סטרימר טלוויזיה 3D וכתוביות...
היי,
רכשתי טלוויזיה של פנסוניק מדגם TH-L42ET5 תלת מימד,
יש ברשותי סטרימר של LG DP1W, הוא קטן קל ונוח לתפעול.
חיפשתי כיצד ניתן לצפות בסרטי תלת מימד שהורדתי עם תרגום.
עשיתי חיפוש בפורום ובגוגל וגילתי שאני לא היחיד שיש לו את הבעיה הזו.
בנוסף, מצאתי מדריך פה בפורום כיצד להטמיע כתוביות אל תוך הסרט באמצעות שילוב התוכנות 3DSubtitler-2.7
ו-tsMuxerGUI.
קובץ הפלט M2TS מנוגן בצורה מצויינת על הטלוויזיה רק שהכתוביות שבחרתי שיהיו בלבן או בצהוב מופיעות בצבע אפור כהה / שחור... אז יש מצב שלפעמים לא רואים אותם...
* חשוב לציין כשאני בודק את הקובץ במחשב, הכתוביות מופיעות לשבריר שניה ובצבע צהוב...
אז המשכתי לחפש וראיתי שמישהו כתב על תוכנת mkvtoolnix.
ניסתי גם אותה... יצרתי קובץ SUP כמו שהוסבר במדריך באמצעות 3D Subtitler ואז הטמעתי באמצעות mkvtoolnix,
במחשב הכתוביות הופיעו בצהוב כמו שבחרתי, מסונכרנות ועובדות מצויין. כשחיברתי לסטרימר הכתוביות קפצו לשבריר שניה ובצבע לבן וסוג של ג'יבריש.
מישהו אולי יודע כיצד אני יכול להמשיך מכאן בכדי שאראה בצורה מושלמת?
אני משתמש בהארד דיסק חיצוני לצפות בסרטים, פשוט מחבר לסטרימר.
רכשתי טלוויזיה של פנסוניק מדגם TH-L42ET5 תלת מימד,
יש ברשותי סטרימר של LG DP1W, הוא קטן קל ונוח לתפעול.
חיפשתי כיצד ניתן לצפות בסרטי תלת מימד שהורדתי עם תרגום.
עשיתי חיפוש בפורום ובגוגל וגילתי שאני לא היחיד שיש לו את הבעיה הזו.
בנוסף, מצאתי מדריך פה בפורום כיצד להטמיע כתוביות אל תוך הסרט באמצעות שילוב התוכנות 3DSubtitler-2.7
ו-tsMuxerGUI.
קובץ הפלט M2TS מנוגן בצורה מצויינת על הטלוויזיה רק שהכתוביות שבחרתי שיהיו בלבן או בצהוב מופיעות בצבע אפור כהה / שחור... אז יש מצב שלפעמים לא רואים אותם...
* חשוב לציין כשאני בודק את הקובץ במחשב, הכתוביות מופיעות לשבריר שניה ובצבע צהוב...
אז המשכתי לחפש וראיתי שמישהו כתב על תוכנת mkvtoolnix.
ניסתי גם אותה... יצרתי קובץ SUP כמו שהוסבר במדריך באמצעות 3D Subtitler ואז הטמעתי באמצעות mkvtoolnix,
במחשב הכתוביות הופיעו בצהוב כמו שבחרתי, מסונכרנות ועובדות מצויין. כשחיברתי לסטרימר הכתוביות קפצו לשבריר שניה ובצבע לבן וסוג של ג'יבריש.
מישהו אולי יודע כיצד אני יכול להמשיך מכאן בכדי שאראה בצורה מושלמת?
אני משתמש בהארד דיסק חיצוני לצפות בסרטים, פשוט מחבר לסטרימר.
לי זה עבד עם MKVMERGE בכל צבע וגודל מעולה גם במקרן גם במחשב
התוצאה היא גם קובץ MKV
תחפש בפורום לפי המשפט הבא
אוקי יש יש זה עובד הצלחתי להטמיע כתוביות 3D עובד מעולה
--------------------------------------------------------------------------------
רבותי אני עובד עם סטרימר של PLAYON 2D , מזרים סרט של 3D MKV SBS מוטמע כתוביות 3D למקרן אפסון
6100 וזה רואה תלת מימד עם כתוביות כמו שצריך לפי צבע גודל פונט ומיקום בסרט שאתה בוחר (נעשה בזמן המרת ה SRT ל SUP )
ההטמעה של הכתוביות ממש פשוטה :
המרה של SRT ל SUP עם תוכנת 3DSUBTITELS זה ממש פשוט- ראה מדריך באתר (בחיפוש באתר)
הטמעה של ה SUP לתוך ה MKV בעזרת תוכנת GUI MKVMERGE -ראה לינק והוראות באתר להפעלה של התוכנה, גם זה ממש פשוט לפי ההוראות.
לוקח לי זמן של כמה דקות לכל התהליך , ביצעתי על כמה סרטים גדולים , עובד בלי תקיעות .
אני לא צריך לקנות סטרימר 3D. מספיק ה 2D ,
לדעתי כל מי שיש לו טלויזיית 3D או מקרן 3D ויש לו בעיית כתוביות ב 3D זה התהליך יפתור לו אותה.
