תקלה במקודדים
שלום חברים
יש לי איזו תקלה עם המקודדים או עם MPC.
כאשר אני מנגן סרט שמקודד עם DTS/DTS-HD או truehd עם mpc הרסיבר מזהה את השמע כשמע רגיל.
כשאני מנגן את הסרט עם arcsoft totalmedia theatre הכל תקין, ישר שאני מנגן סרט רשום ע"ג הרסיבר DTS או DTS-HD או Truehd וגם שומעים את הסאונד כמו שצריך עם הפורמטים הללו.
אין ספק שאני מנגן עם התוכנה של Arcsoft שומעים מצויין לעומת MPC - לפי הידע שלי הוא עושה את כל עבודת הקידוד ולא שואב קודקים שהותקנו
שעובדים עם MPC - מבינים שמשהו שם לא בסדר
מערכת ההפעלה הינה Win7 64bit ultimate
מה ניתן לעשות?
הייתי נשאר עם התוכנה של arcsoft אם הייתה תומכת בכתוביות חיצוניות, תוכנה ענקית
יש לי איזו תקלה עם המקודדים או עם MPC.
כאשר אני מנגן סרט שמקודד עם DTS/DTS-HD או truehd עם mpc הרסיבר מזהה את השמע כשמע רגיל.
כשאני מנגן את הסרט עם arcsoft totalmedia theatre הכל תקין, ישר שאני מנגן סרט רשום ע"ג הרסיבר DTS או DTS-HD או Truehd וגם שומעים את הסאונד כמו שצריך עם הפורמטים הללו.
אין ספק שאני מנגן עם התוכנה של Arcsoft שומעים מצויין לעומת MPC - לפי הידע שלי הוא עושה את כל עבודת הקידוד ולא שואב קודקים שהותקנו
שעובדים עם MPC - מבינים שמשהו שם לא בסדר
מערכת ההפעלה הינה Win7 64bit ultimate
מה ניתן לעשות?
הייתי נשאר עם התוכנה של arcsoft אם הייתה תומכת בכתוביות חיצוניות, תוכנה ענקית
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כדי לנגן DTS-HD ב-MPC HC, אתה צריך להשתמש ב-FFDShow audio כמקודד חיצוני.
קרא את נספחים 1 ו-2 של "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD" (לינק בשרשור המדריכים בראש הפורום) לפרטים נוספים.
קרא את נספחים 1 ו-2 של "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD" (לינק בשרשור המדריכים בראש הפורום) לפרטים נוספים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני לא מדבר רק על DTS-HD.pixies כתב:כדי לנגן DTS-HD ב-MPC HC, אתה צריך להשתמש ב-FFDShow audio כמקודד חיצוני.
קרא את נספחים 1 ו-2 של "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD" (לינק בשרשור המדריכים בראש הפורום) לפרטים נוספים....
אני מדבר גם על Dolby Digital או על DTS רגיל.
כשאני מנגן עם התוכנה של arcsoft ישר הרסיבר יודע מה הוא מקודד לאורך כל השידור באופן רציף.
כשאני עם MPC לדוגמא, לא רשום כלום ברסיבר, הוא לא מתאים את עצמו לפורמט אלא פשוט משמיע את הסרט.
מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

נסה לבצע את נספח מספר 1 של אותו מדריך - חסימה של מקודדים חיצוניים לא רצויים.
תוודא גם שביצעת את סעיף 13 - קביעת סוג האודיו שאתה מעוניין לנגן - כמו שצריך.
תוודא גם שביצעת את סעיף 13 - קביעת סוג האודיו שאתה מעוניין לנגן - כמו שצריך.
אתה מתכוון למגילה הזו?pixies כתב:נסה לבצע את נספח מספר 1 של אותו מדריך - חסימה של מקודדים חיצוניים לא רצויים.
תוודא גם שביצעת את סעיף 13 - קביעת סוג האודיו שאתה מעוניין לנגן - כמו שצריך....
