מייל של מנהל שירות לקוחות בהוט?
הפכתי את כל האתר של הוט, ולא ראיתי שם אופציה לשליחת מייל למנהל שירות הלקוחות שלהם, מה שכן ראיתי בחברות אחרות.
אני ניסחתי מייל חריף לגבי שירות לקוחות בזוי וכן התנהלות תמיכה לא רצינית בכלל, אך עכשיו אין לי למי לשלוח את זה :\
יש למישהו כאן אולי את הכתובת?
סתם בשביל לעניין אתכם אחד הדברים שבגללם כתבתי את המייל זה נסיון כושל של נציג שירות לקוחות למנוע ממני לעבור ל100 מגה בתשתית בזק בטענה ש"המחשב שלך כנראה לא תומך במהירות זו והמעבד שלך עלול להישרף". אני לא ידעתי אם לצחוק או לבכות כשהוא אמר את השקר הבזוי הזה.
אני ניסחתי מייל חריף לגבי שירות לקוחות בזוי וכן התנהלות תמיכה לא רצינית בכלל, אך עכשיו אין לי למי לשלוח את זה :\
יש למישהו כאן אולי את הכתובת?
סתם בשביל לעניין אתכם אחד הדברים שבגללם כתבתי את המייל זה נסיון כושל של נציג שירות לקוחות למנוע ממני לעבור ל100 מגה בתשתית בזק בטענה ש"המחשב שלך כנראה לא תומך במהירות זו והמעבד שלך עלול להישרף". אני לא ידעתי אם לצחוק או לבכות כשהוא אמר את השקר הבזוי הזה.
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
מה אתה צוחק, אני לא עובר להוט כי אני מפחד שישרף לי הזיכרון בגלל שהוא לא תומך במהירות כזאת....
מזכיר לי את השקרים שחברה אחת אומרת על השנייה,
כשאז דיברתי עם 012 רק בשביל לדעת מה המחיר שלהם היא התחילה להגיד לי ש014 הם שקרנים ושהכבל התת ימי שלהם הוא סתם שקר ואין שום כבל תת ימי חדש, וזה פשוט כבל תת ימי חדש שפשוט הפעילו אותו , וזאת אחרי שהיא אמרה בהתחלה שאין להם כבל תת ימי
חברה של חרטטנים גועל נפש *** של חברה
ואני עוד חשבתי בעתיד לתחבר אליהם בסוף
אני אשאר אם יס ובזק אשלם אומנם יותר אבל לא ישמע
את החארטה הזה שלהם ושירות לקוחות מגעיל
ולא כל הבית חלילה
בגדול יש להם אימייל אבל הקטע פה שגם אם תגלה אותו
זה לא יעזור לך בסדר אז יקראו את האימייל ובסיום ישימו את
האימייל בסל מחזור ... אם אתה באמת רוצה לעשות רעש אז תפנה
להוט בדרך כזו שיגרום להם להוריד מכנסיים