טושיבה WL58 או פיליפס PF9966??
אני מתלבט בין LCD פיליפס דגם 32PF9966 שעולה 13490 לבין טושיבה דגם 32WL58 שעולה 8900. השימוש שלי הוא כמעט רק לצפייה בסרטים ב-DVD.
אני יודע שהדגם שציינתי של הפיליפס יתן לי תמונה יותר טובה. אני רק לא יודע עד כמה ההבדל בתמונה גדול?? והאם הוא מצדיק הבדל כל כך גדול במחיר??. מה העצה שלכם בשבילי??. ללכת בכל זאת על הדגם שציינתי של הפיליפס?? או שהעין שלי לא תבחין בהבדל שמצדיק כזה מחיר. תודה מראש
אני יודע שהדגם שציינתי של הפיליפס יתן לי תמונה יותר טובה. אני רק לא יודע עד כמה ההבדל בתמונה גדול?? והאם הוא מצדיק הבדל כל כך גדול במחיר??. מה העצה שלכם בשבילי??. ללכת בכל זאת על הדגם שציינתי של הפיליפס?? או שהעין שלי לא תבחין בהבדל שמצדיק כזה מחיר. תודה מראש
נערך לאחרונה על ידי saarel ב 20/09/2006 1:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
חבר תעשה משהו עם הכותרות שלך - יש לי בעיה ו התלבטות קשה , לא ממש יעילות
לשאלתך , רק אתה והיכולת הכלכלית יכולים לקבוע אם השיפור באיכות (במידה וקיים כזה) שןןה את תוספת המחיר
כותרת הרבה יותר עניינית
לשאלתך , רק אתה והיכולת הכלכלית יכולים לקבוע אם השיפור באיכות (במידה וקיים כזה) שןןה את תוספת המחיר
כותרת הרבה יותר עניינית
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות
לדעתי אין ספק שהפיליפס נראית יותר טוב, אבל כמו שכתב קודמי רק אתה יכול להחליט אם ההבדלים מצידיקים תוספת מחיר שכזו.
יש אנשים שבשביל אחוזי שיפור בודדים יוסיפו אלפי שקלים וכאלו שבשביל שיפור גדול לא יראו צורך להוסיף סכומים גדולים.
יש אנשים שבשביל אחוזי שיפור בודדים יוסיפו אלפי שקלים וכאלו שבשביל שיפור גדול לא יראו צורך להוסיף סכומים גדולים.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
32wl66 טובה יותר מ 32wl58
nirmv כתב:לא קשור לשאלה שלך אבל...
לדעתי ה-WL66 יותר טובה מה- WL58. היו לי את שתיהן בבית, הייתי צריך לבחור אחת, ובסוף בחרתי ב-66....
ברכותי.אתה כנראה האדם הראשון והאחרון בעולם
שטוען זאת.אין ספק שתכנס לספר השיאים של גינס.
אגב,זכרת להדליק את ה 32wl58 לפני ההשוואה ?
בעלים של 32wl58e מרוצה.
Re: 32wl66 טובה יותר מ 32wl58
ממש לא הראשון והאחרון. יצא לי לדבר עם כמה טכנאים של ניופאן שחושבים אותו דבר.המהנדס כתב:nirmv כתב:לא קשור לשאלה שלך אבל...
לדעתי ה-WL66 יותר טובה מה- WL58. היו לי את שתיהן בבית, הייתי צריך לבחור אחת, ובסוף בחרתי ב-66....
ברכותי.אתה כנראה האדם הראשון והאחרון בעולם
שטוען זאת.אין ספק שתכנס לספר השיאים של גינס.
אגב,זכרת להדליק את ה 32wl58 לפני ההשוואה ?
בעלים של 32wl58e מרוצה....
בכל מקרה אני לא צריך להצטדק. ראיתי בשתי הטלויזיות למשך שבוע כל אחת.
התחלתי עם ה-66. אחר-כך בעקבות טענות שלי שהייתי אמור לקבל את ה-Z ולא את ה-E, ניופאן הסכימו "לשדרג" לי ל-58E. אחרי כמה ימים הגעתי למסקנה שהשדרוג הוא שדרוג לאחור, ואמנם יש יותר חיבורים אבל התמונה פחות טובה, וביקשתי את ה-66 שלי בחזרה. קיבלתי, ובנוסף כפיצוי DVD מקליט.
הרגשתי שה-58 מחזירה יותר אור, השחור שלה פחות כהה, והקונטרסט יותר נמוך.
אני לא רוצה להפוך את זה לתחרות של מי יותר טוב. כמו שאומרים, על טעם ועל ריח...
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
לאוהב wl66
נראה לי שאתה יודע משהוא שבטושיבה לא יודעים ולכןnirmv כתב:תן לי לנחש, גם לך יש 58E ואתה מרוצה ?DannyZ כתב:רק לוודא:
כיילת את שני המסכים לפני שהתחלת לצפות או שסמכת גם כאן על הטכנאים של ניופאן?......
הם מתמחרים את המשפחות שמסתיימות ב 8 בהרבה
מעל אלו שמסתיימות ב 6.גם בארץ וגם בחו"ל.
אולי תגלה להם ?
בטח שה-68 מתומחרת יותר גבוה מה-66. אבל ה-58 זה דגם של שנה שעברה והוא תומחר מול ה-56. המחירים שלו לא התעדכנו ונשארו גבוהים גם אחרי שיצא ה-66, למרות שה-58 מצוייד במסך LCD ששייך לטכנולוגיה של שנה שעברה. אבל היום אתה מוצא את ה-58 וה-66 בדיוק באותו מחיר, ברשתות הגדולות.
אני גם התלהבתי שהסכימו לשדרג לי ל-58E שכביכול בזאפ עולה כ-2000 שקל יותר, אבל תכנס לשק"ם אלקטריק בימים אלה ותראה שלא כך הדבר. ה-66E וה-58E עולים אותו מחיר בדיוק.
אני גם התלהבתי שהסכימו לשדרג לי ל-58E שכביכול בזאפ עולה כ-2000 שקל יותר, אבל תכנס לשק"ם אלקטריק בימים אלה ותראה שלא כך הדבר. ה-66E וה-58E עולים אותו מחיר בדיוק.
אם אתה מתכוון ל-Yes Impact אז התשובה היא לא. אני משנה את מצב הקונטרסט, הצבעים והבהירות מדי פעם בהתאם למצב רוחי, דווקא התמונה שהתקבלה לאחר כיול של הקונטרסט והבהירות לפי הדף עם העיגולים דווקא לא היתה כל-כך לרוחי. צריך להוריד את ה-backlight למצב די נמוך כדי לראות את העיגולים הלבנים. גם האופציה של black-stretch לדעתי משפרת את התמונה, למרות שלפי הכיולים היא רק הורסת. כיולים מעבר לזה לא עשיתי.
מצב ה-standard בשני המסכים היה בסדר גמור.
מצב ה-standard בשני המסכים היה בסדר גמור.