רכישת נקסוס 7 עם סלולר

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
g200al פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים!

אני מעוניין לרכוש את המכשיר הנ"ל
סליחה על הבורות אבל היכן אני קונה??
וכמובן האם אתם יודעים מה המחיר??

תודה
ויום טוב חברים :)

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #2 

בארץ או חו"ל ?
"על החתום...."

shemsha
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1170
נתן תודות: 93 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #3 

אני הזמנתי מ BHPHOTO דרך מאסטופ. לא זוכר בדיוק את העלות אבל משלוח כ 20-25 דולר + מע"מ

g200al פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

בארץ אחי

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #5 

g200al כתב:בארץ אחי
...
גירסת נקסוס 7 עם הסים מתומחרת בארץ במחיר גבוה מידי בהשוואה לאלו בלי הסים שכבר הושפעו מתחרות המחירים בין המשוקים השונים בארץ.
מחירו בסביבות 1900 שקל,
בגוגל סטור מחירו 299 דולר- הפרש המחיר רק 50דולר לגירסה 32g בלי סים.
לדעתי אם יש לך מישהוא שיכול להביא אתו בכיס מארהב אז כדאי יותר.

מאידך אם מוסיפים גם משלוח ושחרור ועוד - אז הכדאיות כבר יורדת.

shemsha
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אני רק אוסיף שאין סיבה לקנות מהגוגל סטור בה משלמים משלוח ומס מקומי. יש, או לפחות היה ב BHPHOTO במחיר זהה ומשלוח חינם בתוך ארה"ב.
לי עם משלוח ומס לארץ דרך מאסטופ יצא כ 1450 ש"ח.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

צדקת, אכן שם המחיר 299 אבל אתה חייב להוסיף מס כי מחירים באתרים אפילו של רשת חנויות פיזיות , לא כוללות מס שמוסף בעת הקניה בחנות או המשלוח שהוא ברוב המקרים חינם בתוך ארהב.

shemsha
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

לא נכון, בקנייה באתר אתה משלם ל BHPHOTO מס רק אם אתה שולח לכתובת ב STATE בה הם יושבים, כלומר ניו יורק. מאסטופ לדוגמה יושבים בניו ג'רזי ולכן לא תשלם מס מקומי בהזמנה אליהם.
בקנייה בחנות עצמה פיזית כמובן שתשלם מס.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

shemsha כתב:לא נכון, בקנייה באתר אתה משלם ל BHPHOTO מס רק אם אתה שולח לכתובת ב STATE בה הם יושבים, כלומר ניו יורק. מאסטופ לדוגמה יושבים בניו ג'רזי ולכן לא תשלם מס מקומי בהזמנה אליהם.
בקנייה בחנות עצמה פיזית כמובן שתשלם מס.
...
אני התיחסתי רק לרכישה אמיתי בארה"ב - או בחנות או משלוח חינם לכתובת בארה"ה = בשני המקרים האלו א :idea: ה תשלם מס לפי המדינה בה החנות או הכתובת אליה אתה שולח.
גם אני רכשתי לפני שנתיים רסיבר דרך מסטשופ ושלחו לניו ג'רזי ולא שילמתי מס אך הרבה תשלומים אחרים כמו דמי טיפול ומס בארץ ודמי משלוח שכוללים כמובן גם עלות שליח לכתובת בארץ.
יצא לי חצי מחיר מאשר ברכישת במזומן במחיר הכי טוב ארץ - הרווחתי 2000 שקל בעיסקא הזאת.

אבל זה לא המצב לגבי הנקוס 7 ודומים לו למשל גלקסי 2 רכשנו בKSP באילת במחיר יותר זול מאמזון+הוצאות ומס.
כך שלגבי רכישה נקסוס 7 ברשת ואו אתר בארה"ב כלשהוא ומשלוח לארץ עם חברת שירותי יבוא אישי - סיכמנו כבר שפשוט לא כדאי.
ההפרש הוא מזערי ולדעתי שוה כבר לקנות בארץ - למשל באילת באחת הרשתות שם - אז המחיר כבר כמעט זהה לחלוטין אולי גם זול יותר.

menger
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 185
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #10 

לא מכיר את השימושים שלך אך לדעתי חבל על הכסף.
תיקח ללא 3G.
היום בכל מקום יש לך Wi Fi.
אני אישית, אם אני נתקע במקום ללא אינטרנט נגיש וחייב דווקה בטבלט לבצע משהו, אז אני מפעיל wifi hotspot מהטלפון ויש לי רשת פרטיש שנגישה בכל מקום.
כך תחסוך בעלויות מיותרות של המכשיר וגם בעלויות שוטפות של עוד סים.

לפי מיטב זכרוני, היה כאן בפורום דיווחים על הבעיות של סדרות מסויימות בגרסת 3G תבדוק לפני שאתה מזמין.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

menger נראה לי שאין ברשותך טאבלט עם 3G ואתה מעלה דעה מתוך ההגיון שלך ולא מתוך התנסות אישית.

