שירות קריסטל - בושה וחרפה

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Gili_Regev פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #1 

שלום

לפני שאני מספר את השתשלות הארועים, חיופש קטן בפורום העלה תוצאה כמעט זהה למקרה שלי:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0

אז ככה

לפני שנה וחודש כשנכנסנו לדירה, רכשנו מדיח כלים אינגרלי מלא, רוחב 45, של חברת Bloomberg.
המדיח עבד נפלא, בממוצע פעם וחצי ביום, ניקה וייבש ללא דופי.
3 שבועות לאחר תום האחריות הופיעה תקלה, כאשר המדיח התחמם והזיע מבפנים, גם כאשר הוא היה כבוי.
הזמנו טכנאי בתשלום, מחוץ לאחריות. זה הגיע ב- 06/02, בדק, והראה לי עם מד אמפר כי המדיח מעביר מתח גם כאשר הוא כבוי.
על אף שהוא הסתכל על הכטיס, ולא היה שום פגם פיזי נראה לעין הוא טען שזו ככל הנראה בעיה בכרטיס האלקטרוני, אם כי לא בטוח. הוא אמר שיש להתחיל עם זה, לפני שמפרקים את כל המדיח.
הוא יצר קשר עם המחסן, ואמרו לו שכרטיס כזה יש במחסן בירושלים, ותוך יום-יומיים יישלח, ויתאומו איתי החלפה, כנראה כבר עד סוף השבוע.
עלות החלפה, 450 + מע"מ, +ביקור טכנאי 250 ש"ח. עד כאן הכל לגיטימי ואין בעיה.
עבר שבוע, עברו שבועיים, ורק לאחר 3 שבועות, ב- 27/02, הגיע הטכנאי.
ניגש למדיח, מסתכל על שני החלקים, ואני איתו יחד, ושנינו מבינים שהחלק לא זהה.
הוא ניגש לדופן הדלת, בדק את הדגם, והבין שזה לא הדגם עבורו הוזמן הכרטיס.
מתברר שהדגם שמופיע אצלם במעכרכת, ומשם בכרטיס העבודה שלו, לא זהה לדגם שיש לי, שוהמטומטם לא טרח לבדוק את הדגם כבר בביקור הראשון, כי התעצל בגלל שהיה צריך לשלוף החוצה מגירה שנפתחת מהצד לכיוון המדיח.
ביקש ללכת ולבדוק אם יש כרטיס כזה. חזר אליי אחרי שעה, אמר שאין, ושיהיו איתי בקשר.
יצרתי קשר עם שרות הלקוחות. הם יצרו איתו קשר, ואמרו שהטכנאי אמר להם שיגיע לקחת את הכטיס לשיפוץ.
אתם מבינים? תחילה הוא כלל לא ידע אם הבעיה בכרטיס, ועכשיו הוא רוצה לקחת אותו לשיפוץ.
כבר יומיים שמבטיחים לי שמנהל יחזור אליי, והוא לא חוזר. התקשרתי היום 3 פעמים, בכל פעם אמרו לי עוד מעט חוזר, אבל כמובן שאף אחד לא יצר קשר.
בקיצר, בזבזו לי יומיים, כאשר בכל פעם טווח הגעה 4 שעות.
כרגע ארני תקוע בלי מדיח כבר כמעט חודש, וכולי עצבני.
בא לי לשרוף את כל השירות לקוחות שם, עם הנציגות, הטכנאי והמנהל.
בא לי לשרוף את כל הבני זו^%&^ות האלה. מצטער, אבל אין לי מילה אחרת לכנות אותם.
בשורה התחתונה, המוצר היה מעולה, אבל השירות מתחת לכל ביקורת.
לא לקנות מוצרים באחריות של קריסטל. נקודה !!!
...

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”