קשיות מים-השוואה
-
Itsik
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 431
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
שלום לכולם,
קניתי מקלוני מדידה בכדי לבדוק באיזה מים אני משקה את הסטרגה, תמיד חשבתי שבנס ציונה המים דיי קשים וההוכחה באה לידי ביטוי על דלתות המקלחון ובקומקום.
התמונה צולמה אחרי שהמקלונים עמדו איזו חצי שעה ונראה שהצבעים דהו קצת אבל אלו התוצאות:
1. מי ברז(נס ציונה) נראה כמו 250PPM ואולי מעט יותר.
2. מי עדן, הצבע מאוד קרוב ל120 ואולי מעט כהה יותר, הייתי מהמר על 140 בערך.
3. מי עדן שעברו דרך בריטה, זו השיטה שהשתמשתי בה עד לקניית המרכך - 50PPM(גם כאן זו השערה בגלל הגוון)
4. מי ברז דרך המרכך-פחות מ40PPM.
קניתי מקלוני מדידה בכדי לבדוק באיזה מים אני משקה את הסטרגה, תמיד חשבתי שבנס ציונה המים דיי קשים וההוכחה באה לידי ביטוי על דלתות המקלחון ובקומקום.
התמונה צולמה אחרי שהמקלונים עמדו איזו חצי שעה ונראה שהצבעים דהו קצת אבל אלו התוצאות:
1. מי ברז(נס ציונה) נראה כמו 250PPM ואולי מעט יותר.
2. מי עדן, הצבע מאוד קרוב ל120 ואולי מעט כהה יותר, הייתי מהמר על 140 בערך.
3. מי עדן שעברו דרך בריטה, זו השיטה שהשתמשתי בה עד לקניית המרכך - 50PPM(גם כאן זו השערה בגלל הגוון)
4. מי ברז דרך המרכך-פחות מ40PPM.
איציק.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
ניסית מי ברז אחרי בריטה?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
Itsik
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 431
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
לא, כי פשוט לא השתמשתי בצורה הזו.
אבל אני אנסה היום ואדווח.
אני חוכך בדעתי אם כדאי לי לשים את המתאם שקניתי למיכל המים של הסטרגה ולחבר לו פילטר רזין קטן או שבהתחשב בתוצאות זה מיותר, מה אתם חושבים? אני מאמין שלהזיק זה לא יזיק.
אבל אני אנסה היום ואדווח.
אני חוכך בדעתי אם כדאי לי לשים את המתאם שקניתי למיכל המים של הסטרגה ולחבר לו פילטר רזין קטן או שבהתחשב בתוצאות זה מיותר, מה אתם חושבים? אני מאמין שלהזיק זה לא יזיק.
איציק.
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
אני בדקתי את ריכוז הסידן במים של המרכך 8 ליטר. אז לקחתי את המים לפני הרענון כיוון שחשבתי שהגיע הזמן לרענן. העברתי גם קילו מלח, ולקחתי דוגמא גם מזה. ביקשתי מפ"ו (השם במערכת) שתבדוק לי את ריכוז הסידן, ונמצא 1 ו-3 PPM. זה רק אומר שרמת הביטחון עם מרכך 8 ליטר היא כמעט מוחלטת. את הרענון הקודם ביצעתי לפני 3 חודשים. הפעם הבאה אבקש שוב מפ' שתבדוק לי סידן ומגנזיום לפני שארענן, ורק כשיעלה לכיוון 20 PPM אבצע ריענון.
בברכה
אדי
בברכה
אדי