגמה, BENQ W1070 המצויין ב~5000 ש"ח בלבד כולל מיסים, עמלות ומשלוח עד הבית:
http://www.amazon.com/BenQ-W1070-Theate ... ords=W1070
פרטי המוצר
שם המוצר: BenQ W1070 1080P 3D Home Theater Projector (Silver)
מחיר המוצר: $976.99
גובה ס"מ: 19
רוחב ס"מ: 34
אורך ס"מ: 40
משקל ק"ג: 3.99
מיסים
קטגורית מכס: מקרן וידאו
סה"כ מע"מ ומכס: $362
עלויות שילוח
סכום לתשלום אווירי: $68
סכום לתשלום ימי: $33.5
מחיר סופי
כולל עלות מוצר, משלוח ומיסים (הערכה בלבד)
סה"כ לתשלום באוויר: $1407 / ₪5281
סה"כ לתשלום בים: $1373 / ₪5152
זה ישאיר לך די כסף למסך והתקנה בסיסית וטובה.
http://www.amazon.com/BenQ-W1070-Theate ... ords=W1070
פרטי המוצר
שם המוצר: BenQ W1070 1080P 3D Home Theater Projector (Silver)
מחיר המוצר: $976.99
גובה ס"מ: 19
רוחב ס"מ: 34
אורך ס"מ: 40
משקל ק"ג: 3.99
מיסים
קטגורית מכס: מקרן וידאו
סה"כ מע"מ ומכס: $362
עלויות שילוח
סכום לתשלום אווירי: $68
סכום לתשלום ימי: $33.5
מחיר סופי
כולל עלות מוצר, משלוח ומיסים (הערכה בלבד)
סה"כ לתשלום באוויר: $1407 / ₪5281
סה"כ לתשלום בים: $1373 / ₪5152
זה ישאיר לך די כסף למסך והתקנה בסיסית וטובה.
תקרא בדיון שלי: http://www.hometheater.co.il/vt180448.% ... D7%94-quotLiorShap כתב:תודה על העצה![]()
האמת שקלתי על יבוא.. השאלה מי ירצה להתקין לי ויעשה עבודה מושקעת ולא זרקנית בגלל שלא קניתי אצלו..
אילו עוד דגמים בסדר גודל דומה של עד 1200$ מומלצים ?...
אני קניתי בסוף EPSON 8350 ב-1099$, בעיקר בגלל ה-lens shift האדיר שלו שהתגלה כאולטרא-שימושי.
מאוד מרוצה ממנו אבל הוא ג-ד-ו-ל!
אלא אם אתה פריק של עיצוב-פנים, התקנה זה ממש לא סיפור גדול וכל שיפוצניק ממוצע יודע לתלות מסך הקרנה ומתלה למקרן (כמה ברגים בקיר/תקרה) ולעשות תעלה/חציבה במידת הצורך לכבלים.
אם מישהו מחפף כי לא קנית אצלו - אל תשלם לו! אף אחד לא משלם מראש לפני שהוא רואה את טיב התוצאה.