אתרים לרכישת תקליטים מומלצים?

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
ewduck פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
מישהו מכיר אתרים או מוכרים ספציפיים באיביי או אמזון לרכישת תקליטים ששולחים לארץ?
המחיר יהייה יותר נמוך מלקנות בארץ חדשים? במידה וזה אותו מחיר זה גם אופציה מכיוון שאין לי גישה לאוזן השלישית כל פעם שאני מחפש תקליט.
תודה לעונים..

IftachHolander
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 4
נתן תודות: 0

שליחה #2 

היי אתה יכול להצטרף לקבוצה בפייסבוק שנקראת
תקליטים יפתח,גל

אני מוכר תקליטים שם ושולח בדואר

אלי777
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 582
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

לדעתי המחירים שם (יפתח גל ) מופרזים , יש בעיר רחובות חנות" פאניקה" מחירים סבירים ויחס חם
לגביי ebay הבעייה שם בדרך כלל מחיר המשלוח שלפעמים הופך את הקניה לא כדאית

IftachHolander
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #4 

אשמח לדעת איזה מחיר מופרז
ואם זה באמת נכון אני אתן לך במקום שאתה קונה באותו מחיר למרות שלא נראה לי שה יקרה כמובן שהתקליט צריך להיות במצב כמו שלי.
פעם הבאה אשמח לדוגמאות ולא סתם להגיד

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #5 

באיביי לא חסרים מוכרים ששולחים לארץ (אמזון אני פחות מכיר אבל משוכנע שגם שם יש), הייתי מציע לך פשוט לחפש לפי התקליט שאתה מעוניין בו. מחירי התקליטים (נטו) שם בד"כ טובים יחסית למה שמבקשים בארץ, אבל כמו שכתבו פה מחירי השילוח של תקליטים יקרים מאד (ברוב המקרים המוכרים או החנויות גם מרוויחים על המשלוח) כך שזה תלוי בך. לגבי המבחר וההיצע, אין ספק שלאתרי חו"ל יש יתרון מוחץ.

odedia
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 471
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #6 

ממליץ בחום על אמזון איטליה. מחירים משתלמים, משלוח מהיר, שירות מעולה, מבחר ענק של אלבומים חדשים, וכבר היה לי פעמיים בעיה עם מוצר שהגיע במצב לא תקין והחליפו לי על חשבונם (זיכו על המשלוח חזרה אליהם).

אלי777
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

:evil: אני לא מדבר סתם לי יש קבלות " רותי נבון " אצלך 250 אני קניתי בפאניקה רחובות ב 90 , התרנגולים אצלך ב 30 אני קניתי ב 10 נירוונה אצלך 180 אני קניתי ב ,100 ג'ניס ג'ופלין אצלך 80 אני קניתי ב 40 .ויש עוד כולם במצב מצויין ( יש לי את הקבלות פיזית בבית אם תרצה העתק )

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #8 

יפתח ידידי, בתור חובב שהרבה שנים בתחום, ונוהג לפקוד מדי פעם חנויות בארץ והרבה גם בחול, המחירים שלך נורא גבוהים וללא פרופורציות. ולא חסרות דוגמאות. אבל אני מתאר לעצמי שאתה מתעסק עם פריטים בודדים ולא עם מבחר גדול.
שיהיה בהצלחה

IftachHolander
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #9 

רותי נבון 90 שקל זה לא מחיר השוק.
רק אתמול פרסמתי מטאל אתה יכול לראות יש תקליטים שאני מכרתי ב 50,30 שקל והם עולים 200 שקל, התקליטים נחטפו כמו לחמניות חמות.
פשוט לא ידעתי את השווי שלהם. הקיצור אין לי מושג למה אתה מפרסם את החנות ברחובות. אבל מהפרסומים באינטרנט של החנות הוא לא זול כמו שאתה אומר. במחירים שקנית כמו את רותי נבון אני אקנה ממך ויוסיף כסף. מוזמן ליצור קשר
אם תתעניין ותשאל אנשים אני מוריד את מחיר התקליט משמעותית ממה שרשום אבל כנראה שלא תדע כי לא נראה לי שתרצה לקנות אצלי.
בברכת יום טוב יפתח .

