עיריית ראשון "נותנת שירות"

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
izigold פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 108
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

פקחים מחלקים דוחות לא חוקיים, יועצת משפטית ממציאה עובדות ועמוד פייסבוק שחושב שהוא שירות 144 במקום ליצור אינטרקציה עם המבקרים.

http://www.facebook.com/rishonlezion.mu ... id=2689599

למנהלים, יכול להיות שזה לא הפורום המתאים, אשמח אם תעבירו לנכון.

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4200
נתן תודות: 134 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #2 

איפה אנחנו חיים?

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #3 

הם למדו כפי הנראה מעיריית ת"א-יפו, המובילה הארצית ברשעות, בטמטום, באטימות, בחוצפה, בראש קטן ובמה לא.

izigold פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

טוב, הם הגיבו בעמוד הפייסבוק שלהם שיש במקום תמרור שאוסר חניה (הדגשתי בהודעה מתחת) ואני לא ראיתי אותו. מוזר, גם המצלמה שלי לא ראתה אותו. גם המגיבים לסרטון לא ראו אותו. רק הפקח בעל ראיית העל ראה את התמרור.

תמרור דני-דין :)

אני מנחש שהם חושבים "יקבל כמה לייקים ואז ירוץ לשלם את הדו"ח"
שתפו את הקישור כדי שעיריית ראשון תבין שעבר העידן שאנחנו פריירים.
http://www.facebook.com/rishonlezion.mu ... 4897782068

זו התגובה:
היי איזי,
המקרה נבדק ע"י החברה לבטחון באופן יסודי.
לטענתך, ביום ה- 03.01.13, מועד קבלת הדו"חות, במקום היה מפרץ חנייה צבוע באפור, ללא שום תמרור במקום. וכאשר צילמת שוב את המקום אתמול, ה- 27.02.13, נוספו להם תמרורי אין עצירה.
מבדיקת הדו"חות שנרשמו במועד ה- 03.01.13, נראה בבירור תמרור אין עצירה במקום.
עפ"י הוראות התמרור, לא ניתן לחנות במפרץ החנייה בימים א- עד ה' בין השעות 15:00 עד 16:00 ובין השעות 18:00 עד 19:00 פרט לרכבי הסעות עובדים.
התמרור במקום בולט ונראה לעין. ככל הנראה הבחנת בשפת מדרכה אפורה והחלטת כי החנייה מותרת במקום, זאת מבלי לתת תשומת לב לתמרור הקיים במקום.
על כן, אין כל טעם לנסות ולהכפיש את העירייה והעומד בראשה, לרבות פקחי החנייה בחב' לבטחון, שבמקרה זה, פעלו לרישום דו"חות כדין.

hrox
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 816
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #5 

שאל אותם מתי הוצב התמרור במקום לטענתם.

avilior
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1629
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #6 

נשמע קצת הזוי. מה שיש לעיריה לעשות זה לדפוק רפורטים ואח"כ להציב תמרורים??
הבעיה בצילום שלך היא שלא ניתן להשוות באופן ברור את הצילום לפני ואחרי. אם יש לך צילום ארוך יותר וזהה אפשר יהיה להסיק מכך שאתה צודק, אבל למה בכלל אתה מסתובב עם מצלמה ומצלם מדרכות? ידעת שזה יקרה?

izigold פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

avilior כתב:נשמע קצת הזוי. מה שיש לעיריה לעשות זה לדפוק רפורטים ואח"כ להציב תמרורים??
הבעיה בצילום שלך היא שלא ניתן להשוות באופן ברור את הצילום לפני ואחרי. אם יש לך צילום ארוך יותר וזהה אפשר יהיה להסיק מכך שאתה צודק, אבל למה בכלל אתה מסתובב עם מצלמה ומצלם מדרכות? ידעת שזה יקרה?
...
הייתי בברית באולם באותו רחוב, בסיומה יצאתי וראיתי את הדוחות, הרכבים בצילום הם שלי, של אישתי ושל מכר. שלפתי את הטלפון וצילמתי את המדרכה והרחוב כדי להראות שבאותו מקום אין תמרור כל שהוא שמורה על איסור חניה במפרץ החניה שחנינו בו. כשקיבלתי את מכתב דחיית העירור והבנתי שהצילום לא מספיק ברור, יצאתי לצלם שוב ואז ראיתי שצצו להם תמרורים חדשים שלא היו קודם.

בעקבות הפוסט בעמוד העירייה קיבלתי מיילים מתושבים נוספים שקיבלו קנסות באותו איזור וגם להם יש צילומים של הרחוב לפני התקנת התמרורים. הם שילמו כי זה הפיתרון ה"זול" ביותר.

אם תקרא את הפוסט תשים לב שנוספה תגובה של חבר מועצת העיר ראשון לציון, מיקי אלון, שמסביר שזו טקטיקה ידועה של עיריית ראשון. מה שנקרא שיטת מצליח, אני מאמין שהפעם זה לא יצליח.

מי שמכיר את הרחוב, או עובד עירייה כל שהוא שיצא מהמשרד הממוזג לאותו מקום, יזהה בקלות את הרחוב בשתי הצילומים.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7041
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1461 פעמים

שליחה #8 

גועל נפש של עריה.

שיגידו סליחה טעינו וימשיכו הלאה.

הצילומים מדברים בעד עצמם!

izigold פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

molvy כתב:גועל נפש של עריה.

שיגידו סליחה טעינו וימשיכו הלאה.

הצילומים מדברים בעד עצמם!
...
אני אשמח אם תיכנס להודעה שלי בעמוד הפייסבוק של עיריית ראשון ותגיב או תלחץ לייק.

http://www.facebook.com/rishonlezion.mu ... 4897782068

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7041
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1461 פעמים

שליחה #10 

מצטער אבל אין לי פייסבוק

avilior
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1629
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #11 

למראית עין נראה שיש דרך פשוטה לפתור את הבעיה והיא כבר ניתנה לך כאן בשרשור.
בקש מהעיריה את מועד הצבת התמרור עם הוכחה כתובה.
הבעיה החדשה שנוצרה כאן היא שאם מראש הפעולה נעשתה בזדון כפי שאתה מניח, אזי כל הוכחה אחרת שתקבל מהם תהיה ככל הנראה שקרית.

izigold פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

אני לא יודע מה הסיבה שהתמרורים הותקנו לאחר מתן הדוחות, אני יודע שיש עוד תושבים שקיבלו במקום דו"ח זהה.
העיניין הוא שמדובר ברחוב ללא תנועה כמעט, בקצה איזור התעשיה כשלאולם שבו הייתי מוזמן יש חניה שלא הייתה מלאה.
חניתי מחוץ לחניה המוסדרת היות שהגעתי מוקדם והעדפתי להשאיר את המקומות הקרובים לאלו שיגיעו מאוחר יותר ולחסוך להם את זמן חיפוש החניה במידה ויהיה מחסור.

העירייה, בצעד שאני לא יכול להבין מלבד רישעות טהורה, מנסה להראות מי הבוס בשכונה כנראה. אין לי הסבר אחר.

אני מקווה שאחר מגופי התקשורת שפניתי אליהם יפרסם את הסיפור, ויעזור לכופף את העירייה. או במקרה הזה לישר אותה.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”