אתרים לרכישת תקליטים מומלצים?
שלום לכולם,
מישהו מכיר אתרים או מוכרים ספציפיים באיביי או אמזון לרכישת תקליטים ששולחים לארץ?
המחיר יהייה יותר נמוך מלקנות בארץ חדשים? במידה וזה אותו מחיר זה גם אופציה מכיוון שאין לי גישה לאוזן השלישית כל פעם שאני מחפש תקליט.
תודה לעונים..
מישהו מכיר אתרים או מוכרים ספציפיים באיביי או אמזון לרכישת תקליטים ששולחים לארץ?
המחיר יהייה יותר נמוך מלקנות בארץ חדשים? במידה וזה אותו מחיר זה גם אופציה מכיוון שאין לי גישה לאוזן השלישית כל פעם שאני מחפש תקליט.
תודה לעונים..
- IftachHolander
- עוסק בתחום

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי אתה יכול להצטרף לקבוצה בפייסבוק שנקראת
תקליטים יפתח,גל
אני מוכר תקליטים שם ושולח בדואר
תקליטים יפתח,גל
אני מוכר תקליטים שם ושולח בדואר
- IftachHolander
- עוסק בתחום

אשמח לדעת איזה מחיר מופרז
ואם זה באמת נכון אני אתן לך במקום שאתה קונה באותו מחיר למרות שלא נראה לי שה יקרה כמובן שהתקליט צריך להיות במצב כמו שלי.
פעם הבאה אשמח לדוגמאות ולא סתם להגיד
ואם זה באמת נכון אני אתן לך במקום שאתה קונה באותו מחיר למרות שלא נראה לי שה יקרה כמובן שהתקליט צריך להיות במצב כמו שלי.
פעם הבאה אשמח לדוגמאות ולא סתם להגיד
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
באיביי לא חסרים מוכרים ששולחים לארץ (אמזון אני פחות מכיר אבל משוכנע שגם שם יש), הייתי מציע לך פשוט לחפש לפי התקליט שאתה מעוניין בו. מחירי התקליטים (נטו) שם בד"כ טובים יחסית למה שמבקשים בארץ, אבל כמו שכתבו פה מחירי השילוח של תקליטים יקרים מאד (ברוב המקרים המוכרים או החנויות גם מרוויחים על המשלוח) כך שזה תלוי בך. לגבי המבחר וההיצע, אין ספק שלאתרי חו"ל יש יתרון מוחץ.
- אלי777
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 582
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
יפתח ידידי, בתור חובב שהרבה שנים בתחום, ונוהג לפקוד מדי פעם חנויות בארץ והרבה גם בחול, המחירים שלך נורא גבוהים וללא פרופורציות. ולא חסרות דוגמאות. אבל אני מתאר לעצמי שאתה מתעסק עם פריטים בודדים ולא עם מבחר גדול.
שיהיה בהצלחה
שיהיה בהצלחה
- IftachHolander
- עוסק בתחום

רותי נבון 90 שקל זה לא מחיר השוק.
רק אתמול פרסמתי מטאל אתה יכול לראות יש תקליטים שאני מכרתי ב 50,30 שקל והם עולים 200 שקל, התקליטים נחטפו כמו לחמניות חמות.
פשוט לא ידעתי את השווי שלהם. הקיצור אין לי מושג למה אתה מפרסם את החנות ברחובות. אבל מהפרסומים באינטרנט של החנות הוא לא זול כמו שאתה אומר. במחירים שקנית כמו את רותי נבון אני אקנה ממך ויוסיף כסף. מוזמן ליצור קשר
אם תתעניין ותשאל אנשים אני מוריד את מחיר התקליט משמעותית ממה שרשום אבל כנראה שלא תדע כי לא נראה לי שתרצה לקנות אצלי.
בברכת יום טוב יפתח .
רק אתמול פרסמתי מטאל אתה יכול לראות יש תקליטים שאני מכרתי ב 50,30 שקל והם עולים 200 שקל, התקליטים נחטפו כמו לחמניות חמות.
