עינית לייזר למערכת של פנסוניק

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
daniklo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם יש לי מערכת סטריאו של פנסוניק דגם SCAK230 איך אני יודע איזה עינית לייזר אני צריך. הייתי אצל טכנאי שאמר שהעלות של עינית זה 400 ש"ח ועוד עבודה 150 ש"ח? ראיתי בכל מיני אתרים שעינית עולה בסביבות ה100 ש"ח אבל איך אני יודע איזה דגם עינית אני צריך לפי דגם המערכת. וכן איפה אפשר לקנות באופן פרטי?
תודה

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

במערכות מיני כאלה בד"כ לא טורחים להחליף עיניות

שליחה #2 

אבל אם אתה מתעקש, אז ככה: המחיר שאמר לך הטכנאי באמת יקר עבור ראש לייזר חדש. לגבי המחיר של 100 שקל שראית, זה לא בהכרח רלוונטי למקרה שלך כי יש עשרות אם לא מאות דגמים של עיניות וטווח המחירים הוא בין כמה דולרים בודדים למאות דולרים (לדגמים נדירים ובעיקר ישנים). סביר להניח שאצלך זה יהיה מהזולים יותר, אבל צריך לדעת מה הדגם. חיפוש קצר שלי ברשת לא העלה דבר, ובד"כ באמת קשה למצוא מידע טכני על מערכות מיני כאלה. האפשרות הנותרת זה לפתוח את המכשיר ולנסות לקרוא מה כתוב על הראש לייזר. אם אין גישה מספקת לקריאה, אין ברירה אלא לפרק גם את הראש (העינית מותקנת בו, וצריך להחליף את כל המכלול). אם אתה משוכנע שהוא גמור, אין מה להפסיד גם אם לא תצליח למצוא ראש חלופי. אם תצליח לקרוא מה הדגם, כתוב אותו כאן ונמצא איפה אפשר להשיג אותו. באופן כללי ניתן לקנות ראשים בחנויות האלקטרוניקה שליד התחנה המרכזית בת"א, אבל יש להם מבחר מצומצם. אפשר גם ברשת.

daniklo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה רבה

indi5
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 581
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #4 

בזמנו היתה לי בעיה דומה במערכת מיני.
חבר (טכנאי) סיפר לי שדבר ראשון יש לנקןת את העינית בזהירות עם נייר לניקוי עדשות משקפיים.
במידה ולא עוזר- להגיע למיקום העינית ולצידה יש בורג קטנטן שבעזרת מברג זעיר (שענים) ניתן לכוון את עוצמת העינית.
מקווה שעזרתי.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”