בשעה טובה התחדשתי בKRP500M ;-] אך יש כעת יש בעיה של בחירת מקור תצוגה במסך.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Stookza פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 187
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בסופו של דבר מכרתי את הES6200 לטובת הKRP500M שרכשתי מבחור מאוד נחמד בשם אלעד שפרסם כאן באתר ב"יד שניה" ואני ממש מרוצה מאיכות התמונה :D ומהכל, פרט אולי לכך שאין את עוצמת הארה שהייתה לי בלד במיוחד לאחר שהתרגלתי לה קצת, אך כמובן ניתן להתפשר על זה מכיוון שהתמונה נראית פשוט אדירה בהשוואה לכל טלויזיה שהייתה ברשותי בעבר, ואני ממש לא מתחרט על הקניה, אלא אולי על כך שלא רכשתי טלויזיה חדשה כזו כבר לפני 4 שנים..

אך כעת יש לי בעיה אחרת שלא הצלחתי לפתור אותה ביחד עם אלעד והמתקין מחברת "יורוקום" שהוא גם טכנאי וידידו הקרוב של אלעד ובמשך שעות הוא ניסה לעזור וניסינו ביחד לפתור את זה אך ללא הועיל! :עצוב:

הטלויזיה מזהה רק מקור תצוגה אחד והוא ,INPUT5, שהוא HDMI5 וכל מה שמחובר בחיבורים האחרים פשוט לא מזוהה וחסום!

הDVD שמחובר בCOMPONENT והממיר של HOT HD שמחובר בHDMI6 לא מזוהים ולא ניתן לעבור אליהם.
גם לאחר שאיפסתי את כל ההגדרות כיול, וניתקנו את הטלויזה כמה פעמים מהחשמל לאחר שסגרנו, ושיחקנו בחיבורים זה עדין לא עזר.[דרך אגב כל הכבלים חדשים ותקינים ומדובר בכבלים יוקרתיים]

מה שקורה שאנחנו משנים פרופילים של INPUT בשלט אז במקום לשנות מקור ערוץ, זה משנה את "סגנון הצפיה" [לדוגמא מUSER לDYNAMIC או לCINEMA וכו'] ולא את מקור הערוץ[SOURCE] עצמו. ואותה תמונה של INPUT5 שמשודרת מהמחשב [או אם זה כבלים במידה והחלפתי כבל לממיר HD במקום מחשב בINPUT5] מופיעה בכל האחרים.

אודה כ"כ למי שמבין בנושא ויכול לעזור! במיוחד לעופר שאולי ידע מה לעשות.ומחזיק את אותה טלויזיה והוא איש טכני מקצועי ברמה העליונה, ועכשיו אני ממש מבין גם למה הוא לא החליף את אותה טלויזיה עד היום, כי זו פשוט טלויזיה עם יכולות כיול ותמונה פנטסטית! רק שהמורכבות בכיול והגדרות החיבורים של PIONEER היא כ"כ מסובכת ומעצבנת.

תודה.
נערך לאחרונה על ידי Stookza ב 01/03/2013 7:38, נערך פעם 1 בסך הכל.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

אין לי מושג איך לפתור את הבעייה הספציפית בקורו, אבל למה לא ללכת על פתרון פשוט כזה?
http://www.ebay.com/itm/5-Port-3-Port-H ... 0870659224

או, כמובן, רסיבר עם כניסות HDMI.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

נשמע כמו תקלה....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #4 

רכשת מסך תקול!
פשוט פנה לבחור שרכשת ממנו ובטל את העיסקה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78863
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 786 פעמים
קיבל תודות: 5392 פעמים

שליחה #5 

אין לי מושג. נשמע כמו תקלה.

יש אכן הגדות רבות ויתכן שקינפגת את המקורות האחרים לא כמו שצריך. אין לי כבר krp, החלפתי בזמנו חזרה ל 5090h.

הייתי הולך על החלפת מקורות דרך משהו חיצוני (רסיבר, סוויצ׳ hdmi או משהו כזה).

Stookza פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

הבנתי, תודה לכולכם!

לPIXIES- תודה על הלינק , הזמנתי את הסוויצ' של הHDMI , מקווה שזה יעבוד, עכשיו הבעיה שלי היא רק חיבורי הקומפוננט של הDVD כי אני צופה עדין גם בו מידי פעם. ולכן אני גם מחפש עכשיו מדיה רסיבר במחיר זול[עד 500] אם למישהו מכם יש למכור לי משהו זה יהיה מצוין.

