אוזניות Paradox בביקורת
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
אני עם Mad Dogs (המתחרה של פרדוקס),
ומגבר Aune T1, כרגע עם שפורפרת Electro-Harmonix 6922EH הרוסית.
בטווחים הנמוכים והאצמעיים, אני שומע פרטים שאפילו ב IEM האנליטיות שלי פספסתי (RE-272), מובן שלזאת יתרון בפרטי הטרבל.
והבאס.. כ"כ עמוק, ויש לו "גלים \ הד \ רעם".. משהו שאולי שמעתי באוזניות ז"ל של דנון D5000, ובהיי-פיי-מן HE-400 הקודמות שלי, וזהו.
ממליץ בחום!
ומגבר Aune T1, כרגע עם שפורפרת Electro-Harmonix 6922EH הרוסית.
בטווחים הנמוכים והאצמעיים, אני שומע פרטים שאפילו ב IEM האנליטיות שלי פספסתי (RE-272), מובן שלזאת יתרון בפרטי הטרבל.
והבאס.. כ"כ עמוק, ויש לו "גלים \ הד \ רעם".. משהו שאולי שמעתי באוזניות ז"ל של דנון D5000, ובהיי-פיי-מן HE-400 הקודמות שלי, וזהו.
ממליץ בחום!
אז בעצם מדובר בצורה זו או אחרת על פוסטקס T50RP שעברו מודינג? על זה כל "הטררם"? 
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
אין בעיה להיות חיובי (אני בטוח שאם תכיר אותי במציאות תראה שאני אדם נחמד..
), אבל "כשגונבים" ממך מחיר כפול על פאדים, רצועת עור, כבל ו"קסם שדחפו לכוסות האוזניה" (בטח קצת צמר סלעים או ספוג כזה או אחר), לדעתי זה ממש בזבוז כשאפשר לעשות זאת בעצמך בפחות ולשחק עם התוצאה הסופית. פי כמה וכמה כשאין באמת משהו אמיתי שהחברה מאחורה עשתה כדי לשנות את האוזניה ואופיה הסוני כמו יצירת כוסות אוזניה חדשות כפי שעושים לדנון, גראדו ועוד דגמים נוספים, והתוצאה חזותית היא
. אני מתאר לעצמי שגם בצליל יש שיפור בהתאם.
זה הכל עניין של שיווק. אני בטוח שאתה לא תאהב שישווקו לך מכנס טוב של חברה מסוימת, יורידו את התג חברה, יוסיפו שיפשופים בברכיים וימכרו לך ביותר ועם מותג מקומי. בסין זה רץ הרבה, אבל זה פשוט מכוער לטעמי בתחום האוזניות וכשעושים זאת בגלוי.
זה הכל עניין של שיווק. אני בטוח שאתה לא תאהב שישווקו לך מכנס טוב של חברה מסוימת, יורידו את התג חברה, יוסיפו שיפשופים בברכיים וימכרו לך ביותר ועם מותג מקומי. בסין זה רץ הרבה, אבל זה פשוט מכוער לטעמי בתחום האוזניות וכשעושים זאת בגלוי.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
- eyal1983
- חבר מביא חבר

בוודאי, אצל שתי הגרסות (מאד דוגס, ופרדוקס) ישנה אפשרות שאתה שולח להם את האוזניות, והם פותחים, מוסיפים כמה דברים, מזיזים כמה, מלחימים מחדשם, משנים את הפאדים, את הכבל.. וזהו, יש לך אוזניה ברמה דומה ל LCD2 )אז בעצם מדובר בצורה זו או אחרת על פוסטקס T50RP שעברו מודינג?...
אם מדברים על הדרייבר, אזיי כן- הטכנולוגיה זהה. מעבר לכך, אין לי שמץ של מושג אם זה מתבטא גם בצליל. אני רוצה לקוות שבעזרת כמה מודים קטנים אפשר לקנות פוסטקס T50RP ב-150$ ולהנות מהם כמו עם LCD2 שעולים פי 4 בערך.
בכל אופן, אני מתלבט אם לקנות FOSTEX T50RP, ולשחק איתם קצת. רוח המודינג מדגדגת לי בקצות האצבעות ולאחרונה יש לי גישה גם לכלים המתאימים כדי לייצר כוסות תואמות.
בנתיים אני מתלבט קצת עם עוד כמה דגמים. מעריך שבקרוב מאוד אחליט.
נ.ב- עוד שירות מודינג חביב ויחסית זול: http://www.ebay.com/itm/Fostex-T50RP-He ... 41693d503a
בכל אופן, אני מתלבט אם לקנות FOSTEX T50RP, ולשחק איתם קצת. רוח המודינג מדגדגת לי בקצות האצבעות ולאחרונה יש לי גישה גם לכלים המתאימים כדי לייצר כוסות תואמות.
נ.ב- עוד שירות מודינג חביב ויחסית זול: http://www.ebay.com/itm/Fostex-T50RP-He ... 41693d503a
- GilSt
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 628
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
קניתי את הפוסטקס לפני כשנה אבל איכשהו עוד לא מצאתי זמן לגעת בהן.
האזנתי להן זמן לא מועט בקונפיגורציה המקורית שלהן.
עם עוותים הרמוניים מעל 1% ותיבת פלסטיק סגורה וחסרת Damping כמעט לחלוטין, גם לאחר מודינג זו הגזמה פראית להשוות אותן ל LCD-2/3.
יש אולי דמיון בחתימת צליל בגלל הדרייבר הפלאנר-מגנטי, אבל השוואה ישירה זה לדעתי מארקטינג חסר בושה.
האזנתי להן זמן לא מועט בקונפיגורציה המקורית שלהן.
עם עוותים הרמוניים מעל 1% ותיבת פלסטיק סגורה וחסרת Damping כמעט לחלוטין, גם לאחר מודינג זו הגזמה פראית להשוות אותן ל LCD-2/3.
יש אולי דמיון בחתימת צליל בגלל הדרייבר הפלאנר-מגנטי, אבל השוואה ישירה זה לדעתי מארקטינג חסר בושה.
- eyal1983
- חבר מביא חבר

שמעתי את ה LCD2 פעם אחת, והן ממש טיפה טובות יותר, אך באסיות לעומת המאד-דוגס.
מבחינת נוחות- אין מה לשהוות;
את ה MD אני לובש מעל 5 שעות, ולא מרגיש כלום- לא משקל כבד, לא לחיצה מוגזמת, ואין התחממות באוזניים
ובמובן זה- הן עדיפות על ה LCD2 בלי עוררין.
https://www.mrspeakers.com/image/cache/ ... 00x500.jpg
ההבדלים בין ה MD לפרדוקס מסתכמים בכך שהפרדוקס בעלת גוון חם יותר, אותה ההשוואה של HD600 ל- HD650.
מבחינת נוחות- אין מה לשהוות;
את ה MD אני לובש מעל 5 שעות, ולא מרגיש כלום- לא משקל כבד, לא לחיצה מוגזמת, ואין התחממות באוזניים
ובמובן זה- הן עדיפות על ה LCD2 בלי עוררין.
https://www.mrspeakers.com/image/cache/ ... 00x500.jpg
ההבדלים בין ה MD לפרדוקס מסתכמים בכך שהפרדוקס בעלת גוון חם יותר, אותה ההשוואה של HD600 ל- HD650.
מה הכוונה ל-1% של עיוותים הרמונים? ביצעת מדידות או משהו? (א עפ"י נתוניי יצרן?)
תודה! **
לגמריגם לאחר מודינג זו הגזמה פראית להשוות אותן ל LCD-2/3....