בעייה עם קובצי NFO ו-XBMC
היי,
אני חדש ב-XBMC - קיבלתי HTPC עם OpenElec ו-XBMC.
יש לי כמה סדרות של הילד שאני הקלטתי ויצרתי עבורם קבצי NFO שזוהו ע"י הבוקסי בוקס עד עכשיו.
העתקתי את הספריות לדיסק של ה-XBMC אבל לא מצאתי איך לגרום ל-XBMC להשתמש בקבצי ה-NFO.
קבצי ה- tvshow נמצאים בספריית הסדרה (כתובה בעברית).
אשמח לעזרה, כאמור בבוקסי בוקס זה עבד פתחתי את הסדרות גם עם ember media וגם שם זה מזוהה כראוי.
תודה מראש,
רועי
אני חדש ב-XBMC - קיבלתי HTPC עם OpenElec ו-XBMC.
יש לי כמה סדרות של הילד שאני הקלטתי ויצרתי עבורם קבצי NFO שזוהו ע"י הבוקסי בוקס עד עכשיו.
העתקתי את הספריות לדיסק של ה-XBMC אבל לא מצאתי איך לגרום ל-XBMC להשתמש בקבצי ה-NFO.
קבצי ה- tvshow נמצאים בספריית הסדרה (כתובה בעברית).
אשמח לעזרה, כאמור בבוקסי בוקס זה עבד פתחתי את הסדרות גם עם ember media וגם שם זה מזוהה כראוי.
תודה מראש,
רועי
- pacooka
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 129
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אתה צריך להשתמש בקבצי nfo בפורמט המתאים ל xbmc אשר שונה מקבצי ה nfo שברשותך,
הינה דוגמה לקובץ אצלי:
https://dl.dropbox.com/u/13055895/XBMC/ben10dvd.nfo
שם קובץ ה nfo צריך להיות כשם הסרט\iso , וצרף לתיקיה 3 קבצי תמונות בשם, fanart.jpg, poster.jpg, folder.jpg
רק וודא שבשלושת השורות הראשונות של קובץ ה nfo אין לך גרשיים או פסיק.
* מה שהסברתי פה תקף רק לסרטים שאין להם מידע באתרי האינטרנט (The movie/TVdb)
מקווה שזה מה שהתכוונת, במידה וזה לא המצב ואלו סרטים מוכרים, קבצי ה nfo השונים שלך משגעים את ה xbmc, פשוט מחק אותם.
הינה דוגמה לקובץ אצלי:
שם קובץ ה nfo צריך להיות כשם הסרט\iso , וצרף לתיקיה 3 קבצי תמונות בשם, fanart.jpg, poster.jpg, folder.jpg
מקווה שזה מה שהתכוונת, במידה וזה לא המצב ואלו סרטים מוכרים, קבצי ה nfo השונים שלך משגעים את ה xbmc, פשוט מחק אותם.
אכן לזה התכוונתי, אני מנסה להתאים את הקובץ לסדרת טלוויזיה ולא הצלחתי עד עכשיו.pacooka כתב:אתה צריך להשתמש בקבצי nfo בפורמט המתאים ל xbmc אשר שונה מקבצי ה nfo שברשותך,
הינה דוגמה לקובץ אצלי:
מקווה שזה מה שהתכוונת, במידה וזה לא המצב ואלו סרטים מוכרים, קבצי ה nfo השונים שלך משגעים את ה xbmc, פשוט מחק אותם....
אחרי שאני מייצר את ה-NFO לפי הפורמט הנ"ל האם הסריקה אמורה להתבצע אוטומטית או שאני צריך לעשות פעולה ידנית ?
- pacooka
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 129
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני מבצע ידנית ,
במידה ולא מצליח לך אתה פשוט יכול לעמוד על התיקיה שמכילה את הסרט ולנסות לראות את פרטי הסרט (Info = ctrl-D)
ה XBMC יבצע בדיקה מהירה ויקרא את קובץ ה nfo,
בכל מקרה קובץ nfo לסדרות הוא שונה מ nfo לסרטים, תוכל לעיין ב wiki של XBMC
במידה ולא מצליח לך אתה פשוט יכול לעמוד על התיקיה שמכילה את הסרט ולנסות לראות את פרטי הסרט (Info = ctrl-D)
ה XBMC יבצע בדיקה מהירה ויקרא את קובץ ה nfo,
בכל מקרה קובץ nfo לסדרות הוא שונה מ nfo לסרטים, תוכל לעיין ב wiki של XBMC
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים