משלוח הודעת טקסט בווטסאפ או במסרון SMS, מתוך רשימת אנשי הקשר, נקסוס 4 :
אני פותח את רשימת אנשי הקשר שלי. ליד כל אחד מהם יש אייקון שבו שמים את תמונת האיש. לחיצה על אייקון זה מעלה את פרטי איש הקשר ונותנת אופציה לשלוח לו הודעה.
שאני מקיש עליה אני מתבקש לבחור אם לממש את שליחת ההודעה ע"י הווטסאפ או ע"י מסרון SMS של פלא פון. וגם אם צורת מימוש זו תהיה באופן חד פעמי או באופן קבוע.
שאני בוחר בווטסאפ, ולפעולה חד פעמית, הוא לא מעלה את ממשק ההודעות של הווטסאפ אלא הוא מעלה תמיד את ממשק ההודעות של ה SMS של פלאפון.
שרוצים לשלוח הודעת טקסט של ווטסאפ, מתוך האייקון שלהם שעל המסך (לא מרשימת אנשי הקשר), הכול עובד כנדרש וההודעה נכתבת ונשלחת בתוך הממשק של הווטסאפ
האם נתקלתם בתופעה דומה. מה יכולות להיות הסיבות לכך?
תודה לעונים
יוסי
שאני מקיש עליה אני מתבקש לבחור אם לממש את שליחת ההודעה ע"י הווטסאפ או ע"י מסרון SMS של פלא פון. וגם אם צורת מימוש זו תהיה באופן חד פעמי או באופן קבוע.
שאני בוחר בווטסאפ, ולפעולה חד פעמית, הוא לא מעלה את ממשק ההודעות של הווטסאפ אלא הוא מעלה תמיד את ממשק ההודעות של ה SMS של פלאפון.
שרוצים לשלוח הודעת טקסט של ווטסאפ, מתוך האייקון שלהם שעל המסך (לא מרשימת אנשי הקשר), הכול עובד כנדרש וההודעה נכתבת ונשלחת בתוך הממשק של הווטסאפ
האם נתקלתם בתופעה דומה. מה יכולות להיות הסיבות לכך?
תודה לעונים
יוסי
אצלי יש את אותה בעיה והתקנה מחדש לא עזרה.
זה קורה גם עם אנשי קשר שיש להם כבר את האפליקציה.
באמת מעצבן.
מופיעה אפליקציית ההודעות המובנית עם הודעת טקסט שמזמינה את הנמען להתקין whatsappשאני בוחר בווטסאפ, ולפעולה חד פעמית, הוא לא מעלה את ממשק ההודעות של הווטסאפ אלא הוא מעלה תמיד את ממשק ההודעות של ה SMS של פלאפון....
זה קורה גם עם אנשי קשר שיש להם כבר את האפליקציה.
באמת מעצבן.
מצאתי פתרון לנושא זה. לכל איש קשר צריך להגדיר את מספר הטלפון
שלו ב"כתיב מלא" הכולל את ה + בהתחלה, 972, קידומת עיר ללא אפס, והמ
ספר. אחרי כמה שניות של עדכון השרתים, אפשר לשלוח לאותו איש קשר הודעת ווטסאפ מתוך אנשי הקשר
ברור שזה פתרון דפוק, כי צריך לשנות את כל אנשי הקשר עכשיו.....
ספר. אחרי כמה שניות של עדכון השרתים, אפשר לשלוח לאותו איש קשר הודעת ווטסאפ מתוך אנשי הקשר
ברור שזה פתרון דפוק, כי צריך לשנות את כל אנשי הקשר עכשיו.....
mp3lll כתב:אני מצאתי פיתרון פשוט יותר (משום מה אתה מתעקש לעבוד דרך החייגן כל הזמן)
דרך ״אנשים״ הוא מציע ווצאפ ופותח ושולח תקין....
הבעיה היא שמנסים, בתוך אנשי הקשר להשתמש בצלמית הקטנה הזו שנראית כמו מעטפה מעופפת עם סימן קטן + מעליה.
טוב, מצאתי איך עושים זאת.
זה עובד גם מתוך הרשימה בחייגן וגם מתוך "people", בפרטי איש הקשר מתחת ל "connections" לוחצים על המספר מתחת לוואטסאפ.
במסך של פרטי איש הקשר אל תלחץ על האייקון מימין של ההודעה, אלא על האייקון של וואטסאפ ואז יופיע מס' הטלפון שלו הרשום בוואטסאפ. לחיצה על המספר הזה תביא אותך אל הארץ המובטחת.אני פותח את רשימת אנשי הקשר שלי. ליד כל אחד מהם יש אייקון שבו שמים את תמונת האיש. לחיצה על אייקון זה מעלה את פרטי איש הקשר ונותנת אופציה לשלוח לו הודעה....
זה עובד גם מתוך הרשימה בחייגן וגם מתוך "people", בפרטי איש הקשר מתחת ל "connections" לוחצים על המספר מתחת לוואטסאפ.