התייעצות בנוגע לרכישת אוזניות של HIFIMAN.
אז קודם כל אני חדש בתחום, אף פעם לא היו לי אוזניות אני תמיד שמעתי מוזיקה דרך רמקולים, אז החלטתי לקנות לעצמי אוזניות איכותיות וחשבתי על ה HIFIMAN HE 400.
וראיתי שאפשר להזמין אותם מפה: https://new.head-direct.com/
האם מישהו ניסה או הזמין מהאתר הזה בעבר ? אשמח לתגובות מאנשים שיצא להם להתנסות באוזניות עצמם.
ולמען האמת גם חשבתי להתחיל מאוזניות פשוטות יותר מכל בחינה, כמו Audio Technica MTH M50.
אשמח לשמוע המלצות.
עריכה: האוזניות ברשותי, אני מוציא אותם למכירה עקב חוסר שביאות רצון בקטע הבאס שלהם, האוזניות בעלי ביצועים יוצאי דופן, במה עצומה, איכות פנטסטית לחלוטין, אך לא מה שחיפשתי. כל המעוניין בהם נא לשלוח ה.פ כולל הצעת מחיר. אני מציין, האוזניות היו בשימוש שעה בלבד.. כרגע הן מונכות בצד ללא כל שימוש.
וראיתי שאפשר להזמין אותם מפה: https://new.head-direct.com/
האם מישהו ניסה או הזמין מהאתר הזה בעבר ? אשמח לתגובות מאנשים שיצא להם להתנסות באוזניות עצמם.
ולמען האמת גם חשבתי להתחיל מאוזניות פשוטות יותר מכל בחינה, כמו Audio Technica MTH M50.
אשמח לשמוע המלצות.
עריכה: האוזניות ברשותי, אני מוציא אותם למכירה עקב חוסר שביאות רצון בקטע הבאס שלהם, האוזניות בעלי ביצועים יוצאי דופן, במה עצומה, איכות פנטסטית לחלוטין, אך לא מה שחיפשתי. כל המעוניין בהם נא לשלוח ה.פ כולל הצעת מחיר. אני מציין, האוזניות היו בשימוש שעה בלבד.. כרגע הן מונכות בצד ללא כל שימוש.
נערך לאחרונה על ידי Helbon ב 17/03/2013 18:14, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
האתר הזה לא בטיחותי
נכנסתי ללינק וקפץ לי חלון
שאומר שהאתר הזה לא בטוח (לא יודע למה לך זה לא קפץ החלון הזה)
גם אני יחסית חדש בתחום ולדעתי לא כדי להתחיל מהיי פיי מן
כי אם אחרי זה הם יהרסו לך ולא יהיה לך כסף כדי לקנות עוד אוזניות ברמה הזאת
אז לא יהיה לך חשק לשמוע מוזיקה יותר
(עד שיהיה לך עוד איזה 400$
הבדל שמיים וארץ בינהם אבל מומלץ מאוד ה-m50.
אבל זה תלוי איזה סוג שומע אם אתה רוצה אוזניות שצריכות מגבר
אם אתה רוצה אוזניות פתוחות או סגורות...........וכו'
בקיצור סדר את המחשבות שלך ותשאל ברור את השאלה שלך
והמבינים פה ישמחו לענות לך
שאומר שהאתר הזה לא בטוח (לא יודע למה לך זה לא קפץ החלון הזה)
גם אני יחסית חדש בתחום ולדעתי לא כדי להתחיל מהיי פיי מן
כי אם אחרי זה הם יהרסו לך ולא יהיה לך כסף כדי לקנות עוד אוזניות ברמה הזאת
אז לא יהיה לך חשק לשמוע מוזיקה יותר
הבדל שמיים וארץ בינהם אבל מומלץ מאוד ה-m50.
אבל זה תלוי איזה סוג שומע אם אתה רוצה אוזניות שצריכות מגבר
אם אתה רוצה אוזניות פתוחות או סגורות...........וכו'
בקיצור סדר את המחשבות שלך ותשאל ברור את השאלה שלך
והמבינים פה ישמחו לענות לך
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14360
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לדעתי מתחילים צריכים להתחיל מההתחלה ולא מהסוף.
M50 הן התחלה מצויינת לכל הדעות.
M50 הן התחלה מצויינת לכל הדעות.
mikel1999, בקשר למה שרשמת, אוזניות פתוחות או סגורות, אין לי מושג מזה אז אני אשמח לתשובה ברורה פה מהאנשים.
אוזניות שצריכות מגבר אין לי שמץ למה הכוונה פה, יש לי כרטיס קול של אסוס במחשב.
