חיבור מחשב נייד חטלויזה דרך מגבר /עזרה
שלום לכולם
אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לטלויזה דרך המגבר .
חיברתי את הטלויזה למגבר ואת המחשב למגבר ורואים תמונה אבל, לא עובר סאונד .
הכול מחובר בכבלי HDMI .
במחשב רואים שהוא מחובר לטלויזיה דרך הHDMI אבל עדיין אין סאונד למרות שהמחשב מראה שיש סאונד משודר לערוץ.
ניסיתי להחליף כבלים לא עזר.
וגם שאני מחבר את המחשב ישיר לטלויזה אותו סיפור יש תמונה איין סאונד.
המגבר:פיוניר VSX-422
המחשב :(HP G62 ׂ( WIN 7ׂ
הטלויזיה: פנסוניק VIERA
תודה לעוזרים:)
אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לטלויזה דרך המגבר .
חיברתי את הטלויזה למגבר ואת המחשב למגבר ורואים תמונה אבל, לא עובר סאונד .
הכול מחובר בכבלי HDMI .
במחשב רואים שהוא מחובר לטלויזיה דרך הHDMI אבל עדיין אין סאונד למרות שהמחשב מראה שיש סאונד משודר לערוץ.
ניסיתי להחליף כבלים לא עזר.
וגם שאני מחבר את המחשב ישיר לטלויזה אותו סיפור יש תמונה איין סאונד.
המגבר:פיוניר VSX-422
המחשב :(HP G62 ׂ( WIN 7ׂ
הטלויזיה: פנסוניק VIERA
תודה לעוזרים:)
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אם בחיבור HOT לרסיבר לא שומעים גם אחרי שבוחרים דרך השלט בSIGNAL לH זו בעיה ברסיבר וצריך לשדרג גרסה...
יש הרבה מידע בפורום על מגברים ואנשים שעשו את העדכון במעבדה של היבואן בתל אביב...
יש הרבה מידע בפורום על מגברים ואנשים שעשו את העדכון במעבדה של היבואן בתל אביב...
חברים התקנתי דרייברים מקוריים והכול עובד אבל, ויש אבל ענק!
תוך כדי הבדיקות שלי עם המגבר התברר לי שהמגבר לא מוציא סאונד.
רק עכשיו עברתי דירה והמגבר לא מעביר צליל בחיבור ה HDMI בחיבור לממיר של הוט וגם כשאני מחבר את המחשב .רק תמונה, מה אני אמור לעשות ?!?!?
אמרו פה שידרוג גירסא חיפשתי בפורום(ובאינטרנט בכללי) ולא מצאתי כלום אפשר עוד פרטים בבקשהה
המגבר עדיין באחריות ושלחתי מייל לפיוניר ישראל אבל אין תגובה כבר יומיים....אני בדיכאון רצח על המגבר.....
תוך כדי הבדיקות שלי עם המגבר התברר לי שהמגבר לא מוציא סאונד.
רק עכשיו עברתי דירה והמגבר לא מעביר צליל בחיבור ה HDMI בחיבור לממיר של הוט וגם כשאני מחבר את המחשב .רק תמונה, מה אני אמור לעשות ?!?!?
אמרו פה שידרוג גירסא חיפשתי בפורום(ובאינטרנט בכללי) ולא מצאתי כלום אפשר עוד פרטים בבקשהה
המגבר עדיין באחריות ושלחתי מייל לפיוניר ישראל אבל אין תגובה כבר יומיים....אני בדיכאון רצח על המגבר.....