פשוט לא ידעתי את השווי שלהם. הקיצור אין לי מושג למה אתה מפרסם את החנות ברחובות. אבל מהפרסומים באינטרנט של החנות הוא לא זול כמו שאתה אומר. במחירים שקנית כמו את רותי נבון אני אקנה ממך ויוסיף כסף. מוזמן ליצור קשר
אם תתעניין ותשאל אנשים אני מוריד את מחיר התקליט משמעותית ממה שרשום אבל כנראה שלא תדע כי לא נראה לי שתרצה לקנות אצלי.
בברכת יום טוב יפתח .
- אלי777
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 582
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
ידידי אני לא שלל את האפשרות לקנות אצלך אני מאמין שאמצא אצלך לא מעט תקליטים שיעניינו אותי רק המחיר... ולעניין החנות מרחובות , אין לי עניין לפרסם אף חנות פשוט נתתי לך דוגמה לחנות שרכשתי ממנה ונהנתי מהמחיר והשרות
אני ממליץ מאוד על אתר אמזון הבריטי. יש שם אחלה מבחר ואחלה מחירים. אציין שאם קונים מאמזון עצמה ולא ממוכרים פרטיים, יורד אוטומטית המע"מ הבריטי, שהוא 20 אחוז. המשלוח עולה בסביבות 3.6 פאונד לתקליט ראשון ועוד סכום נמוך יותר לכל תקליט נוסף. לא מעט יצא שאחרי הורדת המע"מ והוספת המשלוח המחיר הכולל היה נמוך יותר מזה שהבריטים עצמם משלמים.
אם רוצים להזמין מארה"ב, יש כמובן את האמזון האמריקאי, אבל שם מחירי המשלוח יחסית גבוהים. הפתרון שאני מצאתי כדי להזמין מארה"ב בזול יותר זה אתר בארנס אנד נובל שמחירי המשלוח שלו שפויים יותר ובנוסף, גם איכות האריזות שלהם טובה בהרבה מאמזון. עוד אתר אמריקאי טוב זה DEEP DISCOUNT.
אם אתה מעוניין להזמין הוצאות מיוחדות ו"אודיופיליות" ולא אכפת לך לשלם ביוקר - אז האתר המומלץ הוא אקוסטיק סאונדס. המחירים מחירי שחיטה, המשלוחים (ע"י חברות שילוח) יקרים בטרוף ובנוסף כשזה מגיע צריך תמיד לשלם מע"מ ומלא מיסי יבוא "דמי שקר" הזוכים לשמות כמו: דמי טיפול, דמי אחסון, דמי רשומון יבוא ודמי חנוכה. אבל - אין להם מתחרים במבחר ובאיכות המוצרים.
ולגבי קניות מהארץ - אני כבר קניתי פעמיים פעמים אצל יפתח. יכול להיות שאפשר למצוא מחירים יותר זולים במקומות אחרים אבל אין עליו בשירות המעולה והמהיר ולא פחות חשוב - האריזה המקצועית, האיכותית והמוקפדת, שמבטיחה שהתקליטים יגיעו שלמים ובטוחים.
אם רוצים להזמין מארה"ב, יש כמובן את האמזון האמריקאי, אבל שם מחירי המשלוח יחסית גבוהים. הפתרון שאני מצאתי כדי להזמין מארה"ב בזול יותר זה אתר בארנס אנד נובל שמחירי המשלוח שלו שפויים יותר ובנוסף, גם איכות האריזות שלהם טובה בהרבה מאמזון. עוד אתר אמריקאי טוב זה DEEP DISCOUNT.
אם אתה מעוניין להזמין הוצאות מיוחדות ו"אודיופיליות" ולא אכפת לך לשלם ביוקר - אז האתר המומלץ הוא אקוסטיק סאונדס. המחירים מחירי שחיטה, המשלוחים (ע"י חברות שילוח) יקרים בטרוף ובנוסף כשזה מגיע צריך תמיד לשלם מע"מ ומלא מיסי יבוא "דמי שקר" הזוכים לשמות כמו: דמי טיפול, דמי אחסון, דמי רשומון יבוא ודמי חנוכה. אבל - אין להם מתחרים במבחר ובאיכות המוצרים.