ועופר לצערי הרב ניסיתי את כל הקינפוגים וזה לא עבד, שינינו הגדרות בלי סוף ופשוט הפכנו כל אבן שרק אפשר וזה לא עזר, גם אני שיחקתי בהגדרות שלה כ"כ הרבה וכבר אפשר להגיד שהספקתי ללמוד אותה דיי טוב, אי אפשר פשוט להחליף [INPUTS [SOURCES, זאת אומרת שאפשר, אבל כולם נשארים בעצם על אותו מקור, אז יכול ליהיות שבאמת מדובר בתקלה כלשהי. יכול ליהיות שזה קשור לחיבור שלה לאינטרנט? כי חיברתי אותה לכמה זמן ושיחקתי בהגדרות של הרשת, אבל לא הבנתי מה נותן לי בכלל החיבור לאינטרנט בה, אז ניתקתי את הכבל רשת אחרי זה. יש איזה משהו שנקרא:KURO LINK אבל לא חקרתי עדין מה זה.
נכון שאין מצב, כמה שזה אולי נשמע הזוי שחדר לה איזה וירוס שחיברתי אותה לרשת וחיבל לה בFIMRWARE או משהו?

דור, זאת טלויזיה פשוט פצצה ברמות שאני פשוט מתחרט שבזבזתי 4 וחצי שנים מחיי ולא קניתי אותה כבר אז, לא נכנסתי לפורום וגם לא ראיתי אותה מעולם אצל חבר כלשהו או בחנות כלשהי במעט שביקרתי, אם הייתה לה רק עוד קצת עוצמת הארה [כמו שהייתה לי בפלזמת סמסונג הישנה שבינתיים אף פלזמה לא עברה אותה, אבל הכי קרובה יחסית היא הKRP] היא הייתה פשוט טלויזיה מושלמת! לכן לא כדאי לבטל עסקה בשביל דבר שולי יחסית שכזה, מה שגם אין הרבה אופציות שלהם הייתי רוצה להחליף כבר,[אלא אם כן היו שומעים אותי עכשיו בפיוניר, חוזרים לייצר פלזמות, וממציאים פלזמה עם עוצמת הארה בסיסית חזקה כמו של לד, ולבן בוהק וברמת שחור ואיכות צבעים וחדות של הקורו, זה היה סוף הדרך :-}

ובנוסף לכך שגם קניתי אותה במחיר יחסית זול[6200], והבחור הבטיח לי שהוא יעשה הכל כדי לפתור את זה יחד עם החבר שלו מיורוקום ואם זה לא יסתדר אז הוא ינסה לעשות מאמצים לארגן טכנאי של אלקטרו סטריאו. אבל בלי קשר אני עכשיו בכיוון של השגת מדיה רסיבר אחרי שכבר הזמנתי את הסוויצ'ר.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #7 

לגבי DVD, אתה תמיד יכול לרכוש בזול יחסית מכשיר הכולל יציאת HDMI (זה כמובן לא HD אמיתי אלא רק Upscale), או פשוט להשתמש במחשב שלך שגם יציג תכני HD (מניח שאתה כבר עושה את זה) וגם תוכל לצפות איתו בכותרי DVD דרך הכונן האופטי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78863
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 786 פעמים
קיבל תודות: 5392 פעמים

שליחה #8 

רסיבר טוב יכול לפתור את הבעיה (כי הוא גם יעשה לך switching של HDMI וגם של קומפוננט).

אם יש לך HDMI תקין לחלוטין הייתי הולך למסלול הזה.

עוד אופציה זה לפנות ליבואן בארץ, ולבדוק אפשרות של טכנאי שיכול להגיע ולתקן.

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

Stoozka,

תאמין לי שאני מכיר את המסך מקרוב מאוד על יתרונותיו וחסרונותיו.
אם התקלה שתיארת היא שולית בשבילך נשאר לי רק לאחל לך להתחדש ולהנות.

Stookza פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

אחלה עופר תודה! :wink:

ביום ראשון אתקשר לט.ר כי היום הם סגורים ואברר לגבי טכנאי ואם ניתן אולי גם לחדש אחראיות בתשלום.

במקביל אחפש מדיה רסיבר ומקווה שגם אלעד יסייע כפי שהבטיח לי היום בטלפון, אך DVD ,Pixies נוסף אין בכוונתי כרגע לקנות מכיוון שיש ברשותי כבר שניים של פיוניר ואחד מהם [זה שמחובר לפלזמה] עלה יחסית יקר .

