הארץ מכתב לקוראי הארץ החל מן השבוע הבא: מנויים דיגיטליים לגולשי אתר "הארץ&q
"...המחיר שקבענו למנוי הדיגיטלי אינו גבוה, 39.90 ₪ בחודש או 399 ₪ בשנה. בחודש הראשון נציע גם מבצע מיוחד למצטרפים הראשונים - בפחות משקל אחד ליום למנוי שנתי. בנוסף לתכנים הייחודיים של "הארץ" באתר ובסמרטפונים, יקבלו המנויים הדיגיטליים גם מהדורה שבועית אינטראקטיבית של מוסף "הארץ" לאייפד... "
המכתב המלא:
http://www.haaretz.co.il/1.1937616
תחילתו של טרנד או בלון ניסוי?
המכתב המלא:
http://www.haaretz.co.il/1.1937616
תחילתו של טרנד או בלון ניסוי?
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
אי אפשר ולא יצליחו להרגיל צריכה של תוכן חדשותי באינטרנט בכסף !
להבדיל ממדיה של שירים/סרטים/תוכנות , כאן זה לא יצליח.
אני לא מוצא אתר אחד כזה (כולל Hometheater האהוב) שאם יחל לגבות כסף על שימוש בו , אשאר איתו.
אז איך הם ירויחו ?
דרך ערוצים אחרים (פרסום ...) , אפליקציה למכשירים , הורדה של כתבה בפורמט מסויים בעלות ועוד כל מיני רעיונות יצירתיים אחרים...
להבדיל ממדיה של שירים/סרטים/תוכנות , כאן זה לא יצליח.
אני לא מוצא אתר אחד כזה (כולל Hometheater האהוב) שאם יחל לגבות כסף על שימוש בו , אשאר איתו.
אז איך הם ירויחו ?
דרך ערוצים אחרים (פרסום ...) , אפליקציה למכשירים , הורדה של כתבה בפורמט מסויים בעלות ועוד כל מיני רעיונות יצירתיים אחרים...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
חביב אבל כמו שכתבו, אני לא מאמין שזה יתפוס.
אני מנוי של הארץ לסוף שבוע בלבד ומאוד אוהב את זה שיש לי עיתון פיזי ביד. אם היו נותנים לי כמנוי גם גרסא דיגיטלית הייתי שמח אבל אני בוודאי לא אחליף את מה שיש לי בזה או הייתי מתפתה לעשות מנוי כזה מראש.
אגב, שיטת "paywall"הזו דווקא מצליחה בעיתונים מסויימים.
אני מנוי של הארץ לסוף שבוע בלבד ומאוד אוהב את זה שיש לי עיתון פיזי ביד. אם היו נותנים לי כמנוי גם גרסא דיגיטלית הייתי שמח אבל אני בוודאי לא אחליף את מה שיש לי בזה או הייתי מתפתה לעשות מנוי כזה מראש.
אגב, שיטת "paywall"הזו דווקא מצליחה בעיתונים מסויימים.
תודה על הידיעה וגם אני מאמין שזה לא יתפוס
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
הארץ הוא עיתון יחודי (לטוב ולרע) שאין דומה לו בנוף העיתונות בישראל.NiKi74 כתב:לא חושב שזה יתפוס, הדרך היחידה שדברים כאלה יתפסו זה כשאין תחליף ובענין הזה תמיד יש תחליף....
מי שאוהב את העיתון הזה יתקשה למצוא אלטרנטיבה.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
יש את עיתון "אל-איאם" או "אל-קודס" , אלטרנטיבה ראויה.detailer כתב:הארץ הוא עיתון יחודי (לטוב ולרע) שאין דומה לו בנוף העיתונות בישראל.NiKi74 כתב:לא חושב שזה יתפוס, הדרך היחידה שדברים כאלה יתפסו זה כשאין תחליף ובענין הזה תמיד יש תחליף....
מי שאוהב את העיתון הזה יתקשה למצוא אלטרנטיבה....
לא שאני חסיד של הארץ , אבל את האופציות האחרות (מעריב ידיעות וכ'ו)לא הייתי מדרג גבוה יותר מבחינת איכות.uris כתב:יש את עיתון "אל-איאם" או "אל-קודס" , אלטרנטיבה ראויה.detailer כתב:הארץ הוא עיתון יחודי (לטוב ולרע) שאין דומה לו בנוף העיתונות בישראל.NiKi74 כתב:לא חושב שזה יתפוס, הדרך היחידה שדברים כאלה יתפסו זה כשאין תחליף ובענין הזה תמיד יש תחליף....
מי שאוהב את העיתון הזה יתקשה למצוא אלטרנטיבה.......
הארץ הוא עיתון חשוב מהרבה בחינות ללא קשר לדעות שהוא מייצג בנושא הסכסוך ישראלי-ערבי, למי שלא שם לב עד עכשיו יש עוד
שניים שלושה נושאים בעייתיים בארץ כמו כלכלה, חינוך, בריאות, יחסי אזרח - שלטון ועוד.
העניין הוא בתמורה לכסף.
אין ויכוח שאחזקת האתר ותפעולו השוטף כרוכה בעלויות שלא תמיד ההכנסות מפרסום מכסות אבל כמי שקורא שנים באתר אני יכול
להעיד שרמת התחזוקה והעדכון לוקה בחסר בלשון המעטה והתוסף לאנדרואיד כושל למדי. יכול להיות שהארץ ישכילו לשפר אותם השאלה
היא מי יהיה שם כדי להיווכח?
אגב, יש כמה עיתונים בחו"ל שמרוויחים ממנויים דיגטליים יותר מאשר הרווח על המהדורה המודפסת כך שהבעייה כנראה היא לא אם אלא איך.
שניים שלושה נושאים בעייתיים בארץ כמו כלכלה, חינוך, בריאות, יחסי אזרח - שלטון ועוד.
העניין הוא בתמורה לכסף.
אין ויכוח שאחזקת האתר ותפעולו השוטף כרוכה בעלויות שלא תמיד ההכנסות מפרסום מכסות אבל כמי שקורא שנים באתר אני יכול
להעיד שרמת התחזוקה והעדכון לוקה בחסר בלשון המעטה והתוסף לאנדרואיד כושל למדי. יכול להיות שהארץ ישכילו לשפר אותם השאלה
היא מי יהיה שם כדי להיווכח?
אגב, יש כמה עיתונים בחו"ל שמרוויחים ממנויים דיגטליים יותר מאשר הרווח על המהדורה המודפסת כך שהבעייה כנראה היא לא אם אלא איך.