חיבור USB של סמארטפון NEXUS S לטאבלט NEXUS 7 - הפתעה לטובה וגם אכזבה.

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
AmiEfroni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #1 

מכיוון ששני הצעצועים האלו עכשיו ברשותי: נקסוס S , שהועבר אלי מבני , ונקסוס 7 שרכשתי בגוגל סטור - החלטתי לבדוק מה קורה אם מחברים את שניהם בכבל USB.
החיבור לנקסוס 7 כמובן עם כבל OTG וכבר כתבתי עליו בעבר.
אני מאמין שהתוצאות להל"ן נכונות לכול סמארטפון אחר שיחובר לנקסוס 7 ולאו דווקא רק בנקסוס S.
השאלה מה יקרה עם אייפונים למינהם - לא בדקתי - אך אבצע אותה ביום שישי הקרוב שבני יבקר אותי עם האייפון 5 החדש שלו.

להלן תוצאות הבדיקה:

1. ההפתעה הטובה שהיא די הגיונית אך לא חשבתי עליה מלחתחילה:
הסמארטפון מזהה חיבור כמו למחשב/לפטופ לכול דבר ולכן מתבצעת טעינה של הסמארטפון.
כלומר במידה ואני מחוץ לבית ושני הצעצועים איתי, ולא ליד מקור מתח (כמו ברכב) - הנקסוס 7 מהוה עמדת הטענה לנקסוס S.
יש לזכור שהסוללה בנקסוס 7 היא גדולה וחזקה ביותר (כ- 4300 ) ולדעתי מתאימה אפילו למספר הטענות של סוללת הנקסוס S.
מתאפשרת העתקת קבצים מלאה ושקופה מהנקסוס S לנקסוס 7 וכמובן הפעלת המדיה שנמצאת בסמארטפון, כמו תמונות וסרטונים שנעשו במצלמה של הסמרטפון - פשוט לראות אותם על מסך גדול יותר.

2.האכזבה:
משום מה - ישנה חסימה בנקסוס 7 של יכולת העתקת קבצים מהנקסוס 7 לאותם אמצעי איחסון המחוברים אליו באמצעות כבל OTG. לא מבין את החסימה הזאת - האם מישהוא יכול להשכיל אותנו בהיגיון של החסימה זאת.
ניתן רק להעתיק קבצים מהאמצעי המחובר אל הנקסוס 7 אך לא להיפך !!!.
כמובן שלצורך העברת קבצים מהנקסוס 7 לסמארטפון אני יכול להעזר באפליקציית הבלוטוס טרנספר ( או דרך גוגל דריב או דרופבוקס)- אבל זה כבר סיפור אחר.

אשמח לתגובות מהחברים וכן מידע על תוצאות של בדיקות זהות אם הם בצעו אותן.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”