ולגבי קניות מהארץ - אני כבר קניתי פעמיים פעמים אצל יפתח. יכול להיות שאפשר למצוא מחירים יותר זולים במקומות אחרים אבל אין עליו בשירות המעולה והמהיר ולא פחות חשוב - האריזה המקצועית, האיכותית והמוקפדת, שמבטיחה שהתקליטים יגיעו שלמים ובטוחים.
מחיר תקליטים
מחיר יכול להשתנות לפי איכות ומצב התקליט.
ככלל, עדיף לקנות משומש ורצוי מהדפסה מקורית תוצרת אנגליה או ארה"ב כו' ולא מהדורה שהודפסה בשנים האחרונות (בדרך כלל מעותק דיגיטאלי בכלל)
לחובבי איכות אני לא ממליץ על הדפסות ישראליות משנות השבעים והשמונים.
אם מישהוא קנה תקליט בזול יחסית בהרבה מקרים זה לא רלוונטי כי המקור יכול לעלות פי כמה וכמה.
ככלל, עדיף לקנות משומש ורצוי מהדפסה מקורית תוצרת אנגליה או ארה"ב כו' ולא מהדורה שהודפסה בשנים האחרונות (בדרך כלל מעותק דיגיטאלי בכלל)
לחובבי איכות אני לא ממליץ על הדפסות ישראליות משנות השבעים והשמונים.
אם מישהוא קנה תקליט בזול יחסית בהרבה מקרים זה לא רלוונטי כי המקור יכול לעלות פי כמה וכמה.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
אני לא מבין איך יש כאן כל-כך הרבה תגובות ואף אחת לא מדברת על discogs
לא Amazon ולא eBay יכולים להתחרות עם discogs במכירות online של תקליטים. יש שם שיטת דירוג מעולה, משלוחים לכל מקום בעולם, יכולות חיפוש מדהימות ומבחר אדיר.
הרבה פעמים לא כדאי לרכוש תקליט אחד. הפרנציפ הכי כלכלי הוא לרכוש מספר תקליטים מאותו מוכר ולבצע משלוח אחד. זה מוזיל עלויות בצורה ניכרת ובאמצעות יכולות החיפוש ניתן לאתר את כל התקליטים המוצעים למכירה על-ידי מוכר מסוים. ניתן לדרג חיפושים פוטנציאלים על-פי מדינות, דירוג מוכרים, מחיר, מצב התקליט ועוד קריטריונים רבים. זה נוח מאוד ובאמצעות מעט סבלנות ועבודת מחקר ניתן לבצע רכישות כלכליות ביותר.
לדעתי רוב חנויות התקליטים וספקיהם בישראל - מבצעים את הרכישות דרך discogs או סוחרים ב-discogs בעצמם ולכן - גם אתם יכולים.
הרבה פעמים לא כדאי לרכוש תקליט אחד. הפרנציפ הכי כלכלי הוא לרכוש מספר תקליטים מאותו מוכר ולבצע משלוח אחד. זה מוזיל עלויות בצורה ניכרת ובאמצעות יכולות החיפוש ניתן לאתר את כל התקליטים המוצעים למכירה על-ידי מוכר מסוים. ניתן לדרג חיפושים פוטנציאלים על-פי מדינות, דירוג מוכרים, מחיר, מצב התקליט ועוד קריטריונים רבים. זה נוח מאוד ובאמצעות מעט סבלנות ועבודת מחקר ניתן לבצע רכישות כלכליות ביותר.
לדעתי רוב חנויות התקליטים וספקיהם בישראל - מבצעים את הרכישות דרך discogs או סוחרים ב-discogs בעצמם ולכן - גם אתם יכולים.