קניתי טלויזיה סוני LCD .אבל נתקלתי בבעיה ברשותי מערכת קולנע ביתית של YAMAHA V795A מגבר+טיונר ומאחור ממש מרכזת חיבורים גדולה של צערי כנראה לא מותאמת כנראה לדרישות שישנו בטלויזית הLCD . כמו יש לי DVD של YMAHA DVD-S795 ADO שעליו מורכב 2 שקעי SCART 21 פינים. כמו כן ברשותי עוד DVD שמסוגל לקרוא צרובים מסוג פיוניר DV-533 . ועלין ישנו כניסה של 3 שקעים של כבל COMPONENT VIDIO OUT
רשום על כל שקע Y.PB.PS
ויש לי עוד וידיאוטיפ של טושיבה V--E60 עם כניסות רגילות כמו וידיאו IN ו OUT ואודיו בצורה תואמת
אני מחובר לחברת הלוין YES שבפנל האחורי של המעפנח יש 2 שקעי SCART
טלוזיה LCD החדשה ישנו כניסת של 2 שקעי SCART
2 שקעי שמע ז" L+R
5 שקעים בשורה וכתוב בהתאמה L.R Y .Pb/Cb Pr/BR
יש לציין שעד קניית הטלויזיה החדשה ניצלתי מצוין את המערכת כרוב החיבורים נעשו על הפנל האחורי של מגבר YAMAHA
מבקש עזרה מהמקצוענים ותודה בעד תשומת הלב
בעית כבילה לטלויזיה חדשה -LCD
בעיה קבילה בהחלט...
ברוך הבא דב,
נסה את אופן החיבור הבא :
מיציאת הממיר SCART TV לכניסת SCART IN ב-DVD של ימאהה ומיציאת ה-SCART OUT של היאמהה DVD לכניסת SCART 1 של ה-LCD.
כשה-DVD של ימאהה כבוי - אות הממיר משורשר למסך.
את ה-DVD של פיוניר חבר בCOMPONENT IN ב-LCD (אל תשכח להגדיר PROGRESSIVE SCAN ביציאת VIDEO OUT של הפיוניר).
את הוידאו חבר בכבל 6RCA ל-SCART מ-VIDEO/AUDIO OUT של הוידאו ל-SCART 2 ב-LCD.
נסה את אופן החיבור הבא :
מיציאת הממיר SCART TV לכניסת SCART IN ב-DVD של ימאהה ומיציאת ה-SCART OUT של היאמהה DVD לכניסת SCART 1 של ה-LCD.
כשה-DVD של ימאהה כבוי - אות הממיר משורשר למסך.
את ה-DVD של פיוניר חבר בCOMPONENT IN ב-LCD (אל תשכח להגדיר PROGRESSIVE SCAN ביציאת VIDEO OUT של הפיוניר).
את הוידאו חבר בכבל 6RCA ל-SCART מ-VIDEO/AUDIO OUT של הוידאו ל-SCART 2 ב-LCD.