איך אקספון (018) בתור ספק?
המחיר אצלהם נראה מצויון (20ש"ח למהירויות עד 20MB).
בבזב"ל עושים לי פרצופים, צריכים אישור מיוחד של מנהל בשביל לרדת מה-30ש"ח.
אז איך השירות באקספון? וביצועי הרשת?
מישהוא יודע מאיפה הם מקבלים רוחב פס לחו"ל?
בבזב"ל עושים לי פרצופים, צריכים אישור מיוחד של מנהל בשביל לרדת מה-30ש"ח.
אז איך השירות באקספון? וביצועי הרשת?
מישהוא יודע מאיפה הם מקבלים רוחב פס לחו"ל?
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
אני מניח שאתה מתכוון לזה: http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 95,00.htmltoxin כתב:קראתי עכשיו שהם גם קיבלו אישור לתת גם תשתית....
מדובר בהסכם חכירה של תשתית מבזק. אם אני מבין נכון, זאת הגרסה האינטרנטית של מה שקורה בסלולר וספקים וירטואליים כדי לייצר תחרות לדואופול של בזק/הוט בשוק התשתית.
מעניין יהיה מה רמת התמחור שהם יציעו לתשתית (או באנדל) ונגלה איך שנים שוחטים אותנו במחיר.
(אני עם NGN כבר שבוע(!) שלם. כן, כן - בזק רק סיימו לפרוס פה תשתית)
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
זה נראה יותר כמו הסכם "שוק סיטונאי" בין אקספון (018) לבזק. על פי ההסכם, תרכוש אקספון מבזק תשתית ותספק עליה שירותי טלפון ואינטרנט.
האחריות למחיר לשירות תהיה בלעדית לאקספון והלקוח יהיה קשור רק אל החברה הזו.
אם המחיר שאקספון תציע יהיה אטרקטיבי והשירות יהיה נאות, יתכן שיש כאן תחילתה של מהפיכה.
מעניין אם יש קשר בין ההודעה הזו לבין ההחלטה של בזק לשדרג את המהירויות של הלקוחות שלה.
http://technation.themarker.com/1.1938989
האחריות למחיר לשירות תהיה בלעדית לאקספון והלקוח יהיה קשור רק אל החברה הזו.
אם המחיר שאקספון תציע יהיה אטרקטיבי והשירות יהיה נאות, יתכן שיש כאן תחילתה של מהפיכה.
מעניין אם יש קשר בין ההודעה הזו לבין ההחלטה של בזק לשדרג את המהירויות של הלקוחות שלה.
http://technation.themarker.com/1.1938989
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
במידה ואני מזמין תשתית VDSL של "אקספון" האם יגיע אליי הביתה טכנאי של בזק או של אקספון? , השאלה שלי האם טכנית יהיו שינויים ובזק תתן גישה לטכנאים של אקספון גישה לארונות הMSAG שלה וכו.. או האם בזק תשמור על התשתית שלה ואקספון היא רק סוג של reseller של בזק?
- ValorHeart
- חבר ותיק

כן אני גם חושב אחרת יהיה כאוס כי עוד מאט יחתמו עוד חוזים עם עוד חברות.
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
- נתן תודות: 423 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
אני עברתי מהוטנט ל018. הטורנטים יותר אטיים מהוטנט אבל אין את הבעיות של הגלישה באתרים שהיו ההוטנט. ה-UPLOAD לפי ברירת מחדל הוא 2 מגה, אבל לפי בקשה האם מעלים ל3
- ValorHeart
- חבר ותיק

אז מה בדיוק השכרת תשתית כאן? זו פשוט חבילת באנדל מגוחכת!, זה כבר שנים קיים!
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
באנדל = תשלום לחברה אחת בלבד, והיא זאת שאחראית לשלם לחברה השניה. אך הטיפול הטכני הוא עדיין מול 2 גורמים.
פה עניין התשלום אפשר להגיד שהוא אותו דבר, אבל מה שמשתנה הוא העניין הטכני שבעצם ל018 יהיו תומכים שחלק מהם יתמכו בתשתית או שכולם יעברו הכשרה של לטפל בתשתית של בזק גם כן.
פה עניין התשלום אפשר להגיד שהוא אותו דבר, אבל מה שמשתנה הוא העניין הטכני שבעצם ל018 יהיו תומכים שחלק מהם יתמכו בתשתית או שכולם יעברו הכשרה של לטפל בתשתית של בזק גם כן.
- ValorHeart
- חבר ותיק

על מה bump ? הפוסא הזה נסגר לפי 10 חודשים
היזהרו מאקספון - נרשמתי ונכוותי - קיראו
חברה - תיזהרו מהחברה הזו . התחברתי אליהם וקני מודם VDSL כפי שאמרו לי (380 ש"ח) .
לא ניתן להבר את המודם (KASDA) ואיו להם תמיכה. אם לא יודעים איך לקנפג (ותאמינו לי זה לא פשוט) . בזק סרבו לדבר איתי - אמרו לי שאני אחפש תמיחה באקספון (בחיוך מעצבן).
אין אפשרות לדבר איתם בטלפון והם לא חוזרים להודעות או לדוא"ל .
לא להתקרב אליהם - ראו הוזהרתם!
לא ניתן להבר את המודם (KASDA) ואיו להם תמיכה. אם לא יודעים איך לקנפג (ותאמינו לי זה לא פשוט) . בזק סרבו לדבר איתי - אמרו לי שאני אחפש תמיחה באקספון (בחיוך מעצבן).
אין אפשרות לדבר איתם בטלפון והם לא חוזרים להודעות או לדוא"ל .
לא להתקרב אליהם - ראו הוזהרתם!