roku 3
-
YohananHemo
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
לא רלוונטי לארץ מכיוון שהייחוד של המכשיר הינו בהכללת שירותי OTT כמו HBO GO, PANDORA, Netflix, Amazon, Hulu ועוד, אשר כולם לא זמינים בארץ בצורה ישירה. נוסיף לזה גם את המנטליות הישראלית של חוסר רצון לשלם על תכנים וחוסר היכולת בכלל לשים כתוביות על התכנים וקיבלנו עוד קופסה שאומנם נפלאה על הנייר, אבל לא נוגעת אלינו.
חייב להגיד שאני קצת מופתע מהתגובה השלילית.. נכון שהמכשיר אולי לא ידבר לרוב האנשים בישראל שאוהבים תרגום עברי ותכנים בחינם (גם אם לא חוקי) אבל מה שיפה באתר שלכם זה שיש כתבות למי שאוהב את התחום ויכול לקרוא על הכל ממכשירים שמתאימים לכולם ועד מקרנים טלויזיות ורמקולים שכנראה לא ינשמו אוויר ברוב הדירות של הקוראים באתר . אם נהיה ספציפיים למוצר המדובר פה, אז עבור כארבעה דולר לחודש המכשיר הופך להיות רלוונטי לפחות עבור השירותים העיקריים. מכיוון שלא בדקתי את נושא החוקיות יותר מדי לעומק, בואו נגיד שאני מכיר באופן אישי מישהו שמשתמש בנטפליקס דרך ה XBOX והיה שמח לקרוא כתבה על המוצר עם זווית ישראלית של מה כן עובד פה ומה לא מכיוון שהוא חושב לקנות מכשיר כזה כדי לראות נטפליקס גם בחדר השינה.
רעיונות לסקירה: שירותים שעובדים מישראל, תרגום עברי בהזרמה מקומית.
רעיונות לסקירה: שירותים שעובדים מישראל, תרגום עברי בהזרמה מקומית.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
offerbk1,
תודה על הפידבק, אך זמינות התכנים שביקשת לקרוא בכתבה, כבר מצוינים בהודעה הקודמת שלי.
תודה על הפידבק, אך זמינות התכנים שביקשת לקרוא בכתבה, כבר מצוינים בהודעה הקודמת שלי.
שוב חשוב לי להגיד שהתגובה היא ממקום חיובי כי אני נהנה לקרוא על דברים בתחום שהם יותר ממה שברור מאליו. נכון שכתבת שהתכנים לא זמינים בצורה ישירה אבל צריך להבין שיש דברים שכן מעניינים אותנו כקהל ישראלי ששווים בדיקה.
1) איזה תכנים עובדים (בצורה לא ישירה כמובן)? לדוגמה AMAZON לא ניתן להוריד את האפליקציה בXBOX בלי שרות VPN ומכיוון שלא ניסיתי איני יודע אם השירות עובד מהארץ.
2) האם ניתן להצמיד כתוביות בעברית לתכנים שמוזרמים מקומית?
3) האם אצל כל ספקי התוכן (הגדולים לפחות) ניתן להפעיל כתוביות ? (אמנם באנגלית אבל זה יכול להיות ההבדל עבור ישראלי אם נוח לו לראות את התוכנית או לא) - יש הבדל בין מה שכתוב על הנייר ומה שרואים במציאות הרבה פעמים. הולו פלאס באקסבוקס לדוגמה הרבה פעמים גם כשבוחרים כתוביות אינו מציג כלום בעוד שבנטפליקס עובד חלק)
בנוסף יש את הנסיון הרב שלכם באתר עם מוצרים רבים שנפוצים בישראל שמאפשר לכם השוואות בין ממשק המתשתמש של מוצרים למוצרים אחרים המוכרים בארץ דבר שנותן לישראלי אפשרות להבין יותר טוב את ההשוואה.
דרך אגב גם גוגל טיוי בארץ ישראל (ללא שירותים עוקפי מיקום) זה קופסא ללא זכות קיום מה שלא הפריע לאתר לכתוב כתבות באתר על המוצר (כתבות ששמחתי לקרוא כמובן) אז אני לא כל כך רואה מה ההבדל.
דרך אגב אני כן מאמין שאם הרבה ישראלים היו יודעים על כל האפשרויות לצרוך תוכן יכול להיות שהיו בוחרים לשלם קצת מאשר להוריד בחינם וכל היום להתעסק בהורדות ומציאת תרגומים מסונכרנים. בסופו של דבר מדובר על אלטרנטיבה עם יתרונות וחסרונות. כל אחד יעשה את הבחירה של מה שמתאים לו לקנות ולהשתמש אבל הרוב פה שמחים לקרוא על כל המגוון.
אם תבצעו סקירה על המוצר אני אשמח. אם לא אני מבטיח לא לכעוס
ברור לי שבסופו של דבר גם לכם יש זמן מוגבל ואתם צריכים להחליט איך לנצלו ועל מה לכתוב שלראייתכם ייעניין את הרוב.
1) איזה תכנים עובדים (בצורה לא ישירה כמובן)? לדוגמה AMAZON לא ניתן להוריד את האפליקציה בXBOX בלי שרות VPN ומכיוון שלא ניסיתי איני יודע אם השירות עובד מהארץ.
2) האם ניתן להצמיד כתוביות בעברית לתכנים שמוזרמים מקומית?
3) האם אצל כל ספקי התוכן (הגדולים לפחות) ניתן להפעיל כתוביות ? (אמנם באנגלית אבל זה יכול להיות ההבדל עבור ישראלי אם נוח לו לראות את התוכנית או לא) - יש הבדל בין מה שכתוב על הנייר ומה שרואים במציאות הרבה פעמים. הולו פלאס באקסבוקס לדוגמה הרבה פעמים גם כשבוחרים כתוביות אינו מציג כלום בעוד שבנטפליקס עובד חלק)
בנוסף יש את הנסיון הרב שלכם באתר עם מוצרים רבים שנפוצים בישראל שמאפשר לכם השוואות בין ממשק המתשתמש של מוצרים למוצרים אחרים המוכרים בארץ דבר שנותן לישראלי אפשרות להבין יותר טוב את ההשוואה.
דרך אגב גם גוגל טיוי בארץ ישראל (ללא שירותים עוקפי מיקום) זה קופסא ללא זכות קיום מה שלא הפריע לאתר לכתוב כתבות באתר על המוצר (כתבות ששמחתי לקרוא כמובן) אז אני לא כל כך רואה מה ההבדל.
דרך אגב אני כן מאמין שאם הרבה ישראלים היו יודעים על כל האפשרויות לצרוך תוכן יכול להיות שהיו בוחרים לשלם קצת מאשר להוריד בחינם וכל היום להתעסק בהורדות ומציאת תרגומים מסונכרנים. בסופו של דבר מדובר על אלטרנטיבה עם יתרונות וחסרונות. כל אחד יעשה את הבחירה של מה שמתאים לו לקנות ולהשתמש אבל הרוב פה שמחים לקרוא על כל המגוון.
אם תבצעו סקירה על המוצר אני אשמח. אם לא אני מבטיח לא לכעוס