ובקשר למוזיקה שאני שומע לרוב זה אלקטרונית, אלקטרו האוס, שחורה, טראנסים, הרבה מאוד באס במוזיקה שאני שומע, לפעמים סגנונות אחרים גם.
אוזניות שצריכות מגבר אין לי שמץ למה הכוונה פה, יש לי כרטיס קול של אסוס במחשב.
ובקשר למוזיקה שאני שומע לרוב זה אלקטרונית, אלקטרו האוס, שחורה, טראנסים, הרבה מאוד באס במוזיקה שאני שומע, לפעמים סגנונות אחרים גם.
- mikel1999
- חבר ותיק

אוקיי....
עכשיו עכשיו אני יעשה לך שיעור באוזניות:
א-זה אוזניות
ב-זה ביירדיינמיק
ג-זה גרדו
ד-זה dac
ה- זה hifiman
ו-זה
ז-זה נגני zune
ח-ט-י-כ-ל-מ.............
סתם סתם.....
אני באמת חושב שבתור התחלה זה מצוין
לקנות את ה-m50 אחלה אוזניות למוזיקה שאתה שומע
תשאל כל מי שבא לך בפורום אוזניות מומלצות מאוד
את תורת האוזניות אין לי ממש כוח לכתוב(ולך אין כוח לקרוא)
א-זה אוזניות
ב-זה ביירדיינמיק
ג-זה גרדו
ד-זה dac
ה- זה hifiman
ו-זה
ז-זה נגני zune
ח-ט-י-כ-ל-מ.............
סתם סתם.....
אני באמת חושב שבתור התחלה זה מצוין
לקנות את ה-m50 אחלה אוזניות למוזיקה שאתה שומע
תשאל כל מי שבא לך בפורום אוזניות מומלצות מאוד
את תורת האוזניות אין לי ממש כוח לכתוב(ולך אין כוח לקרוא)
סגנונות מוזיקה?
תקציב?
פתוחות/סגורות? (פתוחות- כוס האוזניה לא סגורה, משמע יש זליגת רעשים כלפיי פנים וכלפיי חוץ מהאוזניה. באוזניה סגורה/אטומה, כוס האוזניה סגורה ואין כניסת רעשים והסאונד לא "בורח" החוצה. אוזניה פתוחה תתאפיין בדר"כ ביותר אווריריותיות ובמה גדולה יותר וצליל יותר ריאליסטי, לעומת סגורות שיקנו באס יותר "מצלצל" בעקבות מבנהן. לכל סוג יש יתרון וחסרון)
נתחיל מזה ובהתאם נדע מה להמליץ לך. סה"כ כפי שציינו לפני, ה-M50 מומלצות מאוד, אך רצוי לדעת קודם מה הן דרישותיך.
תקציב?
פתוחות/סגורות? (פתוחות- כוס האוזניה לא סגורה, משמע יש זליגת רעשים כלפיי פנים וכלפיי חוץ מהאוזניה. באוזניה סגורה/אטומה, כוס האוזניה סגורה ואין כניסת רעשים והסאונד לא "בורח" החוצה. אוזניה פתוחה תתאפיין בדר"כ ביותר אווריריותיות ובמה גדולה יותר וצליל יותר ריאליסטי, לעומת סגורות שיקנו באס יותר "מצלצל" בעקבות מבנהן. לכל סוג יש יתרון וחסרון)
נתחיל מזה ובהתאם נדע מה להמליץ לך. סה"כ כפי שציינו לפני, ה-M50 מומלצות מאוד, אך רצוי לדעת קודם מה הן דרישותיך.
נערך לאחרונה על ידי Beta ב 27/02/2013 16:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
- mikel1999
- חבר ותיק

בוקר טוב יוגב!
הוא ביקש להבין מה זה אוזניות פתוחות/סגורות
והוא כבר אמר איזה סגנונות הוא שומע
לגבי המחיר נראה לי שהוא בעצמו לא יודע הוא רצה אוזניות בהתחלה ב-400$
הגיוני שיש לו את הכסף בשביל ה-m50 וגם התחלה מצוינת
במחשבה שנייה....
השאלה הנכונה אם אתה רגיל להמון באס מהרמקול (והאם יש לו באס איכותי) כי אם כן
יכול להיות שאתה צריך משהו איכותי יותר (דעתי בלבד)
הוא ביקש להבין מה זה אוזניות פתוחות/סגורות
והוא כבר אמר איזה סגנונות הוא שומע
לגבי המחיר נראה לי שהוא בעצמו לא יודע הוא רצה אוזניות בהתחלה ב-400$
הגיוני שיש לו את הכסף בשביל ה-m50 וגם התחלה מצוינת
במחשבה שנייה....
