שאלה בנוגע ל-LG Smart Share לבעלי טלוויזיה חכמה של LG
-
shimon23
-
- חבר פעיל

- תגובות: 60
היי
קניתי את הטלוויזיה LG 42Ls570 כאשר אחת האופציות שהיו הכי חשובות לי בה הינם אופציית הסטרימינג.
לצורך כך התקנתי במחשב את התוכנה שהם ביקשו - Nero mediahome 4 והגדרתי תיקיה לשיתוף.
כאשר אני מנסה לפתוח את התיקיה הזאת דרך הטלוויזיה אני לעיתים לא רואה את כל הקבצים וגם כאשר
אני רואה קובץ הטלוויזיה רושמת "קובץ לא חוקי" והוא לא נפתח גם כאשר מדובר בסרטון פשוט.
מישהו נתקל בתופעת ה"קובץ לא חוקי"?
האם יש דרך אחרת להשתמש באופציית הסטרימינג של סרטים בטלוויזיה?
הערה: המחשב מחובר חוטית לראוטר (ולרשת האלחוטית שלו) ואילו המחשב מחובר חוטית לראוטר, כלומר לא מחובר לאותה רשת אלחוטית, האם זה משפיע?
קניתי את הטלוויזיה LG 42Ls570 כאשר אחת האופציות שהיו הכי חשובות לי בה הינם אופציית הסטרימינג.
לצורך כך התקנתי במחשב את התוכנה שהם ביקשו - Nero mediahome 4 והגדרתי תיקיה לשיתוף.
כאשר אני מנסה לפתוח את התיקיה הזאת דרך הטלוויזיה אני לעיתים לא רואה את כל הקבצים וגם כאשר
אני רואה קובץ הטלוויזיה רושמת "קובץ לא חוקי" והוא לא נפתח גם כאשר מדובר בסרטון פשוט.
מישהו נתקל בתופעת ה"קובץ לא חוקי"?
האם יש דרך אחרת להשתמש באופציית הסטרימינג של סרטים בטלוויזיה?
הערה: המחשב מחובר חוטית לראוטר (ולרשת האלחוטית שלו) ואילו המחשב מחובר חוטית לראוטר, כלומר לא מחובר לאותה רשת אלחוטית, האם זה משפיע?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8265
קודם כל אם אתה מתכוון להזרים סרטי HD לטלוויזיה כדאי מאוד שהמחשב והטלוויזיה יהיו מחוברים לאותו ראוטר ועם חיבור חוטי ולא WIFI.
שנית, התוכנה הכי טובה להזרמת מדיה היא ה PLEX. אתה צריך להתקין שרת פלקס במחשב ואז בעזרת MEDIA LINK בטלוויזיה להתחבר אליו.
http://www.plexapp.com/medialink/files/index.html
שנית, התוכנה הכי טובה להזרמת מדיה היא ה PLEX. אתה צריך להתקין שרת פלקס במחשב ואז בעזרת MEDIA LINK בטלוויזיה להתחבר אליו.
http://www.plexapp.com/medialink/files/index.html
-
shimon23
-
- חבר פעיל

תודה, אנסה את ה-Plex, אך ניסיתי לצפות גם בסרטונים של דקה ללא HD וקיבלתי את הודעת השגיאה הנ"ל.
כמו כן, ידוע לכם לגבי צורת החיבור האם היא תקינה?
כמו כן, ידוע לכם לגבי צורת החיבור האם היא תקינה?
- moey78
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
אי הצגת קבצים בפלקס
אהלן, יש לי את אותה הבעייה עם הנרו ואני חושב שהנרו פחות טובה מהפלקס. הפלקס עדיפה בהרבה מובנים בעיקר כי ניתן להוריד דרכה אפליקציות יותר טובות מאלה של lg.אגב האם מישהן יודע למה לא ניתן לנגן קבצי mkv דרך הפלקס בטלוויזיה? פעלתי לפי ההוראות באתר שלהם אך הטלוויזיה מסרבת לנגן קבצי mkv בטענה שהקובץ לא חוקי. חפשתי בהרבה מקומות אך לא מצאתי פתרון לבעייה, יש למישהו רעיון???
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

