האם דבר כזה יכול לקרות גם בארץ?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78862
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 786 פעמים
קיבל תודות: 5391 פעמים

שליחה #1 

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6605
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 501 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

גדול :lol:

רוב הישראלים שמסתפקים באיזו פלזמה סינית שנמכרת בסופר הקרוב לביתם, הדבר האחרון שמעניין אותם זה לתבוע את יס או הוט על איכות השידור...

tevel3
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1016
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

הוא יפסיד...
:lol:

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #4 

לא, כי לא משדרים פה ב HD ולצערי גם עוד הרבה זמן לא ישדרו.

לא, כי אף אחד לא הבטיח לי, לך ולנו, איכות שידור מסויימת שאת קיומה אפשר להוכיח או לשלול אמפירית.

לא, כי עד שתביעה כזו תגיע לדיון בבית משפט אצלנו יפרצו עוד שלוש מלחמות, יקימו חמש ועדות חקירה, יתחלפו שני נשיאים ופרס יפסיד עוד שלוש מערכות בחירות. :)
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

lito
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1129
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

נכון, לא הבטיחו...המוקקים לא הבטיחו. הבטיחו רק תנאים לרווחיות וקיום לתווך ארוך למשדרים. הבטיחו תנאי שוק מונופוליסטיים.

אבל מה עם הזכויות שלנו כצרכנים בשוק כזה שנשלט על ידי שתי חברות? אם הרשות המוקקת והרגולטורים לא קבעו רף מינימלית לאיכות שידור, האם זה נכון שאין מה לעשות?

מה עם המחלקה להגנת הצרכן במשרד התעשיה, בג"ץ נגד הרגולטורים ו LOBBYING? הפגנות???? :lol: :lol: :lol:

נכון, מי יעשה את זה? :roll:

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #6 

lito כתב:האם הרשות המוקקת והרגולטורים לא קבעו רף מינימלית לאיכות שידור, האם זה נכון שאין מה לעשות?
:roll:
...
יפה כתבת,
מה שעניין את המחוקק בזמנו זה המשך השליטה בכל אמצעי התקשורת במדינת ישראל ולכן בתיקון 4 לחוק הבזק שמסדיר את פעילותן של חברות הכבלים והלויין נקבע כי תוקם מועצה לשידורי כבלים ולויין שחבריה יתמנו על ידי הממשלה. ויושב ראש המועצה יהיה נציג מטעם שר התקשורת. בין תפקידי המועצה, קביעת מדיניות שידורים וקביעת כללים הנוגעים למינויי הכבלים.

ליאור
נערך לאחרונה על ידי Lior_M ב 30/09/2006 17:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
הקולנוע שלי

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #7 

ליאור,

לאו דווקא דיברתי על HDTV.

אני דווקא כן זוכר הבטחות של איכות של DVD מצד YES...

אגב, משדרים כאן HDTV (אתה כנראה לא עוקב) ויש שידורים לוייניים שנקלטים מלא מעט מדינות + לא עוד הרבה זמן יצאו החברות הגדולות עם פתרונות מלאים ב-HDTV.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #8 

oferlaor כתב:ליאור,

לאו דווקא דיברתי על HDTV.

אני דווקא כן זוכר הבטחות של איכות של DVD מצד YES...

אגב, משדרים כאן HDTV (אתה כנראה לא עוקב) ויש שידורים לוייניים שנקלטים מלא מעט מדינות + לא עוד הרבה זמן יצאו החברות הגדולות עם פתרונות מלאים ב-HDTV.
...
עופר הי,
בוא נעזוב רגע את שידורי ה HD דרך צלחת ( לא yes ) שבשביל לקלוט אותם צריך הוצאה כספית גבוהה למדי.
בוא נדבר על גופי השידור שהוסמכו על ידי המחוקק לשדר בארץ.
אני עוקב ואני יודע שיש שידורי נסיון של HOT בטכנולוגיית HD. העניין הטכנולוגי לא מטריד אותי. ברור שזה כאן ושזה יקרה. השאלה היא מתי או יותר נכון אילו תכנים ישדרו ב HD. האם אתה רואה את ערוץ 3 או ערוץ 2 מפיקים סדרות מקור ב HD ? אני מתקשה לראות את זה קורה. האם אתה חושב שערוץ 3 בכבלים ומקבילו בלוויין ירכשו בקרוב את הסדרות שלהם ב HD ? הריי ברור שזה עולה להם פחות לרכוש אותם ברזולוציה נמוכה יותר.
תשמע, לא יושבים שם חברה טיפשים. הם יודעים שאת הסדרות שהם קונים בהרבה כסף רובנו רואים בין שישה חודשים לשנה לפני שהן מגיעות לכאן. ( חלקנו אפילו ב HD ), והם גם יודעים שהקבוצה שיודעת מה זה HD היא קבוצה מאוד קטנה באוכלוסיה אז למה שזה יקרה מהר ? מה בוער להם ? ( תאמין לי שעם הכנסה ממוצעת של 200-220 ש"ח מ 90 אחוז ממשקי הבית בישראל שום דבר לא בוער להם ).
העתיד אולי כבר כאן ( טכנולוגית ) אבל כנראה שעוד הרבה מים יזרמו בברז אצלי במקלחת לפני שזה יקרה. ( שידורי HD - לא נסיון - עם תכנים אמיתיים ).
זו לפחות דעתי. מצטער מראש אם היא קצת מבאסת.
הקולנוע שלי

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #9 

ליאור,

דבר ראשון פספסת את כל הפואנטה של השרשור שלי... התביעה הספציפית היתה שהחברה לא עומדה בהבטחות שלה לגבי איכות התמונה. התייחסתי אך ורק לזה.

לגבי עניין HDTV (נושא אחר לחלוטין...):

1. בוודאי שהם ירכשו סדרות וסרטים ב-HDTV, הרי אף אחד לא ממש מצפה שהם יספקו אותם בחינם. תחשוב שיהיה ערוץ בתשלום שיחזיר להם את ההשקעה ובאותו זמן (ובעצם באותה השקעה) הם ישדרו את אותו תוכן ב-SDTV (זו השיטה ש-BskyB נוקטים בה!). התוספת לעלות שלהם תכוסה בקלות על ידי המנויים.

2. סלח לי, אבל דעתך ודעתי לא רלוונטים - אלא רק דעתם של מנהלי הוט ויס... העובדה היא שהוט הקימה מרכז שידור מתוחכם ומתקדם, שיש להם ערוץ בניסוי *כרגע* ושהם רכשו בוודאות בין 70 ל-80 סרטים ב-HDTV... הם הוציאו מכרז על ממירים וזה כרגע מה שמעכב את הסיפור.

לגבי יס, ידוע פחות, רק שהחברה הוציאה מכרז לממירים לתחילת 2007. אם הם לא היו מתכננים להשיק משהו, אני מעריך שהם לא היו מוציאים מכרז...

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”