אזניות קשת, כאלו שמכסות את האזניים
-
עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
שלום לכולם.
לי ולאשתי יש מכשירי גלקסי חדשים, ואיכות האזניות היא בלשון המעטה, לא משהו.
אשתי שמעה עם האזניות של דר דרה, והתלהבה. אני שמעתי שהם לא מי יודע מה.
האם ישנן אזניות טובות, במחיר שפוי?
לי ולאשתי יש מכשירי גלקסי חדשים, ואיכות האזניות היא בלשון המעטה, לא משהו.
אשתי שמעה עם האזניות של דר דרה, והתלהבה. אני שמעתי שהם לא מי יודע מה.
האם ישנן אזניות טובות, במחיר שפוי?
-
עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה.
השימושים בעיקר בחוץ, תוך כדי הליכה.
את הביטס היא שמעה על אייפון, לא גלקסי.
המוזיקה היא בעיקר שירי פופ דאנס, ושירים עבריים.
השימושים בעיקר בחוץ, תוך כדי הליכה.
את הביטס היא שמעה על אייפון, לא גלקסי.
המוזיקה היא בעיקר שירי פופ דאנס, ושירים עבריים.
נערך לאחרונה על ידי עמישי ב 04/03/2013 19:06, נערך 12 פעמים בסך הכל.
היי. אמליץ לך על דגם שמצאתי כאשר חרשתי את הרשת רבות והוא נחשב להיט בקרב חובבי האוזניות!
http://www.ebay.com/itm/Victor-JVC-HA-S ... 1e77d8fd30
מדובר בדגם מיוחד שעשוי מסיבי קרבון וכרגע משווק רק ביפן.
הרבה מומחים מחו"ל השוו אותם לדגמים במאות דולרים.
הם נחשבים מפורטים, נעימים ומוזיקליים.
יש להם ייתרון משמעותי לעומת דגמים יקרים שהעקבה(התנגדות) שלהם נמוכה ולכן הם מופעלים נהדר על ידי פלאפון סלולרי ללא צורך בהגברה.
אני ניסיתי עם הפלאפון שלי להריץ אוזניות רציניות אחרות עם התנגדות נמוכה, והם עדיין לא נשמעו טוב כמו אלו.
היום הם הגיעו לי במשלוח-ופשוט וואווו!!!!! אכתוב ביקורת מקיפה בימים הקרובים.
אני שמעתי את כל גרסאות הד"ר דרה ולא התרשמתי מהם בלשון המעטה.
http://www.ebay.com/itm/Victor-JVC-HA-S ... 1e77d8fd30
מדובר בדגם מיוחד שעשוי מסיבי קרבון וכרגע משווק רק ביפן.
הרבה מומחים מחו"ל השוו אותם לדגמים במאות דולרים.
הם נחשבים מפורטים, נעימים ומוזיקליים.
יש להם ייתרון משמעותי לעומת דגמים יקרים שהעקבה(התנגדות) שלהם נמוכה ולכן הם מופעלים נהדר על ידי פלאפון סלולרי ללא צורך בהגברה.
אני ניסיתי עם הפלאפון שלי להריץ אוזניות רציניות אחרות עם התנגדות נמוכה, והם עדיין לא נשמעו טוב כמו אלו.
היום הם הגיעו לי במשלוח-ופשוט וואווו!!!!! אכתוב ביקורת מקיפה בימים הקרובים.
אני שמעתי את כל גרסאות הד"ר דרה ולא התרשמתי מהם בלשון המעטה.
נ.ב.
תוכל לקרוא ביקורת ושרשור מעריצים מפלצתי בפורום -ה-ידוע בעולם לתחום האוזניות-
http://www.head-fi.org/t/621063/the-jvc ... fan-thread
http://www.head-fi.org/t/621063/the-jvc ... fan-thread
תשמע, אני רכשתי אותן מבלי לשמוע.
הבאס והפירוט טובים מאוד. המידים מרגישים קרובים-בייחוד כשהזמר שר. הוא לא נשמע מאחור.
הן מוזיקליות וכיפיות (לעומת דגמים "מדוייקים" ששמעתי שמביאים את המוזיקה כמו שהיא, אבל עושים פחות כיף).
אני לא שומע רק קבצי מקור אלא גם כופר בשמיעה ברדיו 3G דרך אפליקציה עם תחנות מוזיקה אלקטרוניות באיכות של "רק" 96KBPS (ששש שלא יסכלו אותי באבנים) ועדיין שומעים מדהים! אפשר להגיד שהם מצטיינות בז'אנרים אלקטרוניים שהם החשובים לי ביותר(פרוגרסיב האוס, אלקטרו, דאבסטפ וכו...).
כמו שאמרתי גם בשירים- הקול של הזמר נשמע מדהים וקרוב.
הן ללא ספק טובות יותר מכל הדגמים עד 500 ש"ח ששמעתי בארץ- , HD 201,202,205, 212,429, 229,215, טכניקס מסויימות, AKG181, ועוד....
יש עוד כמה דגמים שנחשבים מוצלחים מאוד ברמת המחיר הזו ונחשבים אלופי היחס-עלות תועלת-
KOSS PRO DJ 100
PHILIPS UPTOWN
(לא שמעתי אותם אבל הם היו ברשימה)
אבל הם מעט יקרים יותר ובאופן יחסי קראתי על הJVC הרבה יותר ביקורות חיוביות. בנוסף הדגמים האלו מעט גדולים יותר ופחות ניידות.