ה PLEX אכן הרבה יותר טובה מהנירו בכל מובן.
תוריד MEDIA INFO ותעלה לפה את התוצאות. ה LG מסוגלת לנגן עד [email protected]
ד"א, moey78 , איזה דגם יש לך?
תוריד MEDIA INFO ותעלה לפה את התוצאות. ה LG מסוגלת לנגן עד [email protected]
ד"א, moey78 , איזה דגם יש לך?
- moey78
-
- חבר שרק התחיל

ls570y
בוקר, יש לי את ls570y, אני אעלה במהלך היום את הפרטים. אגב, הסרט הוא brrip 720p dts264 יש לזה קשר?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

הטלוויזיה אמורה לתמוך בפענוח DTS ככה שזו כנראה לא הבעיה. סביר להניח שלא תומכת בפורמט הספציפי של הסרט מבחינת הוידיאו. בשביל זה ביקשתי שתעלה MEDIA INFO. אצלי ה LG מנגנת את רוב רובם של ה MKV ללא בעיה (כמובן בהזרמה דרך חיבור חוטי ולא WIFI).
- moey78
-
- חבר שרק התחיל

מוזר, באיזה פורמט את ממליץ לראות את הסרטים?
תודה ואחלה יום,
אלה פרטי המדיה :
Media
•Duration 2:09:35
•Bitrate 1510 kbps
•Width 1280
•Height 534
•Aspect Ratio 2.35
•Video Resolution 720p
•Container MKV
•Video Frame Rate 24p
File
•Accessible Yes
•Exists Yes
•File G:\hd movies\argo (2012)\argo (2012).mkv.mkv
•Size 5.36 GB
•Container MKV
Video
•Codec H264
•Bitrate 4295 kbps
•Language English
•CABAC 1
•Frame Rate 23.976 fps
•Height 534
•Level 4.1
•Profile high
•Ref Frames 5
•Scantype progressive
•Width 1280
Audio
•Codec DCA
•Channels 5.1
•Bitrate 1510 kbps
•Language English
•Bitrate Mode CBR
•Sampling Rate 48000 Hz
Subtitles
•Language English
•Format VOBSUB
תודה ואחלה יום,
אלה פרטי המדיה :
Media
•Bitrate 1510 kbps
•Width 1280
•Height 534
•Aspect Ratio 2.35
•Video Resolution 720p
•Container MKV
•Video Frame Rate 24p
File
•Accessible Yes
•Exists Yes
•File G:\hd movies\argo (2012)\argo (2012).mkv.mkv
•Size 5.36 GB
•Container MKV
Video
•Codec H264
•Bitrate 4295 kbps
•Language English
•CABAC 1
•Frame Rate 23.976 fps
•Height 534
•Level 4.1
•Profile high
•Ref Frames 5
•Scantype progressive
•Width 1280
Audio
•Codec DCA
•Channels 5.1
•Bitrate 1510 kbps
•Language English
•Bitrate Mode CBR
•Sampling Rate 48000 Hz
Subtitles
•Language English
•Format VOBSUB
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מוזר. רק בשביל התרגיל, נסה לנגן את אותו הסרט מה USB.
- moey78
-
- חבר שרק התחיל

עובד...
ניסיתי דרך ה-USB וזה עובד,
ממש מוזר הקטע הזה, אני אנסה ארגן עוד סרטי BRRIP ואבדוק אם גם אותם פלקס לא מצליח לזהות.
האם יש דרך להוסיף קודקים או משהו כזה לנגן ה-PLEX או שזה לא קשור?
אני ממש אשמח לעזרה, זה ממש מבאס..
ממש מוזר הקטע הזה, אני אנסה ארגן עוד סרטי BRRIP ואבדוק אם גם אותם פלקס לא מצליח לזהות.
האם יש דרך להוסיף קודקים או משהו כזה לנגן ה-PLEX או שזה לא קשור?
אני ממש אשמח לעזרה, זה ממש מבאס..
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

זה לא קשור. הפלקס לא מנגן, הוא מזרים לטלוויזיה שמנגנת. אם מ USB היא מנגנת, גם דרך הפלקס היא אמורה לנגן.
א. האם יש לך את הוורסיה האחרונה של שרת ה PLEX? (אני מניח שאתה מנסה לנגן דרך ה MEDIALINK בטלוויזיה ולא דרך ה DLNA).
Version 0.9.7.17.469
http://www.plexapp.com/getplex/
ב. האם בטלוויזיה מותקנת הגירסה האחרונה של הקושחה?
http://www.lg.com/il/support-product/lg-47LS570Y
ג. נסה לנגן יותר מפעם אחת.
ד. האם סטרימינג של מדיה בווינדוס במחשב מופעל? (הפעלה שלו עלולה ליצור בעיות עם ה PLEX).
א. האם יש לך את הוורסיה האחרונה של שרת ה PLEX? (אני מניח שאתה מנסה לנגן דרך ה MEDIALINK בטלוויזיה ולא דרך ה DLNA).
Version 0.9.7.17.469
http://www.plexapp.com/getplex/
ב. האם בטלוויזיה מותקנת הגירסה האחרונה של הקושחה?
http://www.lg.com/il/support-product/lg-47LS570Y
ג. נסה לנגן יותר מפעם אחת.
ד. האם סטרימינג של מדיה בווינדוס במחשב מופעל? (הפעלה שלו עלולה ליצור בעיות עם ה PLEX).
-
shimon23
-
- חבר פעיל

אני נתקל בבעיה שונה עם ה-PLEX, לעיתים השרת פשוט לא מופיע בטלוויזיה. נתקלתם בבעיה הזו?
איך ניתן לפתור אותה? אני מתכוון למצב בו התוכנה והרשת מחוברים כמובן.
איך ניתן לפתור אותה? אני מתכוון למצב בו התוכנה והרשת מחוברים כמובן.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

תבדוק תחת SERVICES אם השרות הבא פועל:
Windows Media Player Network Sharing Service
אם כן אז תעשה לו DISABLED, תפעיל מחדש את המחשב, את השרת, ואז את הטלוויזיה.
Windows Media Player Network Sharing Service
אם כן אז תעשה לו DISABLED, תפעיל מחדש את המחשב, את השרת, ואז את הטלוויזיה.
- moey78
-
- חבר שרק התחיל

עוד דרך...
גם לי הפלקס נעלם מהרשימה כל כמה זמן ולי יש XP על המחשב, כך שאני לא יודע אם גם ב-XP יש את האפשרות של ביטול ההזרמה דרך הנגן של וינדוס.
מה שאני עושה כדי להחזיר את הפלקס לחיים, יש לי PLEX MEDIA CENTER מותקן על המחשב,
אני פשוט הולך ל-MEDIA LINK (קישור מדיה) שם אתה לוחץ על הכפתור הירוק (SELECT DEVICEׂ והוא מרענן את הרשימה, לאחר שימצא את המחשב שלך בטלוויזיה, תבחר והוא יתחבר בחזרה לפלקס.
מקווה שעזרתי במשהו,
מה שאני עושה כדי להחזיר את הפלקס לחיים, יש לי PLEX MEDIA CENTER מותקן על המחשב,
אני פשוט הולך ל-MEDIA LINK (קישור מדיה) שם אתה לוחץ על הכפתור הירוק (SELECT DEVICEׂ והוא מרענן את הרשימה, לאחר שימצא את המחשב שלך בטלוויזיה, תבחר והוא יתחבר בחזרה לפלקס.
מקווה שעזרתי במשהו,
- moey78
-
- חבר שרק התחיל

מסתבר שזה קיים גם ב-XP, והוא מופסק,
אגב, נראה לי שהבעיה עם הקובץ עצמו כי בינתיים הורדתי קבצים אחרים עם איכות יותר גבוהה מהסרט שלמעלה, והצלחתי לראות אותם בטלוויזיה ואפילו הכתוביות הסתכרנו מעולה.
INTEGRAL המון תודה על העזרה,
אגב, נראה לי שהבעיה עם הקובץ עצמו כי בינתיים הורדתי קבצים אחרים עם איכות יותר גבוהה מהסרט שלמעלה, והצלחתי לראות אותם בטלוויזיה ואפילו הכתוביות הסתכרנו מעולה.
INTEGRAL המון תודה על העזרה,
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אצלי הוא נעלם רק כשהשירות המזוויע הזה היה מופעל (דרך אגב לא רק בטלוויזיה אלא גם במחשבים אחרים בבית שעליהם מותקן ה PLEX MEDIA CENTER). כיביתי אותו לצמיתות וזהו.
-
shimon23
-
- חבר פעיל