עופר סליחה שאני שואל אבל רציתי לדעת למה החלפת את הKRP ב5090H? זה היה רק בגלל המסגרת הלבנה שהייתה לKRP או גם מסיבות אחרות?

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

מה מישהו עדיין משתמש בdvd ??
8O

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 414 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #12 

אם רק כניסה אחת עובדת והיא מחר גם מתקלקלת אתה נשאר עם הזלמן ביד. מומלץ שיתקנו לך ואם לא יצליחו במחיר הגיוני אז לדעתי זו עילה לביטול עיסקה.

Stookza פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

dor8 כתב:Stoozka,

תאמין לי שאני מכיר את המסך מקרוב מאוד על יתרונותיו וחסרונותיו.
אם התקלה שתיארת היא שולית בשבילך נשאר לי רק לאחל לך להתחדש ולהנות.
...

תודה דור.

תאמין לי שאני מאמין לך ומעריך גם את טעמך האישי, וטעות שלי אם אמרתי שזו בעיה שולית ולכן אני חוזר בי, אודה לך אם תוכל לומר לי או שאתה מנסה לרמוז לי על בעיה כלשהי שעלולה לצוץ בעתיד או שאתה יודע משהו שאני לא יודע,
כי האמת שהממיר של HOT HD נתקע לי כבר מאתמול ולכן הוא כרגע לא מחובר, והתחנות פשוט לא זזות עם 3 שלטים של הוט שניסיתי, ומשום מה וזה קורה רק שאני מחבר אותו לטלויזיה וזה ממש מוזר, כאילו שהטלויזיה משתלטת על הממיר או משהו, עוד לא יצא לי להתקשר לתמיכה של הוט אך אני אתקשר בהמשך, אך שאני מחבר למחשב אין שום בעיה או תקלה כלשהי ומתקבלת תמונה חלומית שאי אפשר לתאר בHD.

התכוונתי שהבעיה הטכנית יחסית שולית כי בהשוואה לכל המסכים הדקים שצפיתי בהם עד היום אין ספק שהמסך הזה מציג את התמונה הכי טובה ואיכותית שראיתי לטעמי ולכן אני לא יודע אם זה שווה לי כבר לבטל עסקה מה שגם הבחור לא יקל עלי ובטח לא יסכים אחרי שכבר שילמתי לו וכבר הרכיבו לי את זה עם זרוע על הקיר, ואני גם לא חושב על זה בכלל כי זו הטלויזיה פשוט מעולה ואין לי פשוט שום אופציות חלופיות אחרות לפלזמה איכותית אחרת עם הארה יותר חזקה מהקורו, רק דבר אחד שחסר לה לדעתי זה באמת עוד קצת עוצמת ההארה שלא נדבר על הלדים למינהם אז לפחות ההארה של מסכי פלזמה של סמסונג מן העבר[2008-9]
נערך לאחרונה על ידי Stookza ב 01/03/2013 15:58, נערך פעם 1 בסך הכל.

כדורי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 181
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #14 

ה krp שרכשת הוא אסיאתי ומוגבל מאד יחסית לדגם היפני-אירופאי שכולל מדייה רסיבר.לקחת סיכון גדול ברכישת מסך מיושן מחברה שהפסיקה לייצר את המסכים הללו. אני במקומך הייתי מוסיף בסביבות 3000 ש"ח ורוכש מסך פלזמה פנסוניק שעולה באיכויות התמונה על המסך הזה.זו גם ההזדמנות שלך לברר את מה שכתבתי בפועל ולנסות להחזיר את המסך אם אכן יתברר שיש לו תקלה בכרטיס ה hdmi שלו.בהצלחה.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7041
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1461 פעמים

שליחה #15 

אפשר לקנות מכשיר עם תקלה כל עוד הוא מתומחר בהתאם והרוכש מודע לסיכונים שבזה.

לעניות דעתי זה לא המצב אצלך ואני חושש שבשלב מסויים אתה תתחרט על הקנייה.

מציע לך לבטל את העסקה ולמצוא משהו אחר

Stookza פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

כדורי כתב:ה krp שרכשת הוא אסיאתי ומוגבל מאד יחסית לדגם היפני-אירופאי שכולל מדייה רסיבר.לקחת סיכון גדול ברכישת מסך מיושן מחברה שהפסיקה לייצר את המסכים הללו. אני במקומך הייתי מוסיף בסביבות 3000 ש"ח ורוכש מסך פלזמה פנסוניק שעולה באיכויות התמונה על המסך הזה.זו גם ההזדמנות שלך לברר את מה שכתבתי בפועל ולנסות להחזיר את המסך אם אכן יתברר שיש לו תקלה בכרטיס ה hdmi שלו.בהצלחה.
...