רשום ) "בנוסף, הנגן תומך בכל פורמטי האודיו שקיימים, כולל True-HD ו-DTS-HD/MA, וגם DD Plus ע"י המרתם ל-LPCM 7.1"
אני לא מעוניין שהמחשב יבצע קידוד כלשהו - אני רוצה שהוא ישלח את האודיו בדיוק כפי שהוא, כמו בArcsoft ואז הרסיבר ישר רושם DTS/DD/DTS-HD/TRUEHD.
מבחינת כרטיס מסך יש לי ATI HD 5450 כרגע אבל אני הולך להחליף אותו למשהו יותר מתקדם בקרוב, בכל מקרה הוא תומך בהאצת חומרה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בשביל זה יש את נספח מספר 2. ע"י שימוש ב-FFDShow כמקודד חיצוני תוכל לעשות passthrough ל-DTS-HD ו-TrueHD ללא שום המרה.
MPC HC יעשה את כל מה שציינת אם תפעל צעד אחר צעד לפי המדריך כולל הנספחים.
MPC HC יעשה את כל מה שציינת אם תפעל צעד אחר צעד לפי המדריך כולל הנספחים.
ומה לגבי DTS וDD ? יש לי הרבה סרטים עם DD וDTSpixies כתב:בשביל זה יש את נספח מספר 2. ע"י שימוש ב-FFDShow כמקודד חיצוני תוכל לעשות passthrough ל-DTS-HD ו-TrueHD ללא שום המרה.
MPC HC יעשה את כל מה שציינת אם תפעל צעד אחר צעד לפי המדריך כולל הנספחים....
שאני מריץ את זה עם Arcsoft זה מושלם, הוא עושה הכל לבד באופן מושלם ישר רשום לי על הצג Dolby Digital או DTS או DTS-HD או DOLBY TRUEHD.... (רסיבר פשוט של פיונייר)
מה עם bsplayer? פעם השתמשתי בו ואהבתי
נתקלתי גם במדריך הבא שקצת עזר לי להבין יותר לפני שהתחלתי לעבור על הלינק שסופק.
לא ידעתי משהו לגבי DTS-HD וDolby TrueHD "הפורמטים האלו אינם ניתנים להעברה ב S/PDIF היות ודרישות רוחב הפס שלהם גבוהות באופן משמעותי ממה שניתן להעביר ב S/PDIF. נכון להיום, רק לחיבור HDMI יש את רוחב הפס הנחוץ כדי להעביר אותם כשהם מקודדים"
תודה רבה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הם גם יפעלו עם FFDShow, כמובן ב-passthrough ללא המרה.
פשוט תפעל לפי המדריך בלי קיצורי דרך, זה עובד יפה להרבה אנשים פה.
חבל שאתה מסתבך.
חבל שאתה מסתבך.
את allow animation when buffering בהגדרות של הכתוביות בMPC ביטלתי, עשה בעיות עם כתוביות מובנות בקובץ mkv שלא הופיעו.pixies כתב:הם גם יפעלו עם FFDShow, כמובן ב-passthrough ללא המרה.
חבל שאתה מסתבך....
בסעיף 13 עשיתי כמו בתמונה המצורפת הראשונה. להשאיר סטריאו או 5.1?
בפועל המערכת היא 5.1 אבל גם ששיניתי ל5.1 זה לא שינה משהו
לאחר מכן הרסיבר פיענח DD וDTS כראוי
בהתקנה FFDSHOW - לעשות כך?
[imgbig]http://img542.imageshack.us/img542/6716/11111r.png[/imgbig]
הרי במקום לבצע חסימה בMPC אפשר פשוט להגיד לו מראש שלא יקודד וידאו אלא רק אודיו...
אני צריך לסמן Enable AC3-pass through (SPDIF/HDMI) ?
Enable DTS-pass pass through (SPDIF/HDMI) ?
לאחר שאני מגדיר את ההגדרות כמו בתמונה איך אני עושה שMPC ישתמש במקודד הזה? איפה בהגדרות של MPC?
