גירסה "שחורה" של החמור
-
OferL
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
להורדה מכאן
http://www.ee.bgu.ac.il/~nadavwu/own%20 ... o%20II.rar
פשוט לפתוח ולהריץ. מתלבש על ההורדות הקיימות וממשיך אותן.
מאפשר unlimited DL עם רק 3K ב UL !!!
http://www.ee.bgu.ac.il/~nadavwu/own%20 ... o%20II.rar
פשוט לפתוח ולהריץ. מתלבש על ההורדות הקיימות וממשיך אותן.
מאפשר unlimited DL עם רק 3K ב UL !!!
Enjoy the Silence
- קרמריקה
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 4098
אפשר לעשות זאת עם כל גירסה של החמור או לצורך העניין כל תוכנת שיתוף קבצים שהיא. פשוט מריצים netlimiter......
תודה בכל מקרה על הלינק
תודה בכל מקרה על הלינק
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
תודה רבה
קובץ גדול...
על איזו גירסה הוא מבוסס?
חיפוש בעברית נתמך שם?
קובץ גדול...
על איזו גירסה הוא מבוסס?
חיפוש בעברית נתמך שם?
-
OferL
-
- חבר מביא חבר

ניסיתי NETLIMITER וכנראה שבגירסה שהיתה לי היא "הריחה" את המגבלה וחסמה את ה DL.קרמריקה כתב:אפשר לעשות זאת עם כל גירסה של החמור או לצורך העניין כל תוכנת שיתוף קבצים שהיא. פשוט מריצים netlimiter......
תודה בכל מקרה על הלינק...
Enjoy the Silence
-
OferL
-
- חבר מביא חבר

מבוסס על 46Cguyezra כתב:תודה רבה
קובץ גדול...
על איזו גירסה הוא מבוסס?
חיפוש בעברית נתמך שם?...
אפשר לחפש בעברית. אין כל בעיה.
עוד דבר: בזמן שה DL יורד לאפס בגלל חוסר מקורות גם ה UL יורד לאפס. בעצם נחסם לגמרי. הגירסה הזו לא טובה ל CREDITS... אבל מאפשרת לעבוד עם תוכנות נוספות ולגלוש בWEB בלי המחנק הרגיל של החמור על 10K UL.
Enjoy the Silence
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
באתר הרישמי של emule גרסה v0.47c שוקלת רק 3.3 מגה.
הגרסה ה"שחורה" שוקלת 16.7 מגה - קצת חשוד.
מי יודע מה דחפו שמה...
לא עדיף להשתמש בחמור הרישמי בתוספת netlimiter או du super controller?
אצלי אני עובד עם גרסה רשמית + du super כבר מעל שנה ומוריד לרוב קבצים חדשים במהירות 120-150KB + עם חיבור 1.5
הגרסה ה"שחורה" שוקלת 16.7 מגה - קצת חשוד.
מי יודע מה דחפו שמה...
לא עדיף להשתמש בחמור הרישמי בתוספת netlimiter או du super controller?
אצלי אני עובד עם גרסה רשמית + du super כבר מעל שנה ומוריד לרוב קבצים חדשים במהירות 120-150KB + עם חיבור 1.5
- bodedon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 211
אני עובד עם קאטמין למעלה משנה גם כן ומוריד במהירויות של 150 - 180 קבצים חדשים עם upload של 1 ככה שהתוכנה מושלמת רק שאניעכשיו מחפש תוכנה שתוריד קישור ששוקל מעל 4 Gb משקטמין לא עושה (אגב קטמין זה מוד של אימיול)
- dudil
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- lior50
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 252
אני לא מבין אותכם למה הרצון לא לשתף?
אולי זו המשמעות של העיניין!!! המחשבה הזו אגואיסטית לחלוטין ובגללה הפצות מקומיות בקושי זזות
אם יש לכם בעיה של אפלווד פשוט תצביעו ברגליים ותעברו לכבלים שם תקבלו חצי מגה שזה מספיק .
אולי זו המשמעות של העיניין!!! המחשבה הזו אגואיסטית לחלוטין ובגללה הפצות מקומיות בקושי זזות
אם יש לכם בעיה של אפלווד פשוט תצביעו ברגליים ותעברו לכבלים שם תקבלו חצי מגה שזה מספיק .
- קרמריקה
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 4098
באמת, איפה האתיקה שלכם? המוסריות? איך אתם ישנים בלילה? ממש אגואיסטי לא לשתף דברים שגנבתם במו ידיכם...lior50 כתב:אני לא מבין אותכם למה הרצון לא לשתף?
אם יש לכם בעיה של אפלווד פשוט תצביעו ברגליים ותעברו לכבלים שם תקבלו חצי מגה שזה מספיק ....
(אין לי דבר וחצי דבר נגד שיתוף קבצים - זה סתם נראה לי קצת אירוני מה שהבחור אומר..)
- WTFisTHAT
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 351
יש גרסה פרוצה של אימיול עם מדריך ואפשר לשלוט על מהירות ההעלאה וההורדה בחופשיות.
תחפשו Emule v0.46b Upload Limit Crack
תחפשו Emule v0.46b Upload Limit Crack
-
OferL
-
- חבר מביא חבר