גם לאחר כיבוי השירות של ה-media player sharing, אני רואה את שרת ה-Plex בטלוויזיה רק לסירוגין.
הרשת תקינה והוא עובד תקין ומפורסם על פי מסך ההגדרות שלו. מה יכולה להיות הסיבה לדעתכם?
הרשת תקינה והוא עובד תקין ומפורסם על פי מסך ההגדרות שלו. מה יכולה להיות הסיבה לדעתכם?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מוזר. מה קורה כשאתה מבטל בהגדרות את ה DLNA?
- חייםמלכה387
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
שבת שלום לכולם..
יש לי טלוזיה LG דגם 659y
אפשרי להשתמש ב PLEX הזה שמדובר פה עליו?
הורדתי אותו למחשב איך אני מישתמש בזה בטלוזיה עצמה?
טלוזיה מחוברת לאינטרנט למודם דרך lan
יש לי טלוזיה LG דגם 659y
אפשרי להשתמש ב PLEX הזה שמדובר פה עליו?
הורדתי אותו למחשב איך אני מישתמש בזה בטלוזיה עצמה?
טלוזיה מחוברת לאינטרנט למודם דרך lan
- dvdblue
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 219
גם לי יש טלויזיה LG ואם בשלך יש מערכת הפעלה WEBOS כמו שלי, התוכנה היחידה שמזרימה את הסרטים בצורה מושלמת (וניסיתי את כולן) היא SERVIIO. מומלצת מאוד. קלת משקל ועושה בדיוק את מזה שצריך.
מתקינים על המחשב את SERVIIO, משתפים תיקיה/תיקיות, והכל מופיע בטלויזיה כשנכנסים לאפליקצית SMART SHARE ובוחרים ב"סרטוני וידאו". הכל מוצג עם THUMBNAILS בצורה מאוד לא נוחה לדעתי (אם יש לך במחשב תיקיות שונות לסדרות ולסרטים בנפרד - בטלויזיה הכל מתערבב לרשימה אחת ונהיה סלט שלם בלי יכולת לעשות SORTING מכל סוג. בנוסף, אין לי מושג למה, אבל כל קובץ וידאו מופיע אצלי ברשימה הזו פעמיים: פעם אחת עם סיומת MKV ופעם שניה בלי סיומת. שני הקבצים מפעילים את הסרט כמו שצריך, אבל זה מכפיל את רשימת הסרטים ואצלי היא גדולה גם ככה. כדי לאתר סרט כלשהו אני צריך לגלול ולגלול וזה מסורבל מאוד. הפתרון שמצאתי שגם הוא לא הכי כיפי - לבחור במסך הראשי ב"התקנים" במקום ב"סרטוני וידאו", ואז SERVIIO, ולנווט אל תיקית המשנה המדוייקת שעל המחשב ואז הרשימה הופכת להיות מצומצמת כמו במחשב, עד שמגיעים לקובץ הרצוי ומפעילים אותו. הרבה לחיצות.
אם כמוני אתה מזרים עבור הסרטים כתוביות SRT, תגלה ש-LG עדיין לא גיירו את הפיצ'ר הזה כמו שצריך ויש שם באגים מעצבנים:
בכתוביות באנגלית כל פעם שמופיע הסימן ' (גרש, ויש המון כאלה בטקסטים באנגלית) מופיע על המסך בטלויזיה רצף של אותיות משונות באנגלית תקוע בתחילת/אמצע המילה המקורית. בדיוק במקום שבו אמור להופיע גרש. אז כל פעם אני נכנס במיוחד ל-NOTEPAD ומוחק את כל סימני הגרש.
אם הורדת כתוביות לחירשים או סתם כתוביות עם טאגים למיניהם (של "תו מוסיקלי", של פונט "איטליק" מוטה < i > וכדומה) הכל מוצג בטלויזיה במקום להיות מוסתר וזה יכול להיות מטריד.
בכתוביות בעברית - בכל כתובית שמכילה 2 שורות - תמיד בשורה השניה כל סימני הפיסוק, סימני שאלה וכדומה - מופיעים הפוך - משמאל לימין במקום מימין לשמאל.
