הי יש לי כמה שאלות כל העולם הזה של הXBOX חדש לי ואני רוצה לקנות לחבר שלי XBOX ליום הולדת. הבנתי שאני צריכה לקנות שני מכשירים גם את הSLIM וגם את הKINECT כידי שיהיה שם חיישן תנועה, הם בעצם לא יכולים לעבוד אחד בלי השני.. עכשיו שאלה איזה זיכרון כי יש כמה זיכרונות מה מומלץ ולמה זה משמש? אני הרי גם ככה מכניסה דיסק עם משחקים אז למה בכלל צריך זיכרון?
ראיתי שיש מכשירים פרוצים ויש כאלו שלא מה ההבדל למה זה טוב והאם כדאי לקנות מכשיר פרוץ?
ועוד שאלה איפה קונים את זה? אתם יכולים להמליץ על חנות אמינה ולא יקרה...
תודה לעוזרים
האקסבוקס היא קונסולת משחקים ומולטימדיה, היא יכולה לעמוד בפני עצמה, הקינקט הוא אביזר משלים (מצלמה המזהה קול ותנועה), את לא חייבת את הקינקט כדי להפעיל או ליהנות מהאקסבוקס - יש משחקים שתומכים רק בקינקט ולכן תלוי למה חבר שלך מתחבר.
הזכרון נועד כדי לשמור שלבים במשחקים והגדרות, להוריד דמואים ו/או סרטונים מתוך ה live.
בשלב הראשון לא הייתי ממליץ לפרוץ.
בבאג יש קונסולת slim בסיסית עם זכרון 4 ג׳יגה ושלט אלחוטי בפחות מ 1000 ש״ח, קני עוד שלט ואת מסודרת, את ההשלמות שיעשה לפי הצרכים שלו מאוחר יותר.
בגלל שגם אני לא מבים כלום ב- XBox, ושוקל לקנות לבן שלי, אז אני אחדד שאלה אחת שנשאלה למעלה:
מה המשמעות של הדיסק הקשיח ב- XBox? יש 4GB ויש 250GB. הבדל קצת גדול...
אני מניח שאין בעיה לשחק בכל משחק שהוא שאני קונה עם דיסק פיזי, בגירסה של ה- 4GB.
מה בעצם אני יכול לשמור בדיסק של ה- 250GB שאני לא יכול בדיסק של ה- 4GB?
לפי מה שאני הבנתי אם אתה קונה 4gb ונגמר לך המקום יש אפשרות לקנות דיסק קשיח של 250GB בנפרד לאקס בוקס ולהתקין אותו. אבל אני לא כלכך רוצה להטעות אותך אז אם מישהו יכול רק לאמת את דבריי. אני גם שאלתי ומישהו ממש נחמד הביא לי אתר שיש שם את מה שתרצו אולי הוא קצת ארוך אבל תתמקדו במה שאתם צריכים http://www.dacho.co.il/showthread.php/5 ... 5-02-2013)