קיימת אופציה להקליט תכנים דרך עידן+? (כמו יס מקס או הוט מג'יק?)
שלום,
ההורים שלי מבוגרים ואין להם צורך בחבילות יס\הוט השונות,
מצד שני השימוש בממיר המקליט הוא בגדר MUST מבחינתם
הייתי רוצה לדעת, אם קיימת אופציה לקנות ממיר מקליט גם של עידן+ או מכשיר נוסף חיצוני שיבצע הקלטות
של התוכניות.
בנוסף, קיים "לוח שידורים" בעידן+? כלומר תהיה אופציה להזמין סדרה מראש או לערוך את לוח ההקלטות בדומה ליס\הוט?
או שמכשיר כזה יהיה יחסית "טיפש" ואצטרך לתזמן לו הקלטות לפי תאריכים ושעות מוגדרים ידנית?
תודה רבה
ההורים שלי מבוגרים ואין להם צורך בחבילות יס\הוט השונות,
מצד שני השימוש בממיר המקליט הוא בגדר MUST מבחינתם
הייתי רוצה לדעת, אם קיימת אופציה לקנות ממיר מקליט גם של עידן+ או מכשיר נוסף חיצוני שיבצע הקלטות
של התוכניות.
בנוסף, קיים "לוח שידורים" בעידן+? כלומר תהיה אופציה להזמין סדרה מראש או לערוך את לוח ההקלטות בדומה ליס\הוט?
או שמכשיר כזה יהיה יחסית "טיפש" ואצטרך לתזמן לו הקלטות לפי תאריכים ושעות מוגדרים ידנית?
תודה רבה
עדיף שכן, תוכל לתת לי המלצה למוצר או 2 ומחירים?asaf23 כתב:פשוט יש מגוון רחב יותר של ממירים לוויין, אם אתה מחפש תחליף הולם ליס מקס זה הכיוון![]()
ממיר של עידן ב-300 ש"ח גם כן יהיה רכישה טובה, אך מוגבל מבחינת ההקלטות. השאלה אם הם צריכים להקליט 2 תכניות בו זמנית....
- adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
2 ממירים שהומלצו כאן בפורום, אחד זה הממיר של Germaine GM127A והשני זה schaffhausen. כנראה ששני הממירים זהים בחומרה, פשוט שם מדבקה שונה. חפש כאן