בהצלחה
תחפש בפורום לפי המשפט הבא
אוקי יש יש זה עובד הצלחתי להטמיע כתוביות 3D עובד מעולה
--------------------------------------------------------------------------------
רבותי אני עובד עם סטרימר של PLAYON 2D , מזרים סרט של 3D MKV SBS מוטמע כתוביות 3D למקרן אפסון
6100 וזה רואה תלת מימד עם כתוביות כמו שצריך לפי צבע גודל פונט ומיקום בסרט שאתה בוחר (נעשה בזמן המרת ה SRT ל SUP )
ההטמעה של הכתוביות ממש פשוטה :
המרה של SRT ל SUP עם תוכנת 3DSUBTITELS זה ממש פשוט- ראה מדריך באתר (בחיפוש באתר)
הטמעה של ה SUP לתוך ה MKV בעזרת תוכנת GUI MKVMERGE -ראה לינק והוראות באתר להפעלה של התוכנה, גם זה ממש פשוט לפי ההוראות.
לוקח לי זמן של כמה דקות לכל התהליך , ביצעתי על כמה סרטים גדולים , עובד בלי תקיעות .
אני לא צריך לקנות סטרימר 3D. מספיק ה 2D ,
לדעתי כל מי שיש לו טלויזיית 3D או מקרן 3D ויש לו בעיית כתוביות ב 3D זה התהליך יפתור לו אותה.
בהצלחה
מה שכתבת מתחת זה בדיוק מה שעשיתי... והתוצאה בדיוק מה שכתוב בהודעה אצלי...
עשיתי ניסיון נוסף אבל במקום לייצא כתוביות תלת מימד כקובץ sup ייצאתי idx/sub.
הטמעתי לסרט עם תוכנת MKVtoolnix הזאת.
הפעלתי את הסרט בסטרימר על הטיוי, הכתוביות הופיעו מצויין, בצבע לבן, מסונכרנות.. חשבתי שזהו הצלחתי!
אבל אז באמצע הסרט נעלמו להן הכתוביות כלא היו.
בדקתי בקובץ הכתוביות והן שם, נמצאות..
אבל כשהסרט מנוגן הן לא קיימות ...
עשיתי ניסיון נוסף אבל במקום לייצא כתוביות תלת מימד כקובץ sup ייצאתי idx/sub.
הטמעתי לסרט עם תוכנת MKVtoolnix הזאת.
הפעלתי את הסרט בסטרימר על הטיוי, הכתוביות הופיעו מצויין, בצבע לבן, מסונכרנות.. חשבתי שזהו הצלחתי!
אבל אז באמצע הסרט נעלמו להן הכתוביות כלא היו.
בדקתי בקובץ הכתוביות והן שם, נמצאות..
אבל כשהסרט מנוגן הן לא קיימות ...
זה לא בדיוק לפי דעתי מה שעשית יש הבדל.
אני עבדתי עם תוכנת MKVMERGE וקיבלתי סרט פלט ב MKV , לפי מה שתארת אתה קבלת סרט פלט בפורמט M2TS
שזה ממש לא אותו דבר.
אתה השתמשת לפי מה שאתה מספר בתוכנת TXMUXER שגם לי לא עבדה טוב עם פלט בפורמט M2TS.
אחרי שהתגברתי על תקיעות של הTXMUXER הזה והכנסתי תרגום,
התרגום היה נעלם לי ממש בהתחלה יותר גרוע ממה שאתה מספר.
זנחתי את ה TXMUXER וניסיתי עם האחרת , עבד סופר.
יש באתר לינק לתוכנה הזאת וגם ניתן למצוא בגוגל , גם הוראות הפעלה מדוייקות מצאתי בגוגל.
GUIMKVMERGE תוריד תתקין ותנסה אין לך מה להפסיד חוץ מזמן .
שזה ממש לא אותו דבר.
אתה השתמשת לפי מה שאתה מספר בתוכנת TXMUXER שגם לי לא עבדה טוב עם פלט בפורמט M2TS.
אחרי שהתגברתי על תקיעות של הTXMUXER הזה והכנסתי תרגום,
התרגום היה נעלם לי ממש בהתחלה יותר גרוע ממה שאתה מספר.
זנחתי את ה TXMUXER וניסיתי עם האחרת , עבד סופר.
יש באתר לינק לתוכנה הזאת וגם ניתן למצוא בגוגל , גם הוראות הפעלה מדוייקות מצאתי בגוגל.
GUIMKVMERGE תוריד תתקין ותנסה אין לך מה להפסיד חוץ מזמן .
בתלת מימד זה לא יוצא טוב... אם אני לא מטמיע אותם....
מצאתי את הבעיה, קובץ הכתוביות היה בו משהו שגוי ואז 3D subtitler מצא בתוכו רק 650 שורות של כתוביות במקום 1300... אחרי שתיקנתי את קובץ הכתוביות כל השורות נמצאו, ורואים את הסרט בMKV כמו שצריך ועם כתוביות מלאות.
מצאתי את הבעיה, קובץ הכתוביות היה בו משהו שגוי ואז 3D subtitler מצא בתוכו רק 650 שורות של כתוביות במקום 1300... אחרי שתיקנתי את קובץ הכתוביות כל השורות נמצאו, ורואים את הסרט בMKV כמו שצריך ועם כתוביות מלאות.