טוויטר

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
asicoan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 109
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי תרמקולים B&W685 ודוד שלי פתח תמגן של הרמקול ונגע בטווטיר ועיקם אותו קצת ..
השאלה שלי האם הטוויטר נהרס?
ואיך אני יוכל לבדוק אם הוא נהרס או לא ? מה צריך לשמוע איך בודקים ?

תודה רבה

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #2 

asicoan כתב:יש לי תרמקולים B&W685 ודוד שלי פתח תמגן של הרמקול ונגע בטווטיר ועיקם אותו קצת ..
השאלה שלי האם הטוויטר נהרס?
ואיך אני יוכל לבדוק אם הוא נהרס או לא ? מה צריך לשמוע איך בודקים ?

תודה רבה
...
כן. הוא גמור. הלך עליו לגמרי. פשוט חסר תועלת ועדיף להפטר ממנו כמה שיותר מהר!

אני מתכוון לדוד שלך לא לטוויטר. דרך-אגב מדובר ב'דוד' כמו אח של אבא, שאמור להיות יותר מבוגר ממך, או ב'בן-דוד' כמו ילד קטן ומטריד? עבור שני המקרים יש מחנות מיוחדים לטיפול בתופעה הזו. אני ממליץ על ריפוי באלימות. זה לא מרפא את העבריין אבל זה בריא לקורבן.

לגבי 'מה צריך לשמוע'? טוב. זו תשובה ארוכה. נתחיל ב-Led Zeppelin אחר כך Deep Purple ואז Pink Floyd. נמשיך עם Hendrix ונעבור ל-Emerson Lake & Palmer ואפשר גם קצת King Crimson ו-Camel. כמובן ש-David Bowie עוד לא הרג אף אחד ו-Nick Cave עם Neil Young ממש הולכים טוב... ל-Scorpions יש אלבום מופלא שנקרא Lonesome Crow שהוא ממש חובה ואם בא לך ללכת על הקצה Black Sabbath ישמחו לקחת אותך לשם... Sting, Police ו-Dire Straits תמיד טוב לשמוע ויש את הגרמנים האלה Rammstein שעושים לי את זה...

אה, רגע אחד... אתה מתכוון בטוויטר?

תשמע את כל אלה ואם נשמע לך טוב - בלי זמזומים - לא קרה כלום. אם הדוד שלך עיקם קצת את הכיפה - אפשר לשאוב אותה החוצה עם שואב אבק (בתנאי שאפשר לשלוט בעוצמה שלו והוא לא חזק מידי) או עם גליל נייר טואלט - צריך לפתוח פה גדול ולשאוב חזק. תן לדוד שלך לעשות את זה. צלם אותו והעלה ל-face. אפשר גם עם חתיכת מאסקינג טייפ (סרט דביק) והכל הכל בעדינות. את התמונות הבאות צילם בחור שהציל את הטוויטר שלו על-ידי חימום עם מייבש שיער (ריכוך) ומשיכה עם סרט דביק. זה לא נראה מושלם - אבל יותר טוב מהמצב הקודם.

בהצלחה

פשעי מלחמה (לפני)

[img2=550x735]http://dl.dropbox.com/u/23197/speaker.jpg[/img2]

הסכם הסגרה - (אחרי)

[img2=550x735]http://dl.dropbox.com/u/23197/tweeter2.jpg[/img2]

hifi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 137
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
חזק!

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #4 

אותה תשובה בתוקף גם כאן: אני לא אופטימי לגבי הסיכויים של הטוויטר הזה לחזור לכושר מלא:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 03#1841103

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”