סים של גולן לשימוש כמודם סלולרי למחשב נייד
מכל מני סיבות לא טובות התעכבתי עם המעבר מפלאפון לגולן.
כששקלתי זאת לראשונה לפני כ 4 חודשים פניתי אליהם בשאלה האם ניתן להשתמש בסים עם חבילת שיחות ללא הגבלה כמודם למחשב הנייד. הכוונה לקו שני ואין לי בעיה של נפח כי זה בשימוש מועט יחסית.
קיבלתי 2 תשובות מבלבלות.
1: נכון לימים אלו אין אנו מספקים שירות זה. על כל שינוי נעדכן באתר גולן טלקום.....
2: חבילת ה99 ש"ח כוללת בין היתר גלישה ללא הגבלה אולם התמיכה הטכנית מתבצעת במכשירים סלולרים בלבד.מכשירי טאבלט ומודמים לא ייתמכו בגולן
זה היה משני נציגים שונים באותו היום....
לא הבנתי האם לא נתמך=לא עובד. או שהכוונה זה רק שאין תמיכה בהיבט של עזרה בתפעול וכו'.
אני יודע שיש חברות שמציעות דילים יותר טובים. אבל כרגע אני שוקל את גולן.
האם המודם הסלולרי שלי של פלאפון (או הקודם של סלקום) יהיו חסומים לסים אחר, או שזה יעבוד כרגיל?
כששקלתי זאת לראשונה לפני כ 4 חודשים פניתי אליהם בשאלה האם ניתן להשתמש בסים עם חבילת שיחות ללא הגבלה כמודם למחשב הנייד. הכוונה לקו שני ואין לי בעיה של נפח כי זה בשימוש מועט יחסית.
קיבלתי 2 תשובות מבלבלות.
1: נכון לימים אלו אין אנו מספקים שירות זה. על כל שינוי נעדכן באתר גולן טלקום.....
2: חבילת ה99 ש"ח כוללת בין היתר גלישה ללא הגבלה אולם התמיכה הטכנית מתבצעת במכשירים סלולרים בלבד.מכשירי טאבלט ומודמים לא ייתמכו בגולן
זה היה משני נציגים שונים באותו היום....
לא הבנתי האם לא נתמך=לא עובד. או שהכוונה זה רק שאין תמיכה בהיבט של עזרה בתפעול וכו'.
אני יודע שיש חברות שמציעות דילים יותר טובים. אבל כרגע אני שוקל את גולן.
האם המודם הסלולרי שלי של פלאפון (או הקודם של סלקום) יהיו חסומים לסים אחר, או שזה יעבוד כרגיל?
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
לי היה מודם של פלאפון ועבד בלי בעיה עם סים של אורנג' (כמובן שצריך להגדיר את הפרטים הנכונים בתוך התוכנה של המודם)
שלחתי שוב שאלה לגולן.
קיבלתי תשובה קצת יותר מוצלחת:
"נכון להיום חברת גולן טלקום אינה תומכת בציוד קצה דוגמת טאבלטים ומודמים מסוג נטסטיק .
חברת גולן טלקום מעניקה שירותי סלולאר בלבד דהיינו שיחות , הודעות וגלישה סלולארית .
באופן עקרוני אין סיבה בגינה שירות הגלישה לא יעבוד במכשירים מסוג זה אך עם זאת יש לציין
כי החברה לא מעניקה תמיכה טכנית בתקלות אשר מתרחשות במוצרים מסוג זה ".
כלומר זה אמור לעבוד אבל לא לבוא אליהם בתלונות אם לא. אני מבין את ההימנעות מתמיכה, הבעיה היא שהתמחור שלהם לא אטרקטיבי.
אני אעשה ניסוי. כיום אני משלם 120 לפלאפון לסמארטפון ללא הגבלה. ועוד עשרים ומשהו לסים של הנטסטיק עד 2GB.
אנייד את הסים של הסמארטפון ואשאיר בפלאפון את הסים של הנטסטיק. אם ישאירו אותי על עשרים ומשהו לנטסטיק אז סבבה. אם לא אתקשר עם חברה אחרת
קיבלתי תשובה קצת יותר מוצלחת:
"נכון להיום חברת גולן טלקום אינה תומכת בציוד קצה דוגמת טאבלטים ומודמים מסוג נטסטיק .
חברת גולן טלקום מעניקה שירותי סלולאר בלבד דהיינו שיחות , הודעות וגלישה סלולארית .
באופן עקרוני אין סיבה בגינה שירות הגלישה לא יעבוד במכשירים מסוג זה אך עם זאת יש לציין
כי החברה לא מעניקה תמיכה טכנית בתקלות אשר מתרחשות במוצרים מסוג זה ".
כלומר זה אמור לעבוד אבל לא לבוא אליהם בתלונות אם לא. אני מבין את ההימנעות מתמיכה, הבעיה היא שהתמחור שלהם לא אטרקטיבי.
אני אעשה ניסוי. כיום אני משלם 120 לפלאפון לסמארטפון ללא הגבלה. ועוד עשרים ומשהו לסים של הנטסטיק עד 2GB.
אנייד את הסים של הסמארטפון ואשאיר בפלאפון את הסים של הנטסטיק. אם ישאירו אותי על עשרים ומשהו לנטסטיק אז סבבה. אם לא אתקשר עם חברה אחרת
- AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
מדוע לחבר ב - USB.Jonny123 כתב:איך ניתן לבצע את זה בפועל?
אפשר לחבר את הטלפון למחשב דרך USB ולקבל רשת במחשב?...
תגדיר בסמארטפון " נקודה חמה" שכוללת גם סיסמת התחברות וחפש אותה במחשב/לפטופ כנקודת WIFI ןהתחבר עם הסיסמא שלך.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
אין שום בעיה לחבר אייפד/אייפון בUSB למחשב ולגלוש דרך זה.
לא צריך להגדיר שום דבר מיוחד במחשב (ווינדוס 7/8) ורק לאפשר שיתוף גלישה במכשיר.
לא צריך להגדיר שום דבר מיוחד במחשב (ווינדוס 7/8) ורק לאפשר שיתוף גלישה במכשיר.