עזרה למישהי שלא מבינה כלום בXBOX

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
אן88 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הי יש לי כמה שאלות כל העולם הזה של הXBOX חדש לי ואני רוצה לקנות לחבר שלי XBOX ליום הולדת. הבנתי שאני צריכה לקנות שני מכשירים גם את הSLIM וגם את הKINECT כידי שיהיה שם חיישן תנועה, הם בעצם לא יכולים לעבוד אחד בלי השני.. עכשיו שאלה איזה זיכרון כי יש כמה זיכרונות מה מומלץ ולמה זה משמש? אני הרי גם ככה מכניסה דיסק עם משחקים אז למה בכלל צריך זיכרון?
ראיתי שיש מכשירים פרוצים ויש כאלו שלא מה ההבדל למה זה טוב והאם כדאי לקנות מכשיר פרוץ?
ועוד שאלה איפה קונים את זה? אתם יכולים להמליץ על חנות אמינה ולא יקרה...
תודה לעוזרים :)

דאוס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #2 

האקסבוקס היא קונסולת משחקים ומולטימדיה, היא יכולה לעמוד בפני עצמה, הקינקט הוא אביזר משלים (מצלמה המזהה קול ותנועה), את לא חייבת את הקינקט כדי להפעיל או ליהנות מהאקסבוקס - יש משחקים שתומכים רק בקינקט ולכן תלוי למה חבר שלך מתחבר.

הזכרון נועד כדי לשמור שלבים במשחקים והגדרות, להוריד דמואים ו/או סרטונים מתוך ה live.

בשלב הראשון לא הייתי ממליץ לפרוץ.
בבאג יש קונסולת slim בסיסית עם זכרון 4 ג׳יגה ושלט אלחוטי בפחות מ 1000 ש״ח, קני עוד שלט ואת מסודרת, את ההשלמות שיעשה לפי הצרכים שלו מאוחר יותר.

adsagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 601
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #3 

בגלל שגם אני לא מבים כלום ב- XBox, ושוקל לקנות לבן שלי, אז אני אחדד שאלה אחת שנשאלה למעלה:

מה המשמעות של הדיסק הקשיח ב- XBox? יש 4GB ויש 250GB. הבדל קצת גדול...
אני מניח שאין בעיה לשחק בכל משחק שהוא שאני קונה עם דיסק פיזי, בגירסה של ה- 4GB.
מה בעצם אני יכול לשמור בדיסק של ה- 250GB שאני לא יכול בדיסק של ה- 4GB?

תודה
עדי

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #4 

כמו שהסבירו למעלה, הדיסק הקשיח נועד כדי לשמור דברים עליו מהרשת LIVE של מיקרוסופט. אם הבן שלך לא יתחבר ללייב אז אפשר לסתדר גם בלי הHDD.

adsagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

טוב, facepalm על זה שאני לא קורא עד הסוף...

לשמירת שלבים, אני מניח ש- 4GB מספיק?

דאוס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

4gb צריך להספיק אם מדובר רק על שמירת הגדרות ושלבים, אם מדובר על תכנים נוספים מה-live, אז המקום לא יספיק.

yoni25952
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

לפי מה שאני הבנתי אם אתה קונה 4gb ונגמר לך המקום יש אפשרות לקנות דיסק קשיח של 250GB בנפרד לאקס בוקס ולהתקין אותו. אבל אני לא כלכך רוצה להטעות אותך אז אם מישהו יכול רק לאמת את דבריי. אני גם שאלתי ומישהו ממש נחמד הביא לי אתר שיש שם את מה שתרצו אולי הוא קצת ארוך אבל תתמקדו במה שאתם צריכים http://www.dacho.co.il/showthread.php/5 ... 5-02-2013)

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #8 

כן זה אפשרי להתקין לבד. יש על הקונסולה מקום שאפשר לחבר אליו את ההארד דיסק (שהוא לא זול בכלל בארץ).

adsagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

נראה לי שאני אלך על ה- 250GB,
Just in case...
שכחתי לציין שגם האבא ישמח מהמתנה הזאת. מאד ישמח :-)

לגבי משחקים ואזורים, האם יש מגבלה של אזורים (אני מניח שכן)? אם כן, משחקים מאנגליה (למשל מכאן: http://www.game.co.uk/) יעבדו בקונסולה ישראלית רשמית?

דאוס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

בארץ נמכרות קונסולות pal, משחקים מ uk יתאימו. יש גם משחקים שהם FR תעשה חיפוש בגוגל

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”