אוזניות Paradox בביקורת

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
FOXY פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1043
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

שליחה #1 

ביקורת אוהדת מאוד לאוזניות Paradox המשווה אותן לרמת הסאונד של LCD3:

http://www.headfonia.com/an-expensive-c ... -a-paradox

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3449
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 281 פעמים

שליחה #2 

אני עם Mad Dogs (המתחרה של פרדוקס),
ומגבר Aune T1, כרגע עם שפורפרת Electro-Harmonix 6922EH הרוסית.

בטווחים הנמוכים והאצמעיים, אני שומע פרטים שאפילו ב IEM האנליטיות שלי פספסתי (RE-272), מובן שלזאת יתרון בפרטי הטרבל.
והבאס.. כ"כ עמוק, ויש לו "גלים \ הד \ רעם".. משהו שאולי שמעתי באוזניות ז"ל של דנון D5000, ובהיי-פיי-מן HE-400 הקודמות שלי, וזהו.

ממליץ בחום!

Beta
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1316
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #3 

אז בעצם מדובר בצורה זו או אחרת על פוסטקס T50RP שעברו מודינג? על זה כל "הטררם"? :roll:
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! :) תודה! **

mikel1999
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1808
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

שליחה #4 

יוגב אולי תגיב משהו חיובי לשם שינוי :x

Beta
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

אין בעיה להיות חיובי (אני בטוח שאם תכיר אותי במציאות תראה שאני אדם נחמד.. :wink: ), אבל "כשגונבים" ממך מחיר כפול על פאדים, רצועת עור, כבל ו"קסם שדחפו לכוסות האוזניה" (בטח קצת צמר סלעים או ספוג כזה או אחר), לדעתי זה ממש בזבוז כשאפשר לעשות זאת בעצמך בפחות ולשחק עם התוצאה הסופית. פי כמה וכמה כשאין באמת משהו אמיתי שהחברה מאחורה עשתה כדי לשנות את האוזניה ואופיה הסוני כמו יצירת כוסות אוזניה חדשות כפי שעושים לדנון, גראדו ועוד דגמים נוספים, והתוצאה חזותית היא (Y) (Y) (Y) . אני מתאר לעצמי שגם בצליל יש שיפור בהתאם.
זה הכל עניין של שיווק. אני בטוח שאתה לא תאהב שישווקו לך מכנס טוב של חברה מסוימת, יורידו את התג חברה, יוסיפו שיפשופים בברכיים וימכרו לך ביותר ועם מותג מקומי. בסין זה רץ הרבה, אבל זה פשוט מכוער לטעמי בתחום האוזניות וכשעושים זאת בגלוי.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! :) תודה! **

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

אז בעצם מדובר בצורה זו או אחרת על פוסטקס T50RP שעברו מודינג?
...
בוודאי, אצל שתי הגרסות (מאד דוגס, ופרדוקס) ישנה אפשרות שאתה שולח להם את האוזניות, והם פותחים, מוסיפים כמה דברים, מזיזים כמה, מלחימים מחדשם, משנים את הפאדים, את הכבל.. וזהו, יש לך אוזניה ברמה דומה ל LCD2 )

Beta
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

אם מדברים על הדרייבר, אזיי כן- הטכנולוגיה זהה. מעבר לכך, אין לי שמץ של מושג אם זה מתבטא גם בצליל. אני רוצה לקוות שבעזרת כמה מודים קטנים אפשר לקנות פוסטקס T50RP ב-150$ ולהנות מהם כמו עם LCD2 שעולים פי 4 בערך. :wink:

בכל אופן, אני מתלבט אם לקנות FOSTEX T50RP, ולשחק איתם קצת. רוח המודינג מדגדגת לי בקצות האצבעות ולאחרונה יש לי גישה גם לכלים המתאימים כדי לייצר כוסות תואמות. :roll: בנתיים אני מתלבט קצת עם עוד כמה דגמים. מעריך שבקרוב מאוד אחליט.

נ.ב- עוד שירות מודינג חביב ויחסית זול: http://www.ebay.com/itm/Fostex-T50RP-He ... 41693d503a

GilSt
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 628
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #8 

קניתי את הפוסטקס לפני כשנה אבל איכשהו עוד לא מצאתי זמן לגעת בהן.
האזנתי להן זמן לא מועט בקונפיגורציה המקורית שלהן.
עם עוותים הרמוניים מעל 1% ותיבת פלסטיק סגורה וחסרת Damping כמעט לחלוטין, גם לאחר מודינג זו הגזמה פראית להשוות אותן ל LCD-2/3.
יש אולי דמיון בחתימת צליל בגלל הדרייבר הפלאנר-מגנטי, אבל השוואה ישירה זה לדעתי מארקטינג חסר בושה. 8O

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

שמעתי את ה LCD2 פעם אחת, והן ממש טיפה טובות יותר, אך באסיות לעומת המאד-דוגס.
מבחינת נוחות- אין מה לשהוות;
את ה MD אני לובש מעל 5 שעות, ולא מרגיש כלום- לא משקל כבד, לא לחיצה מוגזמת, ואין התחממות באוזניים
ובמובן זה- הן עדיפות על ה LCD2 בלי עוררין.
https://www.mrspeakers.com/image/cache/ ... 00x500.jpg

ההבדלים בין ה MD לפרדוקס מסתכמים בכך שהפרדוקס בעלת גוון חם יותר, אותה ההשוואה של HD600 ל- HD650.

Beta
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

מה הכוונה ל-1% של עיוותים הרמונים? ביצעת מדידות או משהו? (א עפ"י נתוניי יצרן?)

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #11 

גם לאחר מודינג זו הגזמה פראית להשוות אותן ל LCD-2/3.
...
לגמרי (Y)

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”