דיכאון עמוק לאחר ניקוי מסך פנסוניק E30 ...... :(
אז ברשותי מסך פנסוניק E30 מזה כשנה,
מעולם לא ניקיתי את המסך מחשש שהחומר לא יעשה לו טוב, ומסתבר שהחשש שלי היה נכון.
לאחר כשנה שאני שומר על המסך בצורה יוצאת דופן נגלו לעיניי לכלוכים קלים אשר החלטתי שאולי הגיע הזמן לעשות למסך צחצוח ....
אז לקחתי חומר ספריי קצף -
מסוג SCREEN 99
(הנה לינק למוצר)
http://www.rapidonline.com/mechanical-f ... ner-30081/
ולאחר שניסיתי אותו מספר פעמים כבר על המחשב הנייד והוא הוכיח את עצמו בצורה מצויינת נתתי לו גם לנקות לי את הפנסוניק,
אך נשארו לי כתמים שאני לא מצליח להוריד... מהספריי...סגולים כאלה... רואים אותם הייטב כשהמסך כבוי וזה מבאס אותי מאוד מאוד.. מה עושים ?
הדבר היחיד העולה בדעתי זה כיאילו ירד איזה ציפוי כלשהו מהמסך... יכול להיות?
מעולם לא ניקיתי את המסך מחשש שהחומר לא יעשה לו טוב, ומסתבר שהחשש שלי היה נכון.
לאחר כשנה שאני שומר על המסך בצורה יוצאת דופן נגלו לעיניי לכלוכים קלים אשר החלטתי שאולי הגיע הזמן לעשות למסך צחצוח ....
אז לקחתי חומר ספריי קצף -
מסוג SCREEN 99
(הנה לינק למוצר)
http://www.rapidonline.com/mechanical-f ... ner-30081/
ולאחר שניסיתי אותו מספר פעמים כבר על המחשב הנייד והוא הוכיח את עצמו בצורה מצויינת נתתי לו גם לנקות לי את הפנסוניק,
אך נשארו לי כתמים שאני לא מצליח להוריד... מהספריי...סגולים כאלה... רואים אותם הייטב כשהמסך כבוי וזה מבאס אותי מאוד מאוד.. מה עושים ?
הדבר היחיד העולה בדעתי זה כיאילו ירד איזה ציפוי כלשהו מהמסך... יכול להיות?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
למה לזרוע מלח על הפצעים שלו? גם ככה הוא אוכל את עצמו...ahersko כתב:למה לנקות עם חומר כימי.
מה רע במעט מים?...
FaragMan - האם אתה מבחין בכתמים כשהמסך פתוח? אם לא - אולי תוכל להתרגל, כמו לשריטה הראשונה באוטו חדש...
מבאס, אבל אפשר לחיות עם זה.
ארוסתו של אחי ישבבה איתי על המחשב וכל שנייה נגעה במסך וכל פעם הערתי לה, ובנוסף היו 3 נקודות קטנות מאוד של רוק כנראה שהתייבש, ובגלל שזה לא ירד על יבש ואמרתי לעצמי ששנה לא ניקיתי את המסך אז אולי ננקה אותו והוא ינצנץ...לא רואים את זה מקרוב וגם לא כשהמסך דלוק. רק כשהוא כבוי וממרחק של מטר וחצי בערך ניתן להבחין באזורים עם הכתמים המוזרים שעוד לא מצאתי את שמם... בכמה אפשר למכור את המסך?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
כפי שמרטין אמר... סביר להניח שהצלחת להוריד חלק מהציפוי פולורייזד וסבירות גבוהה בגלל שבחומר שרכשת יש "איזופרופיל אלכהול" אשר טוב למסכים חלקים לניקוי טביעות אצבע או כתמים אחרים, אך למסך בעל ציפוי כמו בפנסוניק לדעתי זה אסון.
בלי קשר לזה, שאם היית רוכש מוצר כזה בארץ, יש לך רשימה של מוצרים שאתה יכול להשתמש ויש כאלה שלא... אם היה נזק בעקבות החומר יש לך למי לפנות... בגלל שרכשת באיביי, אתה בבעייה...
תפנה ליורוקום למציאת פתרון לניקוי של הכתם מהפאנל עצמו... אם יתמזל מזלך אולי אפשר להחליף עם מסך אחר ששבק חיים...
בלי קשר לזה, שאם היית רוכש מוצר כזה בארץ, יש לך רשימה של מוצרים שאתה יכול להשתמש ויש כאלה שלא... אם היה נזק בעקבות החומר יש לך למי לפנות... בגלל שרכשת באיביי, אתה בבעייה...
