טלוויזיה מחוברת למחשב ואין קול
חיברתי את הטלוויזיה שלי (samsung 32 אינץ') למחשב שלי בעזרת כבל HDMI-DVI (את הdvi חיברתי למחשב כמובן)
ועכשיו יש לי שני מסכים, כשאחד מהם הוא הטלוויזיה
הבעיה היא שכשאני מנגן סרט בטלוויזיה (מנגן במחשב אבל מעביר את החלון לטלוויזיה) הקול עדיין יוצא מהרמקולים במחשב
איך אפשר שהקול ייצא מהטלוויזיה?
ועכשיו יש לי שני מסכים, כשאחד מהם הוא הטלוויזיה
הבעיה היא שכשאני מנגן סרט בטלוויזיה (מנגן במחשב אבל מעביר את החלון לטלוויזיה) הקול עדיין יוצא מהרמקולים במחשב
איך אפשר שהקול ייצא מהטלוויזיה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ברוך הבא לפורום!
DVI לא מעביר סאונד, רק HDMI.
בדוק אם לטלוייזיה שלך יש גם כניסת אודיו המצומדת לאחת מכניסות ה-HDMI. אם כן, אתה יכול להעביר אודיו אנלוגי מהיציאה שחיברת אל הרמקולים למחשב שלך.
DVI לא מעביר סאונד, רק HDMI.
בדוק אם לטלוייזיה שלך יש גם כניסת אודיו המצומדת לאחת מכניסות ה-HDMI. אם כן, אתה יכול להעביר אודיו אנלוגי מהיציאה שחיברת אל הרמקולים למחשב שלך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
בכרטיסי מסך הישנים יש צורך לחבר כבל מהכרטיס ללוח אם כדי שהכרטיס יוכל להעביר סאונד. אני לא יודע מה לגבי שלך, אבל אפשר לנסות.
תכנס להגדרות של VLC, שם ל AUDIO, ושם תשנה את ה OUTPUT MODULE ל DIRECTX
תראה אם ברשימה מופיעה לך משהו בסגנון עם השם של הטלויזיה או משהו שקשור ל HDMI..
דרך אגב, גם אולי כדאי שעל הדרך תעדכן את הדריברים של הכרטיס מסך (אם לא עשית את זה הרבה זמן אז במיוחד..)
תכנס להגדרות של VLC, שם ל AUDIO, ושם תשנה את ה OUTPUT MODULE ל DIRECTX
תראה אם ברשימה מופיעה לך משהו בסגנון עם השם של הטלויזיה או משהו שקשור ל HDMI..
דרך אגב, גם אולי כדאי שעל הדרך תעדכן את הדריברים של הכרטיס מסך (אם לא עשית את זה הרבה זמן אז במיוחד..)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
זה נכון רק עבור כרטיסי מסך ישנים יחסית (AMD HD 4xxx וכו).itaysp כתב:DVI כן יכול להעביר סאונד עם כבל HDMI, מנסיון. זה תלוי בכרטיס מסך כמובן.
במחשב תצטרך לשנות את ההגדרות בתוכנה שאתה מנגן איתה שהשמע יצא לטלויזיה ולא למחשב....
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"