שאלה לגבי שדרוג אפלואד בנטוויז'ן

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Lee פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם

כרגע אני עם מהירות 15/800kb- תשתית בזק / ספק נטוויז'ן.

בשלב זה מהירות הורדה של 15 מגה מספיקה לי (עד לא מזמן היה לי קו נוסף גם הוא ברוחב-פס 15מגה, שנותק בגלל הקפצת המחירים של תשתית בזק, ומנוי הספק שהיה עליו הוקפא גם הוא).

לעומת זאת, מהירות ה-UPLOAD הזוועתית של 800kb - לא מספיקה לי, והייתי מעוניין לשדרג אותה ל-3000kb.

בבזק אמרו לי שלצורך אפלואד גבוה מ-800kb אצטרך כבר לעבור למסלול VDSL של 20 מגה הורדה (3000kb העלאה). היות וידעתי זאת מראש, והתעריפים הם בהתאם למה שרשום באתר "בזק" ללקוחות NRG - אמרתי להם שאין בעיה מבחינתי, אבל לפני שאסגור איתם, אני רוצה לבדוק עם הספק - נטוויז'ן.

הייתי בטוח שלא תהיה שום בעיה עם הספק, אבל לתדהמתי אמרו לי בנטוויז'ן שמהירות ההעלאה המירבית שלהם ל-20 מגה הורדה היא... 1000kb!!! ושמהירות אפלואד גבוהה יותר של 2000kb (שני מגה), הם נותנים רק במסלול של 100 מגה הורדה.

לרגע לא ידעתי אם לצחוק או לבכות, אבל נציגת השירות הלכה לבדוק עם בכיר ממנה, וזאת היתה תשובתם הסופית.
זה שמהירות ההעלאה בארץ בעייתית בלשון המעטה, תמיד ידעתי, אבל עד שאני מצליח להסתדר עם בזק, באה הספקית ומגבילה אותי ל-1000kb???

היות והמטרה היתה שדרוג מהירות ההעלאה, כרגע עפ"י הבנתי את דברי נטוויז'ן אין טעם לעשות את זה כלל (תוספת של עוד 200kb, מ-800 ל-1000 לא תועיל בכלום...).

יש עוד מישהו שחושב שזה לא נשמע הגיוני?
מישהו כאן מקבל מנטוויז'ן במסלול עד 20 מגה יותר מ- 1000kb העלאה? אם יש כזה, אשמח לשמוע, שלפחות אדע שהאפשרות קיימת, ויתכן שנציגי השירות אולי טעו...

תודה מראש.

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #2 

אכן זה נשמע הזוי.
אז למה להישאר בנטוויזן ולא לעבור ל014 שלא מגבילים העלאה.
דבר שני תגיד להם שהם מחוייבים לתת לך בדיוק חבילה שתאומת לתשתית.
בסופו של דבר את תקבל את זה.

Lee פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #3 

Class889 כתב:אכן זה נשמע הזוי.
אז למה להישאר בנטוויזן ולא לעבור ל014 שלא מגבילים העלאה.
דבר שני תגיד להם שהם מחוייבים לתת לך בדיוק חבילה שתאומת לתשתית.
בסופו של דבר את תקבל את זה.
...
לגבי בדיקה אצל ספקים אחרים - אם לא תהיה ברירה אני ככל הנראה באמת אבדוק, למרות שהייתי מעדיף להשאר בנטוויז'ן, שאני לקוח שלהם כבר כ-13 שנים...

לגבי זה שהם חייבים לתת לי חבילה שתואמת לתשתית - נראה לי שזה ענין טכני, כך שלא ברור אם ניתן ללחוץ עליהם במישור הזה.

רק מה שמפליא אותי- שזה קורה אצל ספקית האינטרנט הוותיקה והגדולה ביותר, שאמורה לתת מענה לכל "תסריט".
אם זה היה קורה אצל אחת הספקיות הקטנות / חדשות יותר, לא הייתי מתפלא כך.

בכל מקרה, אין מצב שאשדרג ל-100 מגה, רק בשביל העלאה גבוהה יותר.

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3067
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 490 פעמים

שליחה #4 

אני במסלול 30MB/1500 והאפלוד שלי גם *רא.
התייאשתי כבר מהשילוב הזה בזק ונטויז'ן . עם הוט השילוב שלהם מנצח. בבזק לדעתי רק בזק בינלאומי אחרת חבל
על המאמץ.

Lee פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

LiorShap כתב:אני במסלול 30MB/1500 והאפלוד שלי גם *רא.
התייאשתי כבר מהשילוב הזה בזק ונטויז'ן . עם הוט השילוב שלהם מנצח. בבזק לדעתי רק בזק בינלאומי אחרת חבל
על המאמץ.
...
לא הבנתי: על תשתית הוט 20-30 מגה כן יש סיכוי לקבל מנטוויז'ן אפלואד של 3 מגה? למה ההבדל?

ל"בזק בינלאומי" אני לא מתכוון להתקרב, יש לי איתם כרגע "סיפור" שיגיע ככל הנראה לערכאות משפטיות.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”