השאלה הנכונה אם אתה רגיל להמון באס מהרמקול (והאם יש לו באס איכותי) כי אם כן
יכול להיות שאתה צריך משהו איכותי יותר (דעתי בלבד)
לא רוצה להכנס לנושה של היפימן כי אני לא מכיר אותן , אבל ממתי למען ה' אתם מחליטים ש400 דולר זה הרבה כסף למי שמתחיל בתחום ? למה ? עדיף שיקנה אוזניות ב50 דולר , ויעבור ל100 ואח"כ יקפוץ ל200 ואח"כ ל400 ? תעשו חשבון ותראו שיצא לו יותר כסף מהקניות האלו והמכירה בתור משומש .
ולכן המלצה גורפת של לקנות בהזול היא לא נכונה לענ"ד
לפותח השרשור , אתה צריך לדעת , מה אתה אוהב , לקרוא על אוזניות בפורום של head-fi , לחזור ולשאול כאן על אוזניות ספציפיות , ואז פשוט לקנות .
לא בטוח שהם יהיו התאמה מושלמת , אבל הקניה הבאה שלך לבטח תהיה , ובנתיים אתה תהנה יותר מאוזניה טובה , גם אם היא לא מושלמת לצרכיך , מאשר מאוזניה זולה , שתמיד תידע בירכתי מוחך שהיא זולה ולכן הצליל שלה לא מוצא חן בעינך .
אני אישית לא קונה אף פעם על עיוור מוצרים זולים , שירשורים שמדברים על אוזניות של 150-300 דולר , אני אפילו לא טורח לפתוח . ההגיון מאחורי זה שברמות מחיר גבוהות , אתה בד"כ לא מפספס בגדול , אולי יש ניואנסים שבעטים אוזניה אחרת הייתה מתאימה יותר , אבל אתה לא "נופל ".
ולא אני לא בן של רוטשילד או משהו , אבל אני מעדיף לקנות מוצר טוב , אחת לכמה זמן , מאשר לקנות הרבה מוצרים גרועים/טובים למחיר זול
לפותח השרשור , אתה צריך לדעת , מה אתה אוהב , לקרוא על אוזניות בפורום של head-fi , לחזור ולשאול כאן על אוזניות ספציפיות , ואז פשוט לקנות .
לא בטוח שהם יהיו התאמה מושלמת , אבל הקניה הבאה שלך לבטח תהיה , ובנתיים אתה תהנה יותר מאוזניה טובה , גם אם היא לא מושלמת לצרכיך , מאשר מאוזניה זולה , שתמיד תידע בירכתי מוחך שהיא זולה ולכן הצליל שלה לא מוצא חן בעינך .
אני אישית לא קונה אף פעם על עיוור מוצרים זולים , שירשורים שמדברים על אוזניות של 150-300 דולר , אני אפילו לא טורח לפתוח . ההגיון מאחורי זה שברמות מחיר גבוהות , אתה בד"כ לא מפספס בגדול , אולי יש ניואנסים שבעטים אוזניה אחרת הייתה מתאימה יותר , אבל אתה לא "נופל ".
ולא אני לא בן של רוטשילד או משהו , אבל אני מעדיף לקנות מוצר טוב , אחת לכמה זמן , מאשר לקנות הרבה מוצרים גרועים/טובים למחיר זול
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
mikel1999
ו' זה ויסוניק
ח' זה H2O (האלה נגד מים)
ט' זה טרטל-ביצ'
י' זה יואין
כ' זה ק' אין ברירה (קריאייטיב\קליפש\קוס\קובי)
לא המשכת מעבר..
לענייננו:
היפימן 400- מעולות
קצת יושבות כבד (מעל 400 גרם)
לא ניידות בשום אופן. לבית בלבד. ואגב, שירות הלקוחות מעולה.. גם תמיכה טכנית וגם השירות- 2 מיילים נפרדים, ושניהם עונים עד 24 שעות.
משתפרות היטב עם הגברה, ועבדו אצלי אפילו עם פיו אי10. מדהימות.
יש להן צליל טהור ברמות אדירות.. עוד לא מצאתי משהו שעובר אותן, וניסיתי גם HD600 ו HD650, ורמת הפירוט בהייפיימן גבוהה בהרבה.
