הוטנט גלישה גרועה
שלום לכולם,
אחותי הצטרפה להוט מובייל ובגלל זה היא קיבלה את הספק חינם אז הקפאתי את המנוי בנטויז'ן והגדרתי את השם משתמש והסיסמא של הוט נט.
מאז שעברתי להוט הגלישה בכלל לא טובה לא חלקה עם איטיות, תקיעות ונפילות של האינטרנט (מהירות 30 מגה).
שאני עושה בדיקות ספיד טסט הכל תקין (בשרתים הישראליים) בחו"ל המהירות לא עוברת את ה-10 מגה.
דיברתי עם הוטנט והם שינו לי שם משתמש, אייפי, הגדירו לי DNS ידנית וכלום לא עוזר.
הוט אומרים שאולי זאת בעיה בבזק למרות שנראה לי שזאת סתם זריקת אשמה על בזק משום שעד שעברתי להוט נט הגלישה נהיית גרועה.
מה לעשות?
תודה רבה לכל העוזרים!
אחותי הצטרפה להוט מובייל ובגלל זה היא קיבלה את הספק חינם אז הקפאתי את המנוי בנטויז'ן והגדרתי את השם משתמש והסיסמא של הוט נט.
מאז שעברתי להוט הגלישה בכלל לא טובה לא חלקה עם איטיות, תקיעות ונפילות של האינטרנט (מהירות 30 מגה).
שאני עושה בדיקות ספיד טסט הכל תקין (בשרתים הישראליים) בחו"ל המהירות לא עוברת את ה-10 מגה.
דיברתי עם הוטנט והם שינו לי שם משתמש, אייפי, הגדירו לי DNS ידנית וכלום לא עוזר.
הוט אומרים שאולי זאת בעיה בבזק למרות שנראה לי שזאת סתם זריקת אשמה על בזק משום שעד שעברתי להוט נט הגלישה נהיית גרועה.
מה לעשות?
תודה רבה לכל העוזרים!
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
זה הסיבה שביקשתי ממך לעשות זאת, כי עדיין הנטגיר שלך מוגדר בתור נתב.
1. או שתהפוך אותו לBRIDGE ותעשה חייגן במחשב.
2. או שבהגדרות של הNETGEAR תפעיל NAT, כי יכול להיות שהוא לא מופעל וגורם לכל הבעייה הזאת.
1. או שתהפוך אותו לBRIDGE ותעשה חייגן במחשב.
2. או שבהגדרות של הNETGEAR תפעיל NAT, כי יכול להיות שהוא לא מופעל וגורם לכל הבעייה הזאת.
בהמשך להודעה:
סוף סוף האינטרנט עבד כמו שצריך (וכמו שהיה לי לפני שעברתי להוטנט).
בבדיקת מהירות של ספידטסט ובאתר של בזק הייתה אותה מהירות כמו קודם, אבל בגלישה זה משהו אחר, לא נתקע, לא קורס והגלישה חלקה.
גם קודם לכן הורדתי את ההתקנה של kies ומהירות הורדה הייתה בערך 300K אבל עכשיו המהירות הורדה הייתה 2.2M.
שוב תודה רבה על העזרה!
עכשיו אני יודע במיליון אחוז שהבעיה היא בהוטנט אבל איך אפשר לפתור אותה?
סוף סוף האינטרנט עבד כמו שצריך (וכמו שהיה לי לפני שעברתי להוטנט).
בבדיקת מהירות של ספידטסט ובאתר של בזק הייתה אותה מהירות כמו קודם, אבל בגלישה זה משהו אחר, לא נתקע, לא קורס והגלישה חלקה.
גם קודם לכן הורדתי את ההתקנה של kies ומהירות הורדה הייתה בערך 300K אבל עכשיו המהירות הורדה הייתה 2.2M.
שוב תודה רבה על העזרה!
עכשיו אני יודע במיליון אחוז שהבעיה היא בהוטנט אבל איך אפשר לפתור אותה?
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
להתנתק ולהתחבר.
פול הכוונה למאגר כתובות.
למשל להוטנט יש כתובות שמתחילות ב213.57 או 5.29 או 37.142 וכו'.
אז תנסה כל מיני ותראה האם יש שינוי, כי כל פול כתובות יש לו הגדרות שונות עליו של עיצוב תעבורה.
פול הכוונה למאגר כתובות.
למשל להוטנט יש כתובות שמתחילות ב213.57 או 5.29 או 37.142 וכו'.
אז תנסה כל מיני ותראה האם יש שינוי, כי כל פול כתובות יש לו הגדרות שונות עליו של עיצוב תעבורה.