מתלבט בין ATH-M50 ל DT 770 Pro
אני מחפש אוזניות למחפש שישמשו להאזנה למוזיקה ומשחקים.
אני BASS HEAD מחפש אוזניות שישחזרו או יתקרבו לשחזר את הרגשת הבאס
ממערכת קולנוע או מערכת של הרכב.
שומע כל סגנונות המוזיקה חוץ ממזרחית, לרוב שומע צ'ילסטפ שירים עתורי באס כי אני בא ממערכות לרכב
ויושב אצלי בהמה של 3000 RMS בתא מטען ככה שמשם בא הרצון של לנסות לשחזר את ההרגשה של הבאס.
אני מתלבט בין שתיי הדגמים האלו בגרסה לא מוגברת חשבתי אולי ללכת על ה 80 אוהם ב DT 770 Pro
ו M50 לא מצריכות הגברה למיטב הבנתי.
או האם שווה ללכת לגירסה של ה 250 אוהם עם מגבר צנוע ?
אם יש לכם דגם אחר אולי אשמח לשמוע או הערות המלצות סייגים כל דבר אני חדש בתחום האוזניות.
אני BASS HEAD מחפש אוזניות שישחזרו או יתקרבו לשחזר את הרגשת הבאס
ממערכת קולנוע או מערכת של הרכב.
שומע כל סגנונות המוזיקה חוץ ממזרחית, לרוב שומע צ'ילסטפ שירים עתורי באס כי אני בא ממערכות לרכב
ויושב אצלי בהמה של 3000 RMS בתא מטען ככה שמשם בא הרצון של לנסות לשחזר את ההרגשה של הבאס.
אני מתלבט בין שתיי הדגמים האלו בגרסה לא מוגברת חשבתי אולי ללכת על ה 80 אוהם ב DT 770 Pro
ו M50 לא מצריכות הגברה למיטב הבנתי.
או האם שווה ללכת לגירסה של ה 250 אוהם עם מגבר צנוע ?
אם יש לכם דגם אחר אולי אשמח לשמוע או הערות המלצות סייגים כל דבר אני חדש בתחום האוזניות.
קראתי את הפוסט שלך אין שם התייחסות לאופי הבאס שמופק מהם אני מחפש באס שיתקרב להרגשה
של באס מסאבוופר ביתי וסאבוופר של הרכב.
אני מבין שאוזניות מוגבלות פיזקלית לעשות זאת צריך דרייבר בקוטר גדול כדי לשחזר תדרי באס.
לגבי גרף הענות שטוח כמובן שאני מחפש הענות FLAT ככל שאפשר.
לקנות DT770 בגירסת 250 אוהם עם מגבר E11 יעלה לי 280 דולר עם עלות שילוח לארץ
לקנות ATH-M50 יעלה לי 170 דולר עם שילוח לארץ
שאלה לגבי המגבר E11 האם הם מוגנות בצורה מובנת בפני קליפינג ?
ממה שאני מכיר ממגברים ברכב הבורר של ה GAIN שם הוא לא סימטרי ואני משתדל למדוד שם עם סקופ
עם תדר מסויים והנחתה לפי המוזיקה שאני שומע כדי למנוע קליפינג כתוצאה מיד קלה על ה GAIN.
השאלה אם הבדל של 110 דולר הוא שווה את ההשקעה.
כמו כן מה המכס על אוזניות ביבוא מחו"ל ?
של באס מסאבוופר ביתי וסאבוופר של הרכב.
אני מבין שאוזניות מוגבלות פיזקלית לעשות זאת צריך דרייבר בקוטר גדול כדי לשחזר תדרי באס.
לגבי גרף הענות שטוח כמובן שאני מחפש הענות FLAT ככל שאפשר.
לקנות DT770 בגירסת 250 אוהם עם מגבר E11 יעלה לי 280 דולר עם עלות שילוח לארץ
לקנות ATH-M50 יעלה לי 170 דולר עם שילוח לארץ
שאלה לגבי המגבר E11 האם הם מוגנות בצורה מובנת בפני קליפינג ?
ממה שאני מכיר ממגברים ברכב הבורר של ה GAIN שם הוא לא סימטרי ואני משתדל למדוד שם עם סקופ
עם תדר מסויים והנחתה לפי המוזיקה שאני שומע כדי למנוע קליפינג כתוצאה מיד קלה על ה GAIN.
השאלה אם הבדל של 110 דולר הוא שווה את ההשקעה.
כמו כן מה המכס על אוזניות ביבוא מחו"ל ?
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
תראה יכול להיות שה-hifiman 400 יכול להתאים לך (לא שמעתי בו אבל eyal1983 מהלל כל הזמן את הבאס שלו )
רק שהוא עולה 400$
+מגבר רציני
יכול להיות שה-v moda m100 יכול להתאים הם אוזניות באס טובות ויפות) אבל שוב 300$
התייחסות קטנה מהצד לבאס נמצאת בעוד שרשור שלי: הנגן-הנגן-cowon s9 הוא נגן הדגל של cowon?!
בקשר למכס תסתכל בשרשור הבא: התייעצות בנוגע לרכישת אוזניות של HIFIMAN.
אם יש לך משהו שטס לאמריקה אתה יכול להשיג את ה-dt770 גרסת ה-250+fiio e11 ב240$
הבדל של 40$ דולר גם זה משהו
אל תשכח שזה אוזניות לא סאבוופר
רק שהוא עולה 400$
יכול להיות שה-v moda m100 יכול להתאים הם אוזניות באס טובות ויפות) אבל שוב 300$
התייחסות קטנה מהצד לבאס נמצאת בעוד שרשור שלי: הנגן-הנגן-cowon s9 הוא נגן הדגל של cowon?!
בקשר למכס תסתכל בשרשור הבא: התייעצות בנוגע לרכישת אוזניות של HIFIMAN.
אם יש לך משהו שטס לאמריקה אתה יכול להשיג את ה-dt770 גרסת ה-250+fiio e11 ב240$
הבדל של 40$ דולר גם זה משהו
אל תשכח שזה אוזניות לא סאבוופר
השימוש העיקרי והיחיד כמעט יהיה דרך מחשב נייד או מחשב נייח.
שאלה לאייל בדרך כלל כל הבאסבוסט מתחילים להכניס עיוותים לפחות ב HU (רדיו דיסק) ברכב.
עוד שאלה האם שווה לוותר על מגבר וללכת לכיוון DAC עם מגבר ?
כדוגמת Audioengine D1 ? זה עולה יותר יקר ב 100 דולר אני יודע אבל זה גם וגם או שפשוט יותר ללכת לכרטיס
קול נורמלי ?
שאלה לאייל בדרך כלל כל הבאסבוסט מתחילים להכניס עיוותים לפחות ב HU (רדיו דיסק) ברכב.
עוד שאלה האם שווה לוותר על מגבר וללכת לכיוון DAC עם מגבר ?
כדוגמת Audioengine D1 ? זה עולה יותר יקר ב 100 דולר אני יודע אבל זה גם וגם או שפשוט יותר ללכת לכרטיס
קול נורמלי ?
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
אני בשום אופן לא אומר להסתמך על דיעה אחת בלבד, נהפוך הוא
כשמישהו שואל שאלה בפורום הזה לדוגמא:
אנחנו רואים שמספיק ששני אנשים נתנו לו את דעתם, ואומרים לו "לך על זה", והוא יילך על "זה".
הרבה פעמים- גם מבלי לשמוע בעצמו בחנות המאפשרת (אם ישנה שכזאת). ואכן, במרבית הפעמים- הוא ישמח בחלקו.
כפי שאני רואה את זה: המקום היחיד בו הוא ירגיש שעשה טעות, ינבע באם טעמו המוסיקאלי שונה לחלוטין משל כותב ההצעה (העונה).
ולכן, כדי להתגבר על מצב כזה, או לפחות להקטין סיכוייו: אנחנו מבקשים לדעת פרמטרים נוספים,
כגון: תקציב, סגנון מוסיקה, איזה מגבר ישודך... וכו'.
בצורה סטטיסטית, כשאתה מבקר בפורום כלשהו (לאו דווקא אודיופילים);
וכששם, רוב האוכלוסייה אומרת אותו הדבר לגבי איכותו של מוצר כלשהו..
אתה מאמין להם, גם מבלי התהליך המסורבל של לקנות-להתנסות-אולי להתחרט-אולי למכור
למדתי על בשרי, ומשנים לא מעטות של התעניינות בתחום: שאם אתה מנסה לערוך "מחקר" משלך בקשר לציוד, מכל משפחה שהיא,
ותוצאות המחקר מובהקות (דיעות לא חלוקות, אלא הרוב פוסק חד משמעית, ולרוב זה נסיון עם ציוד דומה)- זה מספיק טוב.