ו' זה ויסוניק
ח' זה H2O (האלה נגד מים)
ט' זה טרטל-ביצ'
י' זה יואין
כ' זה ק' אין ברירה (קריאייטיב\קליפש\קוס\קובי)
לא המשכת מעבר..
לענייננו:
היפימן 400- מעולות
קצת יושבות כבד (מעל 400 גרם)
לא ניידות בשום אופן. לבית בלבד. ואגב, שירות הלקוחות מעולה.. גם תמיכה טכנית וגם השירות- 2 מיילים נפרדים, ושניהם עונים עד 24 שעות.
משתפרות היטב עם הגברה, ועבדו אצלי אפילו עם פיו אי10. מדהימות.
יש להן צליל טהור ברמות אדירות.. עוד לא מצאתי משהו שעובר אותן, וניסיתי גם HD600 ו HD650, ורמת הפירוט בהייפיימן גבוהה בהרבה.
- mikel1999
- חבר ותיק

אייל
ברור שה-400 אלו אוזניות ברמה מדהימה
וכל זה (צליל טהור וכו׳) אבל לבנאדם אפילו לא הייתה אוזניה אחת
עם כל הכבוד לבזבז ישר על האוזניות הראשונות
400 דולר לא הדבר הכי חכם
אז בוא נרגיע קצת עם hifiman
לא רוצה לזלזל ב-hifiman אבל אני בטוח שיש
אוזניות טובות במחיר שפוי (יחסית הכל יחסי
אז במקום לבזבז את הזמן בוא נעזור ונציע אוזניות
ברור שה-400 אלו אוזניות ברמה מדהימה
וכל זה (צליל טהור וכו׳) אבל לבנאדם אפילו לא הייתה אוזניה אחת
עם כל הכבוד לבזבז ישר על האוזניות הראשונות
400 דולר לא הדבר הכי חכם
אז בוא נרגיע קצת עם hifiman
לא רוצה לזלזל ב-hifiman אבל אני בטוח שיש
אוזניות טובות במחיר שפוי (יחסית הכל יחסי
אז במקום לבזבז את הזמן בוא נעזור ונציע אוזניות
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
Helbon
אני הזמנתי כמה פעמים מהאתר, והוא מאובטח לחלוטין. אתה גם יכול לעשות הזמנה טלפונית דרכם.
אם יש לך 400$ להוציא, אז הן לוקחות את ה M50 \ DT770 \ SHure 840 עוד בהשמעה הראשונית, גם דרך אייפון, בלי מגבר.
אם אתה מוגבל ל 150$, זה משהו אחר.
אבל זאת ליגה אחרת... גבוהה, בהרבה.
אני הזמנתי כמה פעמים מהאתר, והוא מאובטח לחלוטין. אתה גם יכול לעשות הזמנה טלפונית דרכם.
אם יש לך 400$ להוציא, אז הן לוקחות את ה M50 \ DT770 \ SHure 840 עוד בהשמעה הראשונית, גם דרך אייפון, בלי מגבר.
אם אתה מוגבל ל 150$, זה משהו אחר.
אבל זאת ליגה אחרת... גבוהה, בהרבה.
אחלה פוסט truejoker, אני מסכים חלקית עם מה שאתה אומר ובעצמי נהגתי כך כאשר זינקתי ישר לTOTL בכמה פעמים. אבל עם זאת אני מאמין שעדיין צריך איזה קנה-מידה סביר כדי לדעת להעריך איפה אתה בערך עומד בסקאלת הההיי-פיי ועד כמה "חוק התמורה המופחתת" משחק תפקיד. לכן, אם לבנאדם אין נסיון קודם בכלל עם אוזניות לפחות סבירות אז כנראה שיש צדק בלהתחיל עם זוג אוזניות רמת-כניסה שיהיה רפרנס והM50 זה כנראה הדגם הכי מוכר ומומלץ למחירן, אם כי זה כמובן לא מבטיח שהסאונד יהיה לטעמו.truejoker כתב:לא רוצה להכנס לנושה של היפימן כי אני לא מכיר אותן , אבל ממתי למען ה' אתם מחליטים ש400 דולר זה הרבה כסף למי שמתחיל בתחום ? למה ? עדיף שיקנה אוזניות ב50 דולר , ויעבור ל100 ואח"כ יקפוץ ל200 ואח"כ ל400 ? תעשו חשבון ותראו שיצא לו יותר כסף מהקניות האלו והמכירה בתור משומש .
ולא אני לא בן של רוטשילד או משהו , אבל אני מעדיף לקנות מוצר טוב , אחת לכמה זמן , מאשר לקנות הרבה מוצרים גרועים/טובים למחיר זול...
