לגבי קוויקמיל ואומנות בחירת המכונה
פורום נכבד,
ביקרתי היום אצל אנדריי ואיוון מאספרמיסו.
בחנתי אניטה משופצת ושקלתי רכישה של אניטה/אנדריראה חדשות.
מכיוון שהם התקינו לי את ה- PID בסילביה הם תיאמו לי ציפיות בכך שאמרו שהטעם בין הסילביה לאניטה לא אמור להיות שונה..!
הבדל בטעמים יורגש רק בהכנה של מספר כוסות ברצף אבל לא במקרה של כוסות בודדות.
לפיהם, שדרוג טעם בקפה יורגש רק במכונות מנוף.
אשמח לתגובתכם.
תודה
ביקרתי היום אצל אנדריי ואיוון מאספרמיסו.
בחנתי אניטה משופצת ושקלתי רכישה של אניטה/אנדריראה חדשות.
מכיוון שהם התקינו לי את ה- PID בסילביה הם תיאמו לי ציפיות בכך שאמרו שהטעם בין הסילביה לאניטה לא אמור להיות שונה..!
הבדל בטעמים יורגש רק בהכנה של מספר כוסות ברצף אבל לא במקרה של כוסות בודדות.
לפיהם, שדרוג טעם בקפה יורגש רק במכונות מנוף.
אשמח לתגובתכם.
תודה
מוטי, הם חוו את דעתם ברמה הכללית בזאת שאמרו שמכונה מבוקרת טמפ לא פחות יציבה ולפעמים אף יותר מ ראש e61. השוני יורגש ברצף של כוסות ולא בכוסות בודדות.
הם אפילו הציעו לי לדבר איתך
...
אני מקבל את האניטה לבדיקה ביום חמישי.
הם אפילו הציעו לי לדבר איתך
אני מקבל את האניטה לבדיקה ביום חמישי.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
1. אתה מדבר על השוואה מול סילביה+PID?
2. בכל אופן, זה לא משנה. אין מה להשוות סילביה ל-E61, זו ליגה אחרת לגמרי של קפה. אין כאן על מה לדבר בכלל.
3. אני לרגע לא חושד שיש להם אינטרס. מדובר בשני אנשים מדהימים, אמינים ומקצועיים. יחד עם זאת, מוזר שהם טוענים כזו טענה.
2. בכל אופן, זה לא משנה. אין מה להשוות סילביה ל-E61, זו ליגה אחרת לגמרי של קפה. אין כאן על מה לדבר בכלל.
3. אני לרגע לא חושד שיש להם אינטרס. מדובר בשני אנשים מדהימים, אמינים ומקצועיים. יחד עם זאת, מוזר שהם טוענים כזו טענה.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
1. כן (אני חייב לציין שאני מאד מרוצה מטעם הקפה בסילביה בעיקר אחרי התקנת הפיד. סיבת ההחלפה היא המחשבה שאפשר לטפס יותר גבוה בטעם ..)
2. אני אבדוק ביום חמישי אם יהיה לי זמן. הרעיון הוא להביא את המטחנה שלי עם הקפה שלי להדליק את האניטה שעה ולבדוק.
3. מסכים עם כל מילה. לגבי טענתם הם כן סייגו באומרם שאין להם חיך רגיש כמו לנו בפורום ..
זה פשוט מקרב אותי יותר ויותר לסמיאטוטמטיקה
2. אני אבדוק ביום חמישי אם יהיה לי זמן. הרעיון הוא להביא את המטחנה שלי עם הקפה שלי להדליק את האניטה שעה ולבדוק.
3. מסכים עם כל מילה. לגבי טענתם הם כן סייגו באומרם שאין להם חיך רגיש כמו לנו בפורום ..
זה פשוט מקרב אותי יותר ויותר לסמיאטוטמטיקה
רכשתי את גברת אנדריאה שבוע שעבר אבל רק מחר יצטרף המאזר מיני ואז אני אעלה תמונות עם כותרת ״התחדשתי״ לפי מסורת הפורום.
בינתיים החברה מאספרמיסו לקחו ברצינות את ההשוואה בין סינגל בוילר עם פיד ו e61 ואנו מתכננים מבחן טעימות קטן.
אני חייב להודות שהאנדריאה באמת יפה אבל כמו שאמר דבוטאנט באחד מהשרשורים - ה e61 זה באמת טכנולוגיה אולד פשן .. מקווה שטעם הקפה יהיה כמו וויסקי אולד פשן
בינתיים החברה מאספרמיסו לקחו ברצינות את ההשוואה בין סינגל בוילר עם פיד ו e61 ואנו מתכננים מבחן טעימות קטן.
אני חייב להודות שהאנדריאה באמת יפה אבל כמו שאמר דבוטאנט באחד מהשרשורים - ה e61 זה באמת טכנולוגיה אולד פשן .. מקווה שטעם הקפה יהיה כמו וויסקי אולד פשן
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מזל טוב!
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)