לקוחות טריפל של HOT? שימו לב - שידרוג המהירות אינו אוטומטי!
-
NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
בעקבות מספר שאלות שקבלתי לגבי השדרוג של לקוחות הטריפל של HOT.
בדקתי מול הדוברת של HOT והופתעתי - השדרוג אינו מתבצע באופן אוטומטי!
לקוח טריפל שרוצה להנות מהשידרוג צריך להתקשר לשירות הלקוחות ולבקש את השדרוג - לא תתקשר - לא תשודרג!
לדעתי - סתם טרטור של הלקוחות. ל-HOT יש עשרות אלפי לקוחות טריפל (אם לא יותר מכך) וכולם צריכים ליצור קשר עם שירות הלקוחות.
מיותר ומעצבן.
בדקתי מול הדוברת של HOT והופתעתי - השדרוג אינו מתבצע באופן אוטומטי!
לקוח טריפל שרוצה להנות מהשידרוג צריך להתקשר לשירות הלקוחות ולבקש את השדרוג - לא תתקשר - לא תשודרג!
לדעתי - סתם טרטור של הלקוחות. ל-HOT יש עשרות אלפי לקוחות טריפל (אם לא יותר מכך) וכולם צריכים ליצור קשר עם שירות הלקוחות.
מיותר ומעצבן.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
למה טרטור? הם צריכים להפעיל מערך שלם בכדי רק להודיע על שידרוג שתדאג להודיע לספקית האינטרנט שלך. ויש אנשים שלא יודעים לעשות זאת או לא מעוניינים. בקיצור אם הנך מעוניין לשדרג תתקשר ותבקש זאת. אני עשיתי את זה, לקח בידיוק 5 דקות.
"על החתום...."
-
NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
"בזק" עושים את זה באופן אוטומטי... נותנים מתנה? תיתנו עד הסוף.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- eyal8a
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 484
- שם מלא: אייל
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
בנוסף!!!
ההורים שלי שהם לקוחות של הוט ובעלי טריפל, ביקשו לקבל את השדרוג הנ״ל
אך נציגת השירות אמרה להם כי המצבע הוא רק ללקוחות חדשים ולכן אינם זכאים לו אלא בתוספת של 30 שח לחודש. פשוט חוצפה של הוט שמנסים לרמות ולשנורר עוד כמה שקלים מלקוחות.
מזל שאימי לא פראיירית ואוכלת כל מה שאומרים לה וביקשה לדבר עם מנהלת המרכז
אמרו לה כי זו, תחזור אליה תוך 48 שעות.
נחכה, נראה ונעדכן בהמשך
ההורים שלי שהם לקוחות של הוט ובעלי טריפל, ביקשו לקבל את השדרוג הנ״ל
אך נציגת השירות אמרה להם כי המצבע הוא רק ללקוחות חדשים ולכן אינם זכאים לו אלא בתוספת של 30 שח לחודש. פשוט חוצפה של הוט שמנסים לרמות ולשנורר עוד כמה שקלים מלקוחות.
מזל שאימי לא פראיירית ואוכלת כל מה שאומרים לה וביקשה לדבר עם מנהלת המרכז
אמרו לה כי זו, תחזור אליה תוך 48 שעות.
נחכה, נראה ונעדכן בהמשך
- HaGingi
- חבר ותיק

- תגובות: 1675
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 71 פעמים
אגב, כנ"ל לגבי לקוחות שמנויים כבר על ה-100 מגה ורוצים לקבל את התעריף החדש.
יש להתקשר ולבקש לעבור לתעריף החדש.
הנציג בתחילה ישחק אותה
, אבל צריך להתעקש טיפה ומקבלים את התעריף החדש
בהצלחה
יש להתקשר ולבקש לעבור לתעריף החדש.
הנציג בתחילה ישחק אותה
בהצלחה
הג'ינג'י

אני בטריפל שלהם מלפני שנתיים
קוראים אותו טריפל מגה
בטח כמה מפה מכירים טריפל בשם כזה
הבנתי טריפל מגה לא יקבלו שידרוג ל 100 למרות שאני ב 30
כי זה רק מ 5 הטריפילים שיש כרגע להוט באתר רק הם יקבלו מי שבטריפילים ישנים לא יקבל
למה זה ככה?