אני גם מסכים שקשה יותר ליפול עם דגמים מאיזור 400$-700$ מאשר דגמי המיד-פיי היותר זולים אבל אם וכאשר זה קורה הנפילה כמובן יותר כואבת. זה יכול להיות סאונד מאוד צבוע שתפור יותר על ז/אנרים מסויימים (ע"ע ATH-W5000) או סתם רמת ביצועים שלא מצדיקה את המחיר, ע"ע HD800 (מנסיוני המוגבל איתן).
- mikel1999
- חבר ותיק

איך לא תופסים במכס!?eyal1983 כתב:תחליף אנטי וירוס )
על אוזניות אין מכס מעבר ל 17% מע"מ במידה ונתפס
אז במיקרה הגרוע: ( 399$ (האוזניות) + 17.5$ (משלוח מסובסד ומבוטח לישראל) ) * 1.17 (מע"מ) = 480$...
(תודה על ההסבר עזר מאוד)
זה כבר עניין של רולטה ואסור לדבר עליו ע"ג דפי הפורומים כי "הברחות" לארץ לא חוקיות עד כמה שידוע לי.
ברמה היבשה אתה יכול לקחת משלוח שהסיכויים שלו לעבור תחת המכס קטן יותר ואז הסיכויים יפחתו. מידע על כך לא חסר באינטרנט ועם מעט מאמץ תמצא את מבוקשך.
ברמה היבשה אתה יכול לקחת משלוח שהסיכויים שלו לעבור תחת המכס קטן יותר ואז הסיכויים יפחתו. מידע על כך לא חסר באינטרנט ועם מעט מאמץ תמצא את מבוקשך.
תודה לכולם, אני לומד קצת על הדרך מהתגובות שלכם.
יצא לי לקרוא ביקורות באתר HEAD FI, והחלטתי שאני מזמין את הHIFIMAN מהאתר שציינתי בתחילת הנושא.
יש משהו שאני רוצה להיות סגור לגביו, יש לי כרגע כרטיס קול של ASUS XONAR ESSENCE STX, השאלה אם הוא יספיק ל HE 400 ?
אשמח גם להסבר קצר לגבי טכנולוגיית ה PLANAR MAGNETIC.
יצא לי לקרוא ביקורות באתר HEAD FI, והחלטתי שאני מזמין את הHIFIMAN מהאתר שציינתי בתחילת הנושא.
יש משהו שאני רוצה להיות סגור לגביו, יש לי כרגע כרטיס קול של ASUS XONAR ESSENCE STX, השאלה אם הוא יספיק ל HE 400 ?
אשמח גם להסבר קצר לגבי טכנולוגיית ה PLANAR MAGNETIC.
חיפוש תורם המון!
האסוס לעניות דעתי אמור לעבוד סה"כ בסדר עם ה-HE400, אך אם אתה רוצה לנצל אותם כראוי רצוי שתשדך גם מגבר שולחני ראוי. אם אין לך בעיה עם קניה יד"ש, בלוחות של HF יש הרבה מציאות.
מתוך הביקורת- http://www.hometheater.co.il/article02395דרייבר ה-Planar כולל ממברנה שטוחה ודקה עם סליל אשר מודבק על פני השטח שלה ויושב בשדה מגנטי. היתרון העיקרי לשיטה זו הוא ממברנה שמסוגלת לזוז בצורה יותר ליניארית לכל שטחה (במקום סליל שמרוכז בחלק קטן של ממברנה קונית בדרייבר דינאמי). הדרייבר ב-LCD-2 הוא פרי תכנון של החברה מ Audez'e וכולל בן היתר: שטח ממברנה של כמעט 40 סמ"ר (מעט יותר מזה של וופר 3 אינץ' ברמקולים ופי כמה וכמה מדרייבר דינאמי ממוצע באוזניות), מהלך סליל של 2.5 מ"מ לכל כיוון (מדובר כבר בטריטוריה של וופרים קטנים), מבנה של push/pull ייחודי שכולל 12 מגנטים מסוג Neo בכל דרייבר ויכולת לעבוד ללא צורך במגבר יעודי רב עוצמה (לא שאני ממליץ) בשונה מדרייברים אחרים בסגנון....
האסוס לעניות דעתי אמור לעבוד סה"כ בסדר עם ה-HE400, אך אם אתה רוצה לנצל אותם כראוי רצוי שתשדך גם מגבר שולחני ראוי. אם אין לך בעיה עם קניה יד"ש, בלוחות של HF יש הרבה מציאות.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **