ממש לפני רכישה מתלבט מאוד בין שני סטרימרים.
מתלבט מאוד בין ה A 400 ל DUNE HD BASE 3D.
אני אתן את הדרישות שלי ואם תוכלו לעזור לי לפי הן להחליט את אשמח.
1.איכות תמונה מאוד חשובה לי ללא קפיצות צפייה כמה שיותר חלקה ואיכותית.
2.תלת מימד - קראתי ביקורות על המכשיר ראיתי המון סוגי קבצים שכל מכשיר קורא, מחפש את המכשיר שיוכל הפעיל לי את הסרטים בצורה הטובה ביותר כמובן עם כתוביות בתלת מימד.
המחיר לא משנה לי באמת אני חזרתי מחול ואני בלי סטרימר בבית.
תודה לעוזרים
2.תלת מימד - קראתי ביקורות על המכשיר ראיתי המון סוגי קבצים שכל מכשיר קורא, מחפש את המכשיר שיוכל הפעיל לי את הסרטים בצורה הטובה ביותר כמובן עם כתוביות בתלת מימד.
תודה לעוזרים
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
1. אני לא מכיר אף סטרימר, אפילו לא הבסיסי והמצ'וקמק ביותר, שקופצות בו תמונות כהגדרתך ואין תמונה "חלקה".gal171 כתב:מתלבט מאוד בין ה A 400 ל DUNE HD BASE 3D.
תודה לעוזרים...
עם זאת, אין כמעט סטרימר שמנגן FHD ב WIFI ללא קפיצות, אך זה קשור לקצב ההעברה ולא לסטרימר.
2. לכל מכשיר יש מפרט אילו פורמטים הוא מנגן ואילו לא, וגם בביקורות זה מצוין, כך שפשוט תקנה את זה שיש לו יכולת לנגן את מה שאתה רוצה לשדך לו.
תקרא את המאמרים שעשו עלים כאן באתר זה, זה גם יעזור לך לקבל החלטה.
תודה רבה.
הכוונה שלי הייתה זה לא קפיצות כמו שתיארת.
הכוונה שלי זה התמונה האיכותית ביותר.
קראתי את הביקורות.
לגבי התלת מימד - אני בתהליכי קנייה ועדיין לא התעסקתי אם הקבצים של ברטי תלת מימד ככה שאין לי מושג איזה מכשיר יותר נוח וטוב להתעסקות עם תלת מימד, אם מישהו יוכל להוסיף פרטים אני אשמח.
הכוונה שלי הייתה זה לא קפיצות כמו שתיארת.
הכוונה שלי זה התמונה האיכותית ביותר.
קראתי את הביקורות.
לגבי התלת מימד - אני בתהליכי קנייה ועדיין לא התעסקתי אם הקבצים של ברטי תלת מימד ככה שאין לי מושג איזה מכשיר יותר נוח וטוב להתעסקות עם תלת מימד, אם מישהו יוכל להוסיף פרטים אני אשמח.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
הכוונה היא שיש קבצי סרטים MKV, שהם מציגים 2 תמונות (אחת מעל השניה או אחת לצד השניה)
קבצים אלו - כל סטרימר יודע לפענח, אפילו הסטרימר הכי פשוט.
ויש קבצי M2TS, גם כאן, כמו למעלה, וכמעט כל סטרימר יודע לפענח.
ויש קבצי בלוריי 3D, שזה קובץ גדול בהרבה, עם תפריטים, ורק סטרימרים מסויימים יודעים לפענח.
לכן, עליך להחליט מה תשדך לסטרימר שלך, כי אם אינך מתכוון לשדך סרטי בלוריי, הרי שכל סטרימר יהיה טוב עבורך (כמעט)
ואם אתה כן מתכוון לשדך לו סרטים כאלו, הביקורות אמורות לסייע לך להחליט מי מהם מנגן פורמט שכזה בצורה טובה יותר ונטולת באגים.
קבצים אלו - כל סטרימר יודע לפענח, אפילו הסטרימר הכי פשוט.
ויש קבצי M2TS, גם כאן, כמו למעלה, וכמעט כל סטרימר יודע לפענח.
ויש קבצי בלוריי 3D, שזה קובץ גדול בהרבה, עם תפריטים, ורק סטרימרים מסויימים יודעים לפענח.
לכן, עליך להחליט מה תשדך לסטרימר שלך, כי אם אינך מתכוון לשדך סרטי בלוריי, הרי שכל סטרימר יהיה טוב עבורך (כמעט)
ואם אתה כן מתכוון לשדך לו סרטים כאלו, הביקורות אמורות לסייע לך להחליט מי מהם מנגן פורמט שכזה בצורה טובה יותר ונטולת באגים.