אם אני אהיה אסרטיבי ואגיע לשימור יש מצב אקבל או שזה הנוהל ואין מה לעשות? להתנתק אני לא רוצה
אני משלם על 30 מגה עם טלויזיה עם 500 דקות איזה 316 שקל אבל אני גם רוצה 100 מגה רק בגלל שאני בטריפל ישן אסור לי?
קוראים אותו טריפל מגה
כי זה רק מ 5 הטריפילים שיש כרגע להוט באתר רק הם יקבלו מי שבטריפילים ישנים לא יקבל
למה זה ככה?
אם אני אהיה אסרטיבי ואגיע לשימור יש מצב אקבל או שזה הנוהל ואין מה לעשות? להתנתק אני לא רוצה
אני משלם על 30 מגה עם טלויזיה עם 500 דקות איזה 316 שקל אבל אני גם רוצה 100 מגה רק בגלל שאני בטריפל ישן אסור לי?
אין לך מה לעשות בנידון, אלא רק לעבור לטריפלים החדשים. זה לא אפשרי לעשות את זה בטריפלים הישנים כי זה לא באמת "שדרוג". יותר נכון לנסח את זה בתור חבילות חדשות משודרגות, שמי שרוצה עובר אליהן.NarynK כתב:אני בטריפל שלהם מלפני שנתיים
קוראים אותו טריפל מגה
למה זה ככה?
אני משלם על 30 מגה עם טלויזיה עם 500 דקות איזה 316 שקל אבל אני גם רוצה 100 מגה רק בגלל שאני בטריפל ישן אסור לי?...
בקיצור, עוד דרך של HOT להוציא מהצרכן עוד כסף.. אין דברים בחינם. גם אני בטריפל "ישן עלאק" של 341 ורצו שאוסיף עוד כסף בשביל לקבל ת100 מגה..nerya40 כתב:אין לך מה לעשות בנידון, אלא רק לעבור לטריפלים החדשים. זה לא אפשרי לעשות את זה בטריפלים הישנים כי זה לא באמת "שדרוג". יותר נכון לנסח את זה בתור חבילות חדשות משודרגות, שמי שרוצה עובר אליהן.NarynK כתב:אני בטריפל שלהם מלפני שנתיים
קוראים אותו טריפל מגה
למה זה ככה?
אני משלם על 30 מגה עם טלויזיה עם 500 דקות איזה 316 שקל אבל אני גם רוצה 100 מגה רק בגלל שאני בטריפל ישן אסור לי?......
כרגיל, מטעים את הצרכן.
טריפלים ישנים לא מקבלים 100 מגה במבצע.
צריך לעבור לאחת מחבילות הטריפל החדשות.
שימו לב שלא בכל החבילות יש רשת בייתית. (לדוגמא בקלסיק אין ואם אתם רוצים זה עוד 10 ש"ח לחודש).--- קנו כבר ראוטר אלחוטי ב 70 ש"ח...ותחברו להוטבוקס שמתפקד כמודם בחבילה הזאת.
צריך לעבור לאחת מחבילות הטריפל החדשות.
שימו לב שלא בכל החבילות יש רשת בייתית. (לדוגמא בקלסיק אין ואם אתם רוצים זה עוד 10 ש"ח לחודש).--- קנו כבר ראוטר אלחוטי ב 70 ש"ח...ותחברו להוטבוקס שמתפקד כמודם בחבילה הזאת.
הוט שידרגו את כל המהירויות לטריפלים החדשים ל 100 מגה ללא עלות.
אגב, מה ההבדל במחירים בין הטריפלים הישנים לחדשים? לפני כחודשיים שידרגתי את הטריפל לאחד מהחדשים בשביל אינטרנט של 30 מגה, המחיר היה פחות או יותר אותו דבר אם אני זוכר נכון.
אגב, מה ההבדל במחירים בין הטריפלים הישנים לחדשים? לפני כחודשיים שידרגתי את הטריפל לאחד מהחדשים בשביל אינטרנט של 30 מגה, המחיר היה פחות או יותר אותו דבר אם אני זוכר נכון.
כששדרגתי את הטריפל שלי לא ביקשו, זה גם לא כ"כ הגיוני לבקש התקנה על משהו שכבר מותקן אצלך.sky1sky10 כתב:אני כעת בטריפל פלטינום 339 שח 100 מגה אך ללא ערוצי פרימיום.
טריפל ITOP בתוספת עוד 10 שח יתן גם הפרימיום.
האם מעבר לטריפל הנ"ל יחייב אותי שוב בדמי התקנה?...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הבעיה שאם אתה משודרג אוטומטית אתה עדיין חייב לדאוג לספקית שתשדרג...
טוב אז לא משתלם ליnerya40 כתב:אין לך מה לעשות בנידון, אלא רק לעבור לטריפלים החדשים. זה לא אפשרי לעשות את זה בטריפלים הישנים כי זה לא באמת "שדרוג". יותר נכון לנסח את זה בתור חבילות חדשות משודרגות, שמי שרוצה עובר אליהן.NarynK כתב:אני בטריפל שלהם מלפני שנתיים
קוראים אותו טריפל מגה
למה זה ככה?
אני משלם על 30 מגה עם טלויזיה עם 500 דקות איזה 316 שקל אבל אני גם רוצה 100 מגה רק בגלל שאני בטריפל ישן אסור לי?......
הטריפל שלי פשוט מעולה אני סתם יהרוס לעצמי את העסקה + אחרי שנה הם יקחו לי יותר כסף על ה 100 מגה הזה
אני כרגע עם 316 שקל גם 500 דקות גם מקליט גם HD גם רשת אלחוטי ראוטר גם 30 מגה גם ערוצי פרימיום 2 גם VOD
נישאר עם 30 מגה בינתיים
למה יהרוס ? זה שיקול שלך. זה בסך הכל תוספת של 33 ש"ח בחודש ואתה מקבל את כל הערוצים פתוחים ותשתית אינטרנט 100 מגה. החלטה שלך.NarynK כתב:טוב אז לא משתלם ליnerya40 כתב:אין לך מה לעשות בנידון, אלא רק לעבור לטריפלים החדשים. זה לא אפשרי לעשות את זה בטריפלים הישנים כי זה לא באמת "שדרוג". יותר נכון לנסח את זה בתור חבילות חדשות משודרגות, שמי שרוצה עובר אליהן.NarynK כתב:אני בטריפל שלהם מלפני שנתיים
קוראים אותו טריפל מגה
למה זה ככה?
הטריפל שלי פשוט מעולה אני סתם יהרוס לעצמי את העסקה + אחרי שנה הם יקחו לי יותר כסף על ה 100 מגה הזה
אני כרגע עם 316 שקל גם 500 דקות גם מקליט גם HD גם רשת אלחוטי ראוטר גם 30 מגה גם ערוצי פרימיום 2 גם VOD
נישאר עם 30 מגה בינתיים...
הם לא מטעים את הצרכן! זה התקשורת בעצמה מטעה את הצרכן.Kitty כתב:בקיצור, עוד דרך של HOT להוציא מהצרכן עוד כסף.. אין דברים בחינם. גם אני בטריפל "ישן עלאק" של 341 ורצו שאוסיף עוד כסף בשביל לקבל ת100 מגה..nerya40 כתב:אין לך מה לעשות בנידון, אלא רק לעבור לטריפלים החדשים. זה לא אפשרי לעשות את זה בטריפלים הישנים כי זה לא באמת "שדרוג". יותר נכון לנסח את זה בתור חבילות חדשות משודרגות, שמי שרוצה עובר אליהן.NarynK כתב:אני בטריפל שלהם מלפני שנתיים
קוראים אותו טריפל מגה
למה זה ככה?
כרגיל, מטעים את הצרכן....
הרצל עוזר הסביר בפירוש שהשדרוג הוא לחבילות הטריפל החדשות שבהן יקבלו 100 מגה לכל מי שישדרג.
התקשורת יצאה במשפטים כמו: "100 מגה לכולם בחינם!". ולכן התקשורת אשמה ולא הוט.
זה לא משנה איזה טריפל יש לך כיום, מי שרוצה לעבור לטריפלים המשודרגים צריך לראות כמה הם עולים ולראות אם הם מוזילים לו את העלות החודשית או מייקרים לו.Gekass כתב:שאלה לכל אנשי "הטריפל הישן".
כמה ביקשו מכם להוסיף? לי יש טריפל גולד, הייתי בטוח שהוא נחשב "חדש" אבל מסתבר שהוט מוציאים טריפלים חדשים כל כמה חודשים.
תודה....
בסופו של דבר המעבר לטריפל החדש יהיה משתלם יותר גם אם אתה מוסיף כסף.