לא מופיע לי הסמל של הffdshow... כאילו הוא לא המפענח בסרטים.
מה זה HDMI Passthrough? רשמו שמומלץ לבטל את זה ברסיבר, אני בכלל לא יודע אם יש לי את זה (VSX-522ׂ)
בסוף המדריך רשום "נכון לזמן כתיבת שורות אלה, ה-FFDShow יודע לפענח באופן מלא Dolby TrueHD ו-Dolby Digital Plus בלבד. עבור תכנים ב-DTS-HD, ה-FFDShow ישלוף מתוך ה-DTS-HD את ה-DTS Core (גירסה הכפולה בביטרייט שלה מה-DTS הבסיסי והישן). מי שרוצה פענוח מלא מ-DTS-HD ל-LPCM 7.1, יצטרך להשתמש בתוכנת ניגון בלו ריי מסחרית דוגמת ה-TMT3 (קיצור של Total MediaTheatre 3) וה-Cyberlink PowerDVD.
חשוב לציין שההבדל באיכות האודיו בין DTS Core (לא DTS בסיסי!) לבין DTS-HD הוא קטן מאוד ורק בעלי שמיעה חדה במיוחד יוכלו לשמוע את ההבדלים במערכת אודיו High End."
איזה דיכאון - איזה תוכנה תעבוד באופן מלא עם DTS-HD אך יודעת לעבוד עם כתוביות?
תודה מקרב לב.
-
- סעיף 13 - להשאיר סטריאו או 5.1
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

איכשהו פספסתי את השאלה שלך מיום שבת...
בכל מקרה, אני ממש לא מבין למה כל כך הסתבכת...
למען הסר ספק, MPC HC יחד עם FFDShow Audio מנגן את כל הפורמטים כולל DTS-HD באופן מלא כולל כתוביות.
בסעיף 13 אתה צריך להגדיר על SPDIF ולא סטריאו. אחרי שהצלחת בעזרת MPC HC בלבד לנגן DTS ו-DD, תעבור לנספחים 1 ו-2 לצורך הפעלת FFDShow כמקודד חיצוני.
שים לב שבנספח מספר 2 אתה צריך להגדיר ש-FFDShow audio הוא דווקא במצב Prefer ולא במצב Block.
הטקסט שהבאת מהמדריך לא רלוונטי אליך, כי אתה צריך לעבוד במוד של passthrough ולא במוד של המרה ל-LPCM 7.1, שרלוונטית לבעלי חומרה ישנה שתמכה ב-HDMI רק ב-DD, DTS ו-LPCM 7.1.
הגדרת לשונית ה-Output של FFDShow צריכה להיות כמו זאת:

וכמובן, לוודא ש-FFDShow audio אכן פעיל (אייקון כחול במגש האייקונים של מערכת ההפעלה).
בכל מקרה, אני ממש לא מבין למה כל כך הסתבכת...
למען הסר ספק, MPC HC יחד עם FFDShow Audio מנגן את כל הפורמטים כולל DTS-HD באופן מלא כולל כתוביות.
בסעיף 13 אתה צריך להגדיר על SPDIF ולא סטריאו. אחרי שהצלחת בעזרת MPC HC בלבד לנגן DTS ו-DD, תעבור לנספחים 1 ו-2 לצורך הפעלת FFDShow כמקודד חיצוני.
שים לב שבנספח מספר 2 אתה צריך להגדיר ש-FFDShow audio הוא דווקא במצב Prefer ולא במצב Block.
הטקסט שהבאת מהמדריך לא רלוונטי אליך, כי אתה צריך לעבוד במוד של passthrough ולא במוד של המרה ל-LPCM 7.1, שרלוונטית לבעלי חומרה ישנה שתמכה ב-HDMI רק ב-DD, DTS ו-LPCM 7.1.
הגדרת לשונית ה-Output של FFDShow צריכה להיות כמו זאת:

וכמובן, לוודא ש-FFDShow audio אכן פעיל (אייקון כחול במגש האייקונים של מערכת ההפעלה).
