רסיבר סוני 520 שמתחבר למחשב

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
itaieinati פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 100
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

היי בסוף השבוע רכשתי סוני DH520 ואני חייב להגיד שהוא עושה לי בעיות מהשנייה הראשונה..
למרות שבאינטרנט ממש משבחים אותו
אני דיי בטוח שהבעיה שלי היא בהגדרות

חיברתי את הממיר של הוט לרסיבר והכל עובד מעולה.. הוא מדמה 5.1 והוא רושם על הרסיבר LPCM 48 Hrz
שבהתחלה לא אמר לי כלום אבל אחרי קריאה באינטרנט הבנתי שזה לא טוב וכאילו נותן לי איכות יותר ירודה נכון?

והבעיה היותר גדולה שלי היא כזאת
השימוש העיקרי מגיע ממחשב שמחובר לרסיבר שמחוברת לטלוויזיה
עכשיו (כמעט) כל פעם שאני מכבה את הרסיבר ומדליק אותו אין סאונד..
איפה שרשום בדרך כלל LPCM 48 Hrz יש עכשיו --------
כל מה שאני לוחץ בשלט ובממיר לא עוזר..
בסוף נכנסתי ללוח בקרה במחשב --> חומרה וקול--> נהל התקני שמע
והגדרתי את הסוני בתור ברירת מחדל..
עכשיו יש לי את הLPCM 48 Hrz שוב וכשאני מסתכל תחת חוצץ מאפיינים זה מראה לי שיש לי 2 רמקולים מחוברים ובלי סאב.. (כמובן שאני כרגע מחובר 5.1 ואפילו שומעים)

בעייה אחרונה שאני מאמין שגם קשורה
כשמכבים את הרסיבר או אפילו סתם עוברים בין ערוצים ברסיבר ההחלון שפתוח או לחלופין הXBMC
ממצטמקים לגודל בערך חצי מסך (שולחן העבודה ברקע נראה בסדר גמור) ואז צריך לכאילו לצאת ממצב חלון מלא (הדפדפן מצתמצם טיפה יותר) ואז לוחצים שוב וזה הופך למצב מלא..

סליחה שזה ארוך וחופר! אבל נסיתי שזה יהיה כמה שיותר מפורט
צירפתי תמונה של הבעייה עם הסאונד לנוחויותכם

תודה רבה לעוזרים!

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

מה שמוצג לך בהגדרות ה-Sony AvAmp זה בסדר. אם תסתכל ב"תבניות מקודדות" תוכל לראות שההתקן זיהה שיש לך תמיכה בכל פורמטי הסראונד כולל DTS-HD ו-TrueHD.
אם תנסה לנגן תכנים שהם בעלי פסקול סראונד אמיתי (קבצי MKV עם פסקול DTS, למשל), הרסיבר שלך יציג DTS והכל יעבוד כשורה.

לגבי הצטמקות החלון של XBMC, זוהי בעייה ידועה של Windows, ודובר על כך רבות בפורום HTPC. מה שקורה זה שמערכת ההפעלה עוברת לרזולוציה נמוכה יותר כשהיא מזהה שאין מסך מחובר לכרטיס המסך.
פתרון עקום שיש זה להתקין VNC על המחשב, להתחבר אליו מרחוק כשהרסיבר כבוי ולהגדיר שבהיעדר מסך מחובר הרזולוצייה תהיה 1920 על 1080. בד"כ (לא תמיד) זה פותר את הבעייה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

itaieinati פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

תודה על התגובה
אם אני לוחץ על קבע תצורה הוא נותן לי רק אופציה של סטאריו. יש סראונד אבל היא באפור דהוי כזה.. הוא גם רושם "מספר ערוצים מירבי - 2"

אתה יכול להגיד לי מה זה LPCM 48 Hrz בחוברת הדרכה לא רשום ובאינטרנט קראתי על זה באנגלית ולא כ"כ הבנתי...
תודה
שיהיה בוקר טוובבב :)

itaieinati פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

שלום.. עכשיו אחרי שכמה דקות לא נגעתי בטלוויזיה היא והרסיבר כבו לבד.. הדלקתי את הרסיבר דרך השלט שלו (ולא דרך
השלט של הטלווזיה שמדליק אוטומטי גם את הרסיבר)
ושוב הבעיה חזרה.. עכשיו הוא לא מזהה את הסוני מסיבה לא ברורה
מישהו יודע איך אני עוקף את זה אחת ולתמיד?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”