אלי777
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

ידידי אני לא שלל את האפשרות לקנות אצלך אני מאמין שאמצא אצלך לא מעט תקליטים שיעניינו אותי רק המחיר... ולעניין החנות מרחובות , אין לי עניין לפרסם אף חנות פשוט נתתי לך דוגמה לחנות שרכשתי ממנה ונהנתי מהמחיר והשרות

יגאלל
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 85
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #11 

גם אני מצטרף להמלצה על פניקה רחובות-דוגמאות:
אלטון גון תוצרת אנגליה מיטב הלהיטים-5 ש"ח
פיטר גבריאל תוצרת אנגליה -אלום כפול מהופעה 5 ש"ח.
העניין שצריך לשבת על כסא ולנבור בערימות גדולות :D
מה שמגביר את ההנאה.

nn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #12 

יש גם את אודיו זיפ שמוכר חדשים והוא מרחובות או נס ציונה למיטב זכרוני

Barry
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 298
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #13 

אני ממליץ מאוד על אתר אמזון הבריטי. יש שם אחלה מבחר ואחלה מחירים. אציין שאם קונים מאמזון עצמה ולא ממוכרים פרטיים, יורד אוטומטית המע"מ הבריטי, שהוא 20 אחוז. המשלוח עולה בסביבות 3.6 פאונד לתקליט ראשון ועוד סכום נמוך יותר לכל תקליט נוסף. לא מעט יצא שאחרי הורדת המע"מ והוספת המשלוח המחיר הכולל היה נמוך יותר מזה שהבריטים עצמם משלמים.

אם רוצים להזמין מארה"ב, יש כמובן את האמזון האמריקאי, אבל שם מחירי המשלוח יחסית גבוהים. הפתרון שאני מצאתי כדי להזמין מארה"ב בזול יותר זה אתר בארנס אנד נובל שמחירי המשלוח שלו שפויים יותר ובנוסף, גם איכות האריזות שלהם טובה בהרבה מאמזון. עוד אתר אמריקאי טוב זה DEEP DISCOUNT.

אם אתה מעוניין להזמין הוצאות מיוחדות ו"אודיופיליות" ולא אכפת לך לשלם ביוקר - אז האתר המומלץ הוא אקוסטיק סאונדס. המחירים מחירי שחיטה, המשלוחים (ע"י חברות שילוח) יקרים בטרוף ובנוסף כשזה מגיע צריך תמיד לשלם מע"מ ומלא מיסי יבוא "דמי שקר" הזוכים לשמות כמו: דמי טיפול, דמי אחסון, דמי רשומון יבוא ודמי חנוכה. אבל - אין להם מתחרים במבחר ובאיכות המוצרים.

ולגבי קניות מהארץ - אני כבר קניתי פעמיים פעמים אצל יפתח. יכול להיות שאפשר למצוא מחירים יותר זולים במקומות אחרים אבל אין עליו בשירות המעולה והמהיר ולא פחות חשוב - האריזה המקצועית, האיכותית והמוקפדת, שמבטיחה שהתקליטים יגיעו שלמים ובטוחים.

Adix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 744
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

מחיר תקליטים

שליחה #14 

מחיר יכול להשתנות לפי איכות ומצב התקליט.
ככלל, עדיף לקנות משומש ורצוי מהדפסה מקורית תוצרת אנגליה או ארה"ב כו' ולא מהדורה שהודפסה בשנים האחרונות (בדרך כלל מעותק דיגיטאלי בכלל)
לחובבי איכות אני לא ממליץ על הדפסות ישראליות משנות השבעים והשמונים.

אם מישהוא קנה תקליט בזול יחסית בהרבה מקרים זה לא רלוונטי כי המקור יכול לעלות פי כמה וכמה.

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #15 

אני לא מבין איך יש כאן כל-כך הרבה תגובות ואף אחת לא מדברת על discogs :?: לא Amazon ולא eBay יכולים להתחרות עם discogs במכירות online של תקליטים. יש שם שיטת דירוג מעולה, משלוחים לכל מקום בעולם, יכולות חיפוש מדהימות ומבחר אדיר.

הרבה פעמים לא כדאי לרכוש תקליט אחד. הפרנציפ הכי כלכלי הוא לרכוש מספר תקליטים מאותו מוכר ולבצע משלוח אחד. זה מוזיל עלויות בצורה ניכרת ובאמצעות יכולות החיפוש ניתן לאתר את כל התקליטים המוצעים למכירה על-ידי מוכר מסוים. ניתן לדרג חיפושים פוטנציאלים על-פי מדינות, דירוג מוכרים, מחיר, מצב התקליט ועוד קריטריונים רבים. זה נוח מאוד ובאמצעות מעט סבלנות ועבודת מחקר ניתן לבצע רכישות כלכליות ביותר.

לדעתי רוב חנויות התקליטים וספקיהם בישראל - מבצעים את הרכישות דרך discogs או סוחרים ב-discogs בעצמם ולכן - גם אתם יכולים.

vectorM
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 88
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #16 

tnsilver כתב:אני לא מבין איך יש כאן כל-כך הרבה תגובות ואף אחת לא מדברת על discogs :?:
...
ועוד ב discogs מאוד נוח לקטלג אוסף תקליטים! (Y)

taniani
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
נתן תודות: 8 פעמים

שליחה #17 

לאחרונה רכשתי תקליט מ-CD&LP ויצאתי מרוצה. היה לי יותר נוח וקל לחפש, למצוא ולעיין בדפי מכירה של תקליטים מאשר discog.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”