כל הבעיות האלו נראות לי פשוטות ביותר לתיקון ומכשירים מאוד ישנים ופשוטים (וזולים בהרבה) מטלויזיות LG מתמודדים איתך בצורה מושלמת. לא ברור לי למה בח.י לא יכולים לתקן את זה פעם אחת ולתמיד.
- להסבר על תוכנת SERVIIO.
למי ששאל על אפליקציית PLEX - אין אפליקצית PLEX לטלויזיות LG. גם הרבה אפליקציות מעולות שיש בחו"ל - בארץ חסומות ונשארים רק עם אפליקציות משונות במיוחד שאין בהם כל צורך. לא הצלחתי למצוא אף אפליקציה שבאמת שימושית. הכל שם די פח וחבל.
מתקינים על המחשב את SERVIIO, משתפים תיקיה/תיקיות, והכל מופיע בטלויזיה כשנכנסים לאפליקצית SMART SHARE ובוחרים ב"סרטוני וידאו". הכל מוצג עם THUMBNAILS בצורה מאוד לא נוחה לדעתי (אם יש לך במחשב תיקיות שונות לסדרות ולסרטים בנפרד - בטלויזיה הכל מתערבב לרשימה אחת ונהיה סלט שלם בלי יכולת לעשות SORTING מכל סוג. בנוסף, אין לי מושג למה, אבל כל קובץ וידאו מופיע אצלי ברשימה הזו פעמיים: פעם אחת עם סיומת MKV ופעם שניה בלי סיומת. שני הקבצים מפעילים את הסרט כמו שצריך, אבל זה מכפיל את רשימת הסרטים ואצלי היא גדולה גם ככה. כדי לאתר סרט כלשהו אני צריך לגלול ולגלול וזה מסורבל מאוד. הפתרון שמצאתי שגם הוא לא הכי כיפי - לבחור במסך הראשי ב"התקנים" במקום ב"סרטוני וידאו", ואז SERVIIO, ולנווט אל תיקית המשנה המדוייקת שעל המחשב ואז הרשימה הופכת להיות מצומצמת כמו במחשב, עד שמגיעים לקובץ הרצוי ומפעילים אותו. הרבה לחיצות.
אם כמוני אתה מזרים עבור הסרטים כתוביות SRT, תגלה ש-LG עדיין לא גיירו את הפיצ'ר הזה כמו שצריך ויש שם באגים מעצבנים:
בכתוביות באנגלית כל פעם שמופיע הסימן ' (גרש, ויש המון כאלה בטקסטים באנגלית) מופיע על המסך בטלויזיה רצף של אותיות משונות באנגלית תקוע בתחילת/אמצע המילה המקורית. בדיוק במקום שבו אמור להופיע גרש. אז כל פעם אני נכנס במיוחד ל-NOTEPAD ומוחק את כל סימני הגרש.
אם הורדת כתוביות לחירשים או סתם כתוביות עם טאגים למיניהם (של "תו מוסיקלי", של פונט "איטליק" מוטה < i > וכדומה) הכל מוצג בטלויזיה במקום להיות מוסתר וזה יכול להיות מטריד.
בכתוביות בעברית - בכל כתובית שמכילה 2 שורות - תמיד בשורה השניה כל סימני הפיסוק, סימני שאלה וכדומה - מופיעים הפוך - משמאל לימין במקום מימין לשמאל.
כל הבעיות האלו נראות לי פשוטות ביותר לתיקון ומכשירים מאוד ישנים ופשוטים (וזולים בהרבה) מטלויזיות LG מתמודדים איתך בצורה מושלמת. לא ברור לי למה בח.י לא יכולים לתקן את זה פעם אחת ולתמיד.
- להסבר על תוכנת SERVIIO.
למי ששאל על אפליקציית PLEX - אין אפליקצית PLEX לטלויזיות LG. גם הרבה אפליקציות מעולות שיש בחו"ל - בארץ חסומות ונשארים רק עם אפליקציות משונות במיוחד שאין בהם כל צורך. לא הצלחתי למצוא אף אפליקציה שבאמת שימושית. הכל שם די פח וחבל.