אני יכול לעדכן אותך שלאחר כמעט חודשיים של שימוש בנקסוס 7 3G אני יכול בהחלט לקבוע שתוספת העלות של 50$ ברכישת בנקסוס דרך גוגל סטור מצדיקה את עצמה. וזאת השקעה חד פעמית לכול שנות חייו של הטאבלט.
ראשית - לא בכול מקום יש WIFI ובהרבה מאלו שיש הוא במהירויות נמוכות ביותר שבקושי עולים אתרים.ותסכים איתי שגלישה במסך 7 אינץ יותר נוחה מגלישה במסך 4-5 אינץ.
שנית - גם אני נעזר מדי פעם בנקודה חמה בסמארטפון אך אתה שוכח שזה טוחן את הסוללה ושל הסלולר גם כמובן צריך להתעסק עם שני מכשירים.
כך שאני צריך גלישה במסך גדול יותר - ואין WIFI - מה יותר פשוט מלפתוח את הטאבלט ולגלוש בנוחיות ובמהירות סבירה
שלישית - עלות הסים הנוסף לטאבלט היא שולית אם בחרת בחרת בחברה הנכונה - למשל אני עברתי לסמייל והחבילה שלי לטאבלט היא 9 שקלים בלבד הכוללת גלישה של 100M שמספקת בהחלט לגלישה נורמלית ואף ל WAZE. אל תשכח שעושים גלישה גם מהסלולר הרגיל וגם בWIFI מידי פעם.
בנוסף אם אתה עדיין בחברות הגדולות - בלחץ קטן אתה משיג סים כפול לאותו מספר אפילו ללא תוספת מחיר ואתה גולש חופשי על אותה חבילה ללא הגבלה.
אין אני יודע לאיזה "סדרות מסויימות" אתה מתכוון שקראת על בעיות בגרסת 3G - לידיעתך לפחות בנקסוס 7 3G לא נתקלתי עד היום באפילו בעיה אחת שנובעת בגלל שיש בו גם סים.

menger
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 185
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #12 

עמי, הרכישה בארץ וההבדל הוא לא 50 דולר :)
שוב, עניין ל צרכים. אם אתה גולש הרבה בדרכים - מסכים איתך
לא מסכים עם נוחות של נקודה החמה. לחיצה על כפתור אחד בטלפון מפעיל את wi fi. בטבלט כבר מוגדרים מראש את הסיסמאות והחיבור לוקח 5 שניות.

לי יש את הנקסוס 7 ללא 3gואחרי חודשים של שימוש איני מתחרט לרגע על הבחירה. זה מספיק מעל ומעבר לצרכיי.

g200al פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

חברים תודה רבה על התגובות החמות

אעדכן אתכם בבחירתי

תודה
ושבוע טוב

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

menger כתב:עמי, הרכישה בארץ וההבדל הוא לא 50 דולר :)
שוב, עניין ל צרכים. אם אתה גולש הרבה בדרכים - מסכים איתך
לא מסכים עם נוחות של נקודה החמה. לחיצה על כפתור אחד בטלפון מפעיל את wi fi. בטבלט כבר מוגדרים מראש את הסיסמאות והחיבור לוקח 5 שניות.

לי יש את הנקסוס 7 ללא 3gואחרי חודשים של שימוש איני מתחרט לרגע על הבחירה. זה מספיק מעל ומעבר לצרכיי.
...
אחלה.
אני שמח שגם אתה נהנה מהנקסוס 7 גם אם הוא ללא 3G - באמת רכישה נהדרת ושווה כול סנט גם עם 3G וגם בלעדיו.
אפרופו - האם יצא לכך להשתמש גם בכבל OTG ? מאד מומלץ, הוא הופך את הנקסוס 7 שלנו למיני לפטופ לכול דבר כולל חיבור אמצעי מדיה שונים אפילו חיבור למזרים מדיה פופקורן ברשותי שכולל דיסק 2 טרה, וכמובן שימוש בעכבר אלחוטי שמאד מקל עלי ביום יום ( עשיין לא התרגלתי לחלוטין למסך מגע)

דרך אגב - בדקתי כרגע מחירי נקסוס 7 3G בישראל והמחיר ברשת באג הוא באמת עדיין לא ראלי = 1900 שקל ולא מצליח למצוא את המחיר שלהם בסניף באילת. מאידך ב KSP הפסיקו כנראה למכור אותו והם רק מוכרים את גרסת ה 32G ללא סים ומחירו באמת בסניף שלהם באילת מאד אטרקטיבי = 1100 שקל בלבד.

לפיכך עמדתך שלא שווה בארץ לרכוש את ה 3G מוצדקת ביותר ואני מחזק אותה בנסיבות אלו= הפרש ראלי של 800 שקל מול 50 דולר בחו"ל.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”