תפנה ליורוקום למציאת פתרון לניקוי של הכתם מהפאנל עצמו... אם יתמזל מזלך אולי אפשר להחליף עם מסך אחר ששבק חיים...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לאלו שקוראים את הפוסט הזה ורוצים לדעת איך לנקות מסכים עם 0 אחוזי סיכון...
רק מטלית מיקרובייפר ללא כימיקלים כל שהם. אם הלכלוך לא יורד עם מטלית. מיקרובייפר יבשה... להרטיב עם מעט מים את המטלית ולנקות. לאחר מכן לעבור שוב על יבש. זהו.
רק מטלית מיקרובייפר ללא כימיקלים כל שהם. אם הלכלוך לא יורד עם מטלית. מיקרובייפר יבשה... להרטיב עם מעט מים את המטלית ולנקות. לאחר מכן לעבור שוב על יבש. זהו.
נערך לאחרונה על ידי טלHD ב 27/02/2013 23:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אגב, אני תמיד אומר זאת וחושש ממה שאני אומר... אך אם כבר אומרים להרטיב קצת את המיקרופייבר אז כבר רק עם מים מזוקקים...טלHD כתב:לאלו שקוראים את הפוסט הזה ורוצים לדעת איך לנקות מסכים עם 0 אחוזי סיכון...
רק מטלית מיקרובייפר ללא כימיקלים כל שהם. אם הלכלוך לא מורד עם מטלית. מיקרובייפר יבשה... להרטיב עם מעט מים את המטלית ולנקות. לאחר מכן לעבור שוב על יבש. זהו....
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
למקפידים ולפדנטים במיוחד זה נכון... גם מים מסוננים מבריטה יעשו עבודה טובה.JEXY כתב:אגב, אני תמיד אומר זאת וחושש ממה שאני אומר... אך אם כבר אומרים להרטיב קצת את המיקרופייבר אז כבר רק עם מים מזוקקים...טלHD כתב:לאלו שקוראים את הפוסט הזה ורוצים לדעת איך לנקות מסכים עם 0 אחוזי סיכון...
רק מטלית מיקרובייפר ללא כימיקלים כל שהם. אם הלכלוך לא מורד עם מטלית. מיקרובייפר יבשה... להרטיב עם מעט מים את המטלית ולנקות. לאחר מכן לעבור שוב על יבש. זהו.......
זו הסיבה שציינתי לעבור מיד שוב עם מטלית מיקרובייפר יבשה.
- kuku1000
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
אני בוכה עד היום.....BreezeNET כתב:יש לך מסך עם touch ? איך מלכתחילה הגיעו כתמים למסך?
אם היית עושה חיפוש בפורום על הנושא היית נתקל האחד עם TV של פיוניר שזה גם קרה לו (אני זוכר שאצלו התוצאה הייתה יותר קשה)
...
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה
כל ניקוי בחומר כימי שאינו מאושר רשמית על ידי היצרן הינו בגדר סיכון.איינשטיין כתב:לא מסוכן (כי זה כנראה מיועד לזה), אבל מיותר.
מטלית מיקרופייבר וזהו....
כפי שציינו קודמי מיקרופיבר + מים מזוקקים/מסוננים עושה את העבודה דיה.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
לא לזרוע מלח... סתם לא בין מה גורם לבנאדם לנקות מסך עם כל חומר אחר מלבד מים?nirzon כתב:למה לזרוע מלח על הפצעים שלו? גם ככה הוא אוכל את עצמו...ahersko כתב:למה לנקות עם חומר כימי.
מה רע במעט מים?...
FaragMan - האם אתה מבחין בכתמים כשהמסך פתוח? אם לא - אולי תוכל להתרגל, כמו לשריטה הראשונה באוטו חדש...
מבאס, אבל אפשר לחיות עם זה....
זה לא איזה כתמים שלא יורדים?
פשוט לא הבנתי את ההגיון.
ואני עדיין משתתף בצערו.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
ahersko כתב:לא לזרוע מלח... סתם לא בין מה גורם לבנאדם לנקות מסך עם כל חומר אחר מלבד מים?nirzon כתב:למה לזרוע מלח על הפצעים שלו? גם ככה הוא אוכל את עצמו...ahersko כתב:למה לנקות עם חומר כימי.
מה רע במעט מים?...
מבאס, אבל אפשר לחיות עם זה....
זה לא איזה כתמים שלא יורדים?
פשוט לא הבנתי את ההגיון.
ואני עדיין משתתף בצערו....
אני בדרכ לא מעיר על כך , אבל אני לא מבין למה כולם רוצים "לזרוע" מלח (הרי לא יצא מזה כלום ) ועוד "זריעה" של מלח על פצעים ... מה כבר ינבט שם
אבל אם להיות רציניים אז הכוונה היא "לזרות מלח ...."