האם TP-Link TL-WR1043ND הוא הראוטר הטוב ביותר במחיר של עד 300 ש"ח?
אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי שיחובר למודם האינטרנט-טלפון של HOT. כרגע אני מנוי בחבילה של 12 מגה גלישה, ובעקבות הודעת HOT לתקשורת השבוע, אני מעוניין לשדרג את המהירות ל-30 מגה. לפי מה שהבנתי, תדרש התקנה של HotBox (שיוגדר כמודם ולא נתב) מפני שהמודם הנוכחי של HOT שיש אצלי אינו תומך ב-VDSL.
מקריאת ביקורות ב-ZAP של 10 אנשים שרכשו את המודם הנ"ל, התמונה לא כזו חיובית לגבי הנתב שנחשב לאחד המומלצים פה בפורום, דבר המתבטא בניתוקים וחוסר אמינות. האם קיימת כבר חלופה מתקדמת יותר בתקן N במחיר של כ-300 ש"ח לראוטר הנ"ל, שנמצא בשוק כבר לפחות 5 שנים?
מקריאת ביקורות ב-ZAP של 10 אנשים שרכשו את המודם הנ"ל, התמונה לא כזו חיובית לגבי הנתב שנחשב לאחד המומלצים פה בפורום, דבר המתבטא בניתוקים וחוסר אמינות. האם קיימת כבר חלופה מתקדמת יותר בתקן N במחיר של כ-300 ש"ח לראוטר הנ"ל, שנמצא בשוק כבר לפחות 5 שנים?
אני לא מומחה IT, אבל יש לי כזה ראוטר בדיוק בתצורה שאתה מתאר.
אני מרוצה ממנו, יש לי בית גדול ויש קליטה טובה ברוב חלקי הבית.
מתחברים אילו כרגע 8 קליינטים - מחשב אחד אחד בצורה קווית ושבעה מחשבים/טאבלטים וטלפונים.
לא יודע לומר לך אם יש כרגע משהו יותר טוב בשוק.
אני מרוצה ממנו, יש לי בית גדול ויש קליטה טובה ברוב חלקי הבית.
מתחברים אילו כרגע 8 קליינטים - מחשב אחד אחד בצורה קווית ושבעה מחשבים/טאבלטים וטלפונים.
לא יודע לומר לך אם יש כרגע משהו יותר טוב בשוק.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
יש לי שניים כאלה ואני מבסוט מאוד. טווח קליטה גדול ועומד יפה בעומסים.
שמעתי (ויש שרשור על זה כאן בפורום) על בעיות עם גרסת החומרה האחרונה בשילוב עם אחת הקושחות אבל יש לזה פתרון.
אני בד"כ ממליץ על הראוטר הזה כי הוא נותן תמורה מעולה לכסף, זה לא הראוטר הכי חזק והכי מתקדם היום אבל לשימוש ביתי ממוצע גם זה יותר מידי.
שמעתי (ויש שרשור על זה כאן בפורום) על בעיות עם גרסת החומרה האחרונה בשילוב עם אחת הקושחות אבל יש לזה פתרון.
אני בד"כ ממליץ על הראוטר הזה כי הוא נותן תמורה מעולה לכסף, זה לא הראוטר הכי חזק והכי מתקדם היום אבל לשימוש ביתי ממוצע גם זה יותר מידי.
גם לי יש בבית את הראוטר הנ"ל. אני לא יודע אם זה עניין של עדכון קושחה ששאני עצלן לעשות או מה בכך, אבל לפעמים יש לו התנתקויות שדורשות כיבוי והדלקה שלו מחדש. אישית זה בא כשאני דוחף טון הורדות בטורנט.
סה"כ עושה את העבודה בצורה טובה, והאפשרות להחלפת אנטנות למוגברות יכולה להיות טובה במידת הצורך (עמדתי לעשות את זה, אך האנטנה שהזמנתי עם תקע פין ולא שקע..
).
תבדוק באתר של נט צ'יף מה הוא ממליץ בימים אלו כראוטר מומלץ.
סה"כ עושה את העבודה בצורה טובה, והאפשרות להחלפת אנטנות למוגברות יכולה להיות טובה במידת הצורך (עמדתי לעשות את זה, אך האנטנה שהזמנתי עם תקע פין ולא שקע..
תבדוק באתר של נט צ'יף מה הוא ממליץ בימים אלו כראוטר מומלץ.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
תודה, חברים. נשמע לי טוב מספיק
אפשר להסיק מתשובותיכם שבעיות הניתוקים מקורן בקושחה, ובסה"כ מדובר עדיין בנתב טוב ביחס למחירו. NetCheif עדיין לא עדכן את טבלת הנתבים המומלצים מה-18/9/2012, לכן שאלתי פה.
אני אלך על זה. תודה שוב
אני אלך על זה. תודה שוב