שרשור תגובות: סקירת Cisco Cloud Connect - ממשק הניהול של סדרת נתבי ה-EA של Links

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
NetCHEIF פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות
תגובות: 2678
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 595 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

למאמר: סקירת Cisco Cloud Connect - ממשק הניהול של סדרת נתבי ה-EA של Linksys

תמונה

בסדרת נתבי ה-EA מיישמת Cisco ממשק ניהול חדשני המכונה Cisco Cloud Connect. הסקירה מנתחת את הממשק ואת האפליקציות שבאמצעותן מנהלים נתבים אלה.

Avishay1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 389
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #2 

יש לי שאלה בנושא, אני מתנצל מראש אם היא תשמע טיפשית.
האם אני כמשתמש ביתי ממוצע זקוק לכזה נתב? כלומר, במה הוא עוזר לי מעבר למה שאני מקבל מהנתב הפשוט שקניתי ב-120 ש"ח בחנות הקרובה לביתי.
הנתב שיש לי מספק לי אינטרנט לשני מחשבים ניידים ולשני סמארטפונים, כמו כן הוא משמש לסטרימינג של סרטי Full HD (בלי שום הפרעה) מהמחשב הנייח למחשב שמחובר לטלוויזיה, והכל עובד אחלה.

alravino
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

יש לי EA-6500 חדש..מאוד מרוצה..

NetCHEIF פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות
תגובות: 2678
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 595 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

Avishay1 כתב:יש לי שאלה בנושא, אני מתנצל מראש אם היא תשמע טיפשית.
האם אני כמשתמש ביתי ממוצע זקוק לכזה נתב? כלומר, במה הוא עוזר לי מעבר למה שאני מקבל מהנתב הפשוט שקניתי ב-120 ש"ח בחנות הקרובה לביתי.
הנתב שיש לי מספק לי אינטרנט לשני מחשבים ניידים ולשני סמארטפונים, כמו כן הוא משמש לסטרימינג של סרטי Full HD (בלי שום הפרעה) מהמחשב הנייח למחשב שמחובר לטלוויזיה, והכל עובד אחלה.
...
מדובר בנתב דואלי הפועל בשני תדרים, מה שיכול להועיל מבחינה אלחוטית. תקרא את המדריך שלי על תדר 5ghz על מנת להבין את היתרונות. בנוסף כל פורטי הרשת של הנתב הזה תומכים ב-1G מה שנותן תמיכה במהירות גבוהה יותר בתוך הרשת הביתית. בנוסף יש לו גם כניסת usb. בכל מקרה אפרסם בקרוב סקירה מורחבת עליו.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”