כותרי Blu-ray בתלת מימד, קבצי mkv בקצב נתונים גבוה, אפילו קבצי DivX הגיעו לקרביו של ה- Dune HD Base 3D. עם מה הוא הצליח להתמודד, עם מה לא וכיצד הוא הגיב כאשר התקלנו אותו במתחרה הכי חזק שלו? הכל בכתבה שלפניכם.
תודה,
לדעתי (ויתכן שאני טועה) רובנו (אפילו המשוגעים לדבר) עדיין מורידים בעיקר תכני 720P/1080P ואולי 3d-sidebyside
כך שרוב הסטרימרים האחרונים יודעים לנגן זאת ללא בעיה.
תודה על הסקירה המעולה
מתלבט אם להמתין לפרו בתקווה שיהיה אפשר לקנות רק חלק אחד כלומר ללא הטרנספורט (בלו ריי ודיסק קשיח) כי ממילא אני עובד עם NAS וכך להימלט מהסינביה.
shurvitz,
בסך הכל מארז אחר. זוג הסטרימרים חולקים אותן יכולות ומעבד דומה.
Barry,
אם חשובים עבורך תפריטי Blu-ray וכונן פיזי, תמתין. המחיר של ה- Pro אמור להיות גבוה יותר משמעותית.
שי-כ,
לא ניסיתי לקחת את קבצי התוצאה של TViXE ולבדוק אותם מעל ה- Base 3D. יש ל- Base 3D פתרונות JukeBox ייעודים כאמור ואני כבר ממזמן לא נוטה לזכור את פרטי הקבצים הנחוצים עבור כל פתרון JukeBox שונה. אני מבין את הרצון לשמור על אחידות במבנה הפתרון, אך זוהי שאלה שניתן לענות עליה על ידי השוואה בקבצי התוצאה של כל פתרון.
הכוונה לכותר Blu-ray אשר ה- Main Title שלו מורכב ממספר קבצי m2ts.
מספר כותרים לדוגמה:[left]Cars 2
Clash of the Titans
G-Force
Iron Man 2
Prince of Persia - The Sands of Time
Robin Hood
Savages
Sherlock Holmes
Snow White and the Huntsman
Terminator Salvation
The Expendables
The Wolfman
This Means War
Total Recall (2012)
Wrath of the Titans
[/left]
sam22,
קיים פירוט בכתבה לגבי סוגי הכתוביות הנתמכות.
guyezra,
דגם ה- Pro מבוסס מעבד Intel Berryville Atom CE5300 ומכיל 3 סוגי Stack עבור טיפול בתכנים. הראשון הינו עבור ניגון כותרי Blu-ray מלאים כולל תפריטים והגנת Cinavia, עוד אחד עבור יכולת BD Lite והשלישי עבור ניגון פורמטים אשר חסרים האצת חומרה.
ziv_r כתב:
guyezra,
דגם ה- Pro מבוסס מעבד Intel Berryville Atom CE5300 ומכיל 3 סוגי Stack עבור טיפול בתכנים. הראשון הינו עבור ניגון כותרי Blu-ray מלאים כולל תפריטים והגנת Cinavia, עוד אחד עבור יכולת BD Lite והשלישי עבור ניגון פורמטים אשר חסרים האצת חומרה.
...
כלומר, גם ה MAX לא יציג תפריטים מלאים לקבצי גיבוי מסוג BD-ISO? רק לכותרים פיזים?
לזיו
1. האם ידוע משהו על מעבדי התמונה שיהיו בדגם ה- PRO? האם ישופרו ויצליחו להגיע לרמה של האופו
2. האם הבנתי את דבריך נכון שגם בדגם הפרו ניתן יהיה לנגן קבצי בלוריי ISO ב- BD LITE ולא להיות מושפע מההגנה?
תודה מראש על המענה
erez67,
1. מעבד התמונה הינו חלק ממעבד ה- Intel אותו הזכרתי מוקדם יותר. זהו מעבד חדש ואין סיבה להאמין שהאיכות שלו לא תהיה טובה.
2. לדברי חברת Dune HD הדבר נכון.