ובוודאי, שזה עדיף עשרות מונים, מאשר להקשיב אך ורק לעיצת המוכר בחנות (לו עדיפויות מכירה משלו).
נב
אני מבקש ממך שתפסיק לתקוף בצורה אישית, זה לא לעניין.
אתה יכול שלא להסכים עם עיצתי\דעתי, ו\או להוסיף דיעה משלך, כמו הנהוג בכל הפורומים.
כשמישהו שואל שאלה בפורום הזה לדוגמא:
אנחנו רואים שמספיק ששני אנשים נתנו לו את דעתם, ואומרים לו "לך על זה", והוא יילך על "זה".
הרבה פעמים- גם מבלי לשמוע בעצמו בחנות המאפשרת (אם ישנה שכזאת). ואכן, במרבית הפעמים- הוא ישמח בחלקו.
כפי שאני רואה את זה: המקום היחיד בו הוא ירגיש שעשה טעות, ינבע באם טעמו המוסיקאלי שונה לחלוטין משל כותב ההצעה (העונה).
ולכן, כדי להתגבר על מצב כזה, או לפחות להקטין סיכוייו: אנחנו מבקשים לדעת פרמטרים נוספים,
כגון: תקציב, סגנון מוסיקה, איזה מגבר ישודך... וכו'.
בצורה סטטיסטית, כשאתה מבקר בפורום כלשהו (לאו דווקא אודיופילים);
וכששם, רוב האוכלוסייה אומרת אותו הדבר לגבי איכותו של מוצר כלשהו..
אתה מאמין להם, גם מבלי התהליך המסורבל של לקנות-להתנסות-אולי להתחרט-אולי למכור
למדתי על בשרי, ומשנים לא מעטות של התעניינות בתחום: שאם אתה מנסה לערוך "מחקר" משלך בקשר לציוד, מכל משפחה שהיא,
ותוצאות המחקר מובהקות (דיעות לא חלוקות, אלא הרוב פוסק חד משמעית, ולרוב זה נסיון עם ציוד דומה)- זה מספיק טוב.
ובוודאי, שזה עדיף עשרות מונים, מאשר להקשיב אך ורק לעיצת המוכר בחנות (לו עדיפויות מכירה משלו).
נב
אני מבקש ממך שתפסיק לתקוף בצורה אישית, זה לא לעניין.
אתה יכול שלא להסכים עם עיצתי\דעתי, ו\או להוסיף דיעה משלך, כמו הנהוג בכל הפורומים.
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
אם כך, אישררת לי מה שידעתי מזה זמן מה,
ומה שכבר מס' אנשים אמרו לי לגבייך:
אתה תוקף אנשים שלא מסכימים עם דעתך
עניין שלך לחלוטין. תתמודד אתה עם עצמך.
אני באופן אישי, סולד מאנשים כאלה.
ולכן, מרגע זה ואילך, מפסיק להגיב לשאלות ולשרשורים שלך.
מה שנקרא, תכתוב לאויר.
מצויין, יש לנו דיל
ומה שכבר מס' אנשים אמרו לי לגבייך:
אתה תוקף אנשים שלא מסכימים עם דעתך
עניין שלך לחלוטין. תתמודד אתה עם עצמך.
אני באופן אישי, סולד מאנשים כאלה.
ולכן, מרגע זה ואילך, מפסיק להגיב לשאלות ולשרשורים שלך.
מה שנקרא, תכתוב לאויר.
מצויין, יש לנו דיל
אם יש דבר שבעצמי אני סולד ממנו מאוד, זה הבנת הנקרא לקויה והדיסאינפורמציה שבאה איתה. זה אני אומ כאחד עם רקע של הק"ר ולקות למידה.
אין לי שום בעייה עם המהלך שלך, אדרבא. אבל אם אני אתקל בעוד אחת מההנפצות שלך ואמצא לנכון להגיב, תהיה בטוח שאני לא אכתוב לאוויר כמו שהיית רוצה.
אין לי שום בעייה עם המהלך שלך, אדרבא. אבל אם אני אתקל בעוד אחת מההנפצות שלך ואמצא לנכון להגיב, תהיה בטוח שאני לא אכתוב לאוויר כמו שהיית רוצה.