אין כאן חוסר רצון לשתף. יש מגבלת UL של 13K בחיבור לבזק וכרגע אין לי אפשרות לעבור ל HOT מסיבות שונות. לתת UL מלא של 10K אומר שאף מחשב בבית לא יוכל לגלוש כל עוד החמור פתוח. אני לא חושב שלזה התכוון המשורר בעניין P2P. אני שמח לשתף ומשאיר את החמור פתוח גם כשאני לא מוריד. אבל אני לא יכול למנוע מכל שאר המשתמשים בבית מלהשתמש באינטרנט. אתה מוזמן להשתמש באיזו גירסה שמתאימה לך. בלי לחץlior50 כתב:אני לא מבין אותכם למה הרצון לא לשתף?
אם יש לכם בעיה של אפלווד פשוט תצביעו ברגליים ותעברו לכבלים שם תקבלו חצי מגה שזה מספיק ....
לגבי השימוש ב NETLIMITER ודומיו - לי יש ניסיון לא מוצלח איתם. והגירסה הזו פתרה לי את הבעיה ללא צורך בתוכנה נוספת.
Enjoy the Silence
- dudil
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
ליאור50, אתה בדרן...
מה זה? כבוד בין גנבים?lior50 כתב:אני לא מבין אותכם למה הרצון לא לשתף?
דודי.
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
הגונב מגנב פתור.
HiFiMusic IL
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

גנב לגנב גנב.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אדם לאדם זאב
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אם אין אני לי מי לי?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

הדשא של השכן תמיד ירוק יותר
-
OferL
-
- חבר מביא חבר

לא מתיימר להיות צדיק
משכפל תוכנות עוד מימי הפלופי 5.25" מצד שני לא מתגאה בזה. אבל גם קונה ומשלם במיטב כספי על מה שאני חושב שטוב ושימושי לאורך זמן. גם תוכנה וגם תכנים.
מצד שלישי העולם השתנה לפני שנים עם הולדת ה P2P וכן... צריך שיהיה כבוד בין גנבים. אחרת P2P באמת לא יתקיים וכולנו יודעים את זה. כל מטרת השרשור היתה לעזור לאלו מביניינו שאינם ברוכים ברוחב פס UL. אם פגעתי במישהו או באתר אני מתנצל.
משכפל תוכנות עוד מימי הפלופי 5.25" מצד שני לא מתגאה בזה. אבל גם קונה ומשלם במיטב כספי על מה שאני חושב שטוב ושימושי לאורך זמן. גם תוכנה וגם תכנים.
מצד שלישי העולם השתנה לפני שנים עם הולדת ה P2P וכן... צריך שיהיה כבוד בין גנבים. אחרת P2P באמת לא יתקיים וכולנו יודעים את זה. כל מטרת השרשור היתה לעזור לאלו מביניינו שאינם ברוכים ברוחב פס UL. אם פגעתי במישהו או באתר אני מתנצל.
Enjoy the Silence
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
כל כַלב בא יומו
HiFiMusic IL