בסוף מדובר ב40 דולר\56 דולר אחרי משלוח- זה מחיר יחסית זעום לתמורה נהדרת עם סיכון נמוך מאוד.
אם אתה רוצה משהו פשוט יותר וקטן יותר-אוזניות קשת קומפקטיות אז אני יכול להמליץ לך על ה
KOSS PORTA PRO שהיו לי במשך שנים ומאוד אהבתי. הסאונד לא מאוד מפורט אבל הוא חם וכיפי ובנוסף הן קטנות ומתקפלות לכל מקום. הבידוד לא משהו(אתה שומע רעשים מבחוץ ואחרים שומעים את המוזיקה שאתה שומע).
senhiser px100ii אוזניות קטנות עם סאונד נהדר!!
הבאס והפירוט טובים מאוד. המידים מרגישים קרובים-בייחוד כשהזמר שר. הוא לא נשמע מאחור.
הן מוזיקליות וכיפיות (לעומת דגמים "מדוייקים" ששמעתי שמביאים את המוזיקה כמו שהיא, אבל עושים פחות כיף).
אני לא שומע רק קבצי מקור אלא גם כופר בשמיעה ברדיו 3G דרך אפליקציה עם תחנות מוזיקה אלקטרוניות באיכות של "רק" 96KBPS (ששש שלא יסכלו אותי באבנים) ועדיין שומעים מדהים! אפשר להגיד שהם מצטיינות בז'אנרים אלקטרוניים שהם החשובים לי ביותר(פרוגרסיב האוס, אלקטרו, דאבסטפ וכו...).
כמו שאמרתי גם בשירים- הקול של הזמר נשמע מדהים וקרוב.
הן ללא ספק טובות יותר מכל הדגמים עד 500 ש"ח ששמעתי בארץ- , HD 201,202,205, 212,429, 229,215, טכניקס מסויימות, AKG181, ועוד....
יש עוד כמה דגמים שנחשבים מוצלחים מאוד ברמת המחיר הזו ונחשבים אלופי היחס-עלות תועלת-
KOSS PRO DJ 100
PHILIPS UPTOWN
(לא שמעתי אותם אבל הם היו ברשימה)
אבל הם מעט יקרים יותר ובאופן יחסי קראתי על הJVC הרבה יותר ביקורות חיוביות. בנוסף הדגמים האלו מעט גדולים יותר ופחות ניידות.
בסוף מדובר ב40 דולר\56 דולר אחרי משלוח- זה מחיר יחסית זעום לתמורה נהדרת עם סיכון נמוך מאוד.
אם אתה רוצה משהו פשוט יותר וקטן יותר-אוזניות קשת קומפקטיות אז אני יכול להמליץ לך על ה
KOSS PORTA PRO שהיו לי במשך שנים ומאוד אהבתי. הסאונד לא מאוד מפורט אבל הוא חם וכיפי ובנוסף הן קטנות ומתקפלות לכל מקום. הבידוד לא משהו(אתה שומע רעשים מבחוץ ואחרים שומעים את המוזיקה שאתה שומע).
senhiser px100ii אוזניות קטנות עם סאונד נהדר!!
בנוסף-
אם אתה ממש לחוץ על כסף-
יש את הדגם הזה שעולה רק 28 דולר
http://www.ebay.com/itm/JVC-HA-S400-W-h ... 460cead085
שהוא האח הקטן שלהם. ההבדל הוא שהדרייבר(הרמקול) קטן יותר מבגרסת ה500. 30 מ"מ לעומת 40 מ"מ. מקורות יודעי דבר מספרים שההבדל הוא אח ורק בבאס שב400 הוא מעודן יותר ויש הרבה שחשבו שזה ייתרון. בנוסף הם מגיעים בלבן!!! שזה נחמד ויכול להיות שזה יתאים לאשה
אם אתה ממש לחוץ על כסף-
יש את הדגם הזה שעולה רק 28 דולר
http://www.ebay.com/itm/JVC-HA-S400-W-h ... 460cead085
שהוא האח הקטן שלהם. ההבדל הוא שהדרייבר(הרמקול) קטן יותר מבגרסת ה500. 30 מ"מ לעומת 40 מ"מ. מקורות יודעי דבר מספרים שההבדל הוא אח ורק בבאס שב400 הוא מעודן יותר ויש הרבה שחשבו שזה ייתרון. בנוסף הם מגיעים בלבן!!! שזה נחמד ויכול להיות שזה יתאים לאשה
-
עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה רבה על הפירוט.
ראיתי את הלבנות, בהחלט נראות יפות. זה לא עניין של תקציב, אנחנו מאזינים ממוצעים, לא כאלה אודיפילים (אני הרבה יותר ממנה ). באופן כללי, אני לא רואה הצדקה להשקיע מעל אלף שקל על אוזניות, כמו שלא אקנה משקפי שמש באלף ₪ או ג'ינס באותו מחיר. לא היתה בעיה לקנות את הדר דרה, אבל הביקורות שקראתי קטלו אותם. ושוב תודה על המידע.
ראיתי את הלבנות, בהחלט נראות יפות. זה לא עניין של תקציב, אנחנו מאזינים ממוצעים, לא כאלה אודיפילים (אני הרבה יותר ממנה ). באופן כללי, אני לא רואה הצדקה להשקיע מעל אלף שקל על אוזניות, כמו שלא אקנה משקפי שמש באלף ₪ או ג'ינס באותו מחיר. לא היתה בעיה לקנות את הדר דרה, אבל הביקורות שקראתי קטלו אותם. ושוב תודה על המידע.