איזה נגן CD לקנות? עבור מערכת קולנוע ביתי/סטריאו
שלום,
ברשותי מערכת קולנוע ביתי/סטריאו חדשה (טרם חוברה):
מגבר marantz 1603
רמקולים מדפיים B&W 685
סנטר Jamo וסאטליטים של morel.
מעוניין לקנות נגן CD בשביל המוזיקה שלי, עד היום שמעתי ב Bose Wave Radio/CD שעדיין ברשותי.
אשמח לקבל המלצה לנגן CD, או לחלופין האם אני יכול להשתמש בזה שכבר יש לי (Bose) בחיבור אנלוגי?
חלק מהמוסיקה שלי במחשב, וחלק ניכר על גבי CD.
תקציב - נניח 1000 ש"ח אבל גמיש יחסית.
תודה
ברשותי מערכת קולנוע ביתי/סטריאו חדשה (טרם חוברה):
מגבר marantz 1603
רמקולים מדפיים B&W 685
סנטר Jamo וסאטליטים של morel.
מעוניין לקנות נגן CD בשביל המוזיקה שלי, עד היום שמעתי ב Bose Wave Radio/CD שעדיין ברשותי.
אשמח לקבל המלצה לנגן CD, או לחלופין האם אני יכול להשתמש בזה שכבר יש לי (Bose) בחיבור אנלוגי?
חלק מהמוסיקה שלי במחשב, וחלק ניכר על גבי CD.
תקציב - נניח 1000 ש"ח אבל גמיש יחסית.
תודה
הוא נמכר בארץ?
לפי חיפוש ראשוני שעשיתי המחיר שלו בארה"ב הוא סביב $450 - שזה כבר כפול מהתקציב שלי (ועוד לפני מכס ושילוח לארץ).
בעיה נוספת - העומק שלו הוא 36 ס"מ (לפי מה שכתוב בסקירה שקראתי) - והמדף שלי הוא כ-32 ס"מ עומק, ככה שהוא יבלוט החוצה.
לפי חיפוש ראשוני שעשיתי המחיר שלו בארה"ב הוא סביב $450 - שזה כבר כפול מהתקציב שלי (ועוד לפני מכס ושילוח לארץ).
בעיה נוספת - העומק שלו הוא 36 ס"מ (לפי מה שכתוב בסקירה שקראתי) - והמדף שלי הוא כ-32 ס"מ עומק, ככה שהוא יבלוט החוצה.
האם ה-DAC של הרסיבר (marantz 1603 ftnur) לא יכול לעשות זאת בצורה טובה?ארז_וחני כתב:תשקול להוריד את המוזיקה שלך למחשב ולקנות DAC .
בתקציב שציינת קשה עד בלתי אפשרי למצוא נגן CD איכותי במצב סביר.
ארז...
כלומר האם אי אפשר לחבר כניסה דיגיטלית מהמחשב לרסיבר ולהוציא אל הרמקולים הקדמיים סטריאו באיכות גבוהה (אחרי המרה לאנלוגי של הרסיבר)?
אני מבין.
עדיין, צריכה להיות גם תשובה טכנית לשאלה: האם תיאורטית / מעשית יש הבדל בין שתי הקונפיגורציות?
כלומר האם לשים 2000 ש"ח על ההבדל בין ה-DAC של הרסיבר ל-DAC הייעודי שאקנה למטרה זו בלבד? או שהתועלת הצפויה היא זניחה.
בעצם מה שאני שואל הוא האם ה-DAC של הרסיבר נחות משמעותית מזה של ה-DAC שעולה 2000 ש"ח?
עדיין, צריכה להיות גם תשובה טכנית לשאלה: האם תיאורטית / מעשית יש הבדל בין שתי הקונפיגורציות?
כלומר האם לשים 2000 ש"ח על ההבדל בין ה-DAC של הרסיבר ל-DAC הייעודי שאקנה למטרה זו בלבד? או שהתועלת הצפויה היא זניחה.
בעצם מה שאני שואל הוא האם ה-DAC של הרסיבר נחות משמעותית מזה של ה-DAC שעולה 2000 ש"ח?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בתקציב הנתון מומלץ בחום לשקול נגן CD מיד שנייה. הנה אופציה פשוט אדירה מבחינת עלות/תועלת: https://www.htisrael.co.il/modules.php? ... _ads=39157
צודק.epony כתב:בתקציב הנתון מומלץ בחום לשקול נגן CD מיד שנייה. הנה אופציה פשוט אדירה מבחינת עלות/תועלת: https://www.htisrael.co.il/modules.php? ... _ads=39157...
תודה רבה.
קניתי ממנו.