היי,
לגבי סעיף 13 - זה כמו בתמונה שצירפתי
סימנתי SPDIF > AC-3 + DTS, אך אני אמור להשאיר את זה שרשום סטריאו או לשנות ל5.1? את האמת שלא ראיתי הבדל ביניהם.
התקנתי את FFDSHOW כמו בתמונה שצירפתי
אין לי אפשר לעשות לנתב את -FFDShow audio כprefer כי הוא לא מופיע לי ברשימה בMPC בגלל זה שאני מנגן סרט לא מופיע לי הסמל.
אם הוא תומך בDTS-HD אז אמור להופיע לי DTS-HD ברסיבר
דרך אגב, למה שffdshow לא יהיה מפענח הוידאו לעומת MPC? שמעתי דווקא דברים חיוביים
תודה בשנית
לגבי סעיף 13 - זה כמו בתמונה שצירפתי
סימנתי SPDIF > AC-3 + DTS, אך אני אמור להשאיר את זה שרשום סטריאו או לשנות ל5.1? את האמת שלא ראיתי הבדל ביניהם.
התקנתי את FFDSHOW כמו בתמונה שצירפתי
אין לי אפשר לעשות לנתב את -FFDShow audio כprefer כי הוא לא מופיע לי ברשימה בMPC בגלל זה שאני מנגן סרט לא מופיע לי הסמל.
אם הוא תומך בDTS-HD אז אמור להופיע לי DTS-HD ברסיבר
דרך אגב, למה שffdshow לא יהיה מפענח הוידאו לעומת MPC? שמעתי דווקא דברים חיוביים
תודה בשנית
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם FFDShow לא מופיע זה אומר שאו שהוא לא מותקן או שאין התאמה של 32/64 ביט.
האם התקנת MPC HC של 32 או 64 ביט?
כנ"ל לגבי FFDShow? האם התקנת גירסת 32 ביט או 64 ביט?
האם התקנת MPC HC של 32 או 64 ביט?
כנ"ל לגבי FFDShow? האם התקנת גירסת 32 ביט או 64 ביט?
MPC X64
FFDSHOW לא ראיתי שיש גירסה מיוחדת ל64 ביט, כי הורדתי מפה במקום מהאתר הרשמי
חשבתי לציין שאולי זה בגלל שהמערכת 64 ביט אך שכחתי
הסרתי את הנוכחי והורדתי את ה64
לגבי הגדרות התקנה אשמח אם תעזור לי -
האם להתקין גם dxva video decoder
והאם לסמן מראש enable ac3 pass-through (SPDIF/HDMI) כנ"ל לגבי DTS.
FFDSHOW לא ראיתי שיש גירסה מיוחדת ל64 ביט, כי הורדתי מפה במקום מהאתר הרשמי
חשבתי לציין שאולי זה בגלל שהמערכת 64 ביט אך שכחתי
הסרתי את הנוכחי והורדתי את ה64
לגבי הגדרות התקנה אשמח אם תעזור לי -
האם להתקין גם dxva video decoder
והאם לסמן מראש enable ac3 pass-through (SPDIF/HDMI) כנ"ל לגבי DTS.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא, אין צורך ב-DXVA decoder. סמן passthrough להכל, ובכל מקרה, לך ללשונית ה-Output לאחר ההתקנה ותגדיר אותה כמו במדריך, וגם כבה את הפילטרים של Volume ו-Mixer.
עבד תודהpixies כתב:לא, אין צורך ב-DXVA decoder. סמן passthrough להכל, ובכל מקרה, לך ללשונית ה-Output לאחר ההתקנה ותגדיר אותה כמו במדריך, וגם כבה את הפילטרים של Volume ו-Mixer....
לא סימנתי שיקודד וידאו בהתקנה רק אודיו
סימנתי passthrough
הורדתי את הסימון של המיקסר הvolume לא היה מסומן
output הגדרתי כמו במדריך
ואז לבסוף שהכל יעבוד עשיתי בMPC external filters prefer על ffdshow audio
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC