חב' סלולר מומלצת עם תשתית טובה ומהירה בדרום ת"א + איזור הנגב המערבי?

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
shaby פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2093
נתן תודות: 292 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #1 

שלום,

האם יש לכם מושג לגבי חברות סלולר עם תשתית טובה ומהירה לאיזור דרום ת"א + איזור הנגב המערבי?

למרות שלאחרונה הרגשתי ש"אורנג'" ביצעו קפיצה רצינית בכל הקשור לתשתית שלהם (האינטרנט הסלולרי הפך להיות מהיר!) , אני רוצה גם לבדוק את "הוט סלולר" ואת "גולן טלקום".

האם מישהו התנסה באחת מהן (והוא מאיזור דרום ת"א / נגב מערבי) ויכול לחוות דעתו?

יש מצב שחווית השירות ב"הוט סלולר" תהיה זהה לחווית השירות של "הוט" (שירות שלא ידוע בטיבו)?
אני עם האינטרנט של "הוט נט" ויש להם מבצע שווה עכשיו...אך מאידך, אני בהחלט מעדיף לשלם טיפה יותר בכדי לקבל חבילה שלא משתנה על 3-6 חודשים.

בכל אופן - אשמח אם תוכלו לחוות דעתכם...

תודה רבה!

ron5054
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 512
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

שליחה #2 

בהוט אין כל כך שרות. נקודה. ואני בתוכנית של הוט מובייל עם הספק אינטרנט ב10 שקל ל4 חודש.

עם זאת אני במקומך הייתי נותן צ'אנס. בפועל במקום לשלם 20 שקל להוטנט, תשלם 10 ותקבל טלפון ללא הגבלה.
לא תיהיה מרוצה? תעבור לגולן. זה נורא פשוט היום.

shaby פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

תודה על תשובתך.
האם אתה/ם מסכימ/ים שהרשתות המתקדמות ביותר כיום הן הוט סלולר + גולן? או שאורנג' עם הרשת החדשה שלהם עדיפה?

לגולן יש מוקד שירות מסודר? במידה וצריך מעבדה וכ'ו - יש לאן לבוא (כמו מרכזי השירות של פלאפון...אורנג'...)?

אך בכל אופן - אני חושב שהמבצע של הוט סלולר טורף את כל הקלפים (יש לי אינטרנט של הוט-נט) ...

ron5054
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 512
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

שליחה #4 

זה לא משנה למי יש את הרשת הכי מתקדמת. יותר משנה למי יש כיסוי יותר טוב באזורים שאתה מרבה לשהות בהם וזה בעיקר עניין של ניסוי וטעייה עם הספקים השונים.

לא חושב שלגולן יש מעבדה אבל גם אם לא אתה לא צריך שירותי מעבדה מהם. היום אין קשר בין רכישת מכשיר לרשת הסלולרית.

למשתמשים של הוטנט המבצע אכן אטרקטיבי ביותר כי אתה בעצם משלם פחות למשך 4 חודשים ומקבל גם סלולר לא מוגבל. אח"כ תמיד אפשר לעבור לחברה אחרת עם מבצע אחר.

shaby פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

תודה על תשובתך!

אם מישהו ב"הוט סלולר" וגר / עובד באיזור תל אביב - איך הקליטה?
הגלישה בסלולר- מהירה?

שוב - תודה!

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”