מאיזו בחינה אתה מתכוון שהוא מוגבל חוץ מזה שאין לו מדיה רסיבר?

אני לא אוכל להוסיף עוד 3000 אלא עוד 6000 בשביל GT או VT במידה ואבטל עיסקה, ושלא נדבר על זה שכבר "הלכו לי" 3500 מהמכירה של הES6200 שנקנה מארמגדון, הקטע שעד היום לא ראיתי מסך פלזמה אחד של פנסוניק[כולל GT וVT] לצערי שנותן עוצמת הארה ולבן יותר חזק [זה הדבר הכי חשוב לי למעשה בטלויזיה] בהשוואה לקורו או הסמסונג הספציפי שהיה לי בעבר.

גם במציאות לפי הכמה מסכים שראיתי, וגם באתרי השוואה רציניים שראיתי ומלינקים של טלHD, אתה יכול לראות כאן שהלבן בקיר נראה יותר צהוב בפנסוניק ZT לעומת הקורו שאפילו לא כוילה לצורך ההשואה ולכן אני לא ממהר להתלהב כ"כ ממסכי פנסוניק במיוחד אחרי שהיו כבר 2[אמנם מדגמים זולים] ברשותי בעבר והוחזרו.

http://www.flatpanelshd.com/news.php?su ... 1361272859

כדורי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

אם אתה לא מתלהב מה gt שמציגה תמונה הרבה יותר טובה מהמסך שרכשת ומספקת לך אחריות ושקט נפשי ל 5 שנים קדימה-אז אין לי מה לומר לך יותר.
וכן,המסך המיושן שרכשת מוגבל בכניסות שלו.ורצוי שתקרא ותשנן טוב טוב מה שהכותב אינטגראל כתב לך

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

גם אני לא מתלהב ממסכי פנסוניק אבל לו היית רוכש אחד כזה חדש עם אחריות לא היית במצב הזה.
ואגב תיקון מסך קורו יעלה לך גם כן סכום לא מבוטל בכלל.
אתה משום מה מסרב לשמוע לעצות של החברים כאן שממליצים לך בחום לבטל עיסקה בטענה שאם הצלחת למצוא קורו משומשת אז זה בכלל לא משנה שהמסך אינו תקין.
כפי שנאמר לך קודם אני מקווה בשבילך שלפחות הכניסה היחידה במסך שעוד עובדת תחזיק מעמד זמן מה..

כדורי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

לא נורא..יש קומפוננט ו rca 8 8)

Stookza פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

כדורי כתב: אם אתה לא מתלהב מה gt שמציגה תמונה הרבה יותר טובה מהמסך שרכשת ומספקת לך אחריות ושקט נפשי ל 5 שנים קדימה-אז אין לי מה לומר לך יותר.
וכן,המסך המיושן שרכשת מוגבל בכניסות שלו.ורצוי שתקרא ותשנן טוב טוב מה שהכותב אינטגראל כתב לך [/quot

זה לא שלא מתלהב, הGT הוא מסך מצוין אבל ראיתי אותו פעם אחת בחנות כאן ברמת השרון וגם לא הצלחתי להגיע ללבן כפי שהיה לי בסמסונג אלא משהו בערך כמו מה שיש לי במקסימום [ CONTRAST[60 בKRP

אז בוא נעזוב רגע סיסמאות של "תמונה הרבה יותר איכותית" כי במידה מסוימת לגבי דברים מסוימים אני מסכים איתך, אבל אני מעדיף ליהיות יותר ספציפי , מה שאמרתי לך שהכי חשוב לי הוא עוצמת ההארה הבסיסית, הלבן והקונטרסט המקסימלי של המסך.

אני הצגתי לך השוואה בין מסך הZT לקורו שניהם אחד ליד השני ואתה יכול לראות את ההבדלים טוב מאוד, של הלבן הבהיר יותר של הקורו לעומת הZT [אך אנו לא יודעים על איזה כיול היו המסכים ואם שניהם היו על עוצמה מקסימלית של קונטרנסט ולא על מצב MOVIE ועם ביטול חיסכון בחשמל וסנסור תאורה לצורך השוואה.]

אך הייתי מאוד מסופק אם גם אתה היית מראה לי תמונת מסך GT או VT עומדים ליד הקורו ששניהם על קונטרסט מקסימלי מציגים תמונה בהירה וניתן היה לראות את ההבדלים ומי יותר בהיר מבינהם ואז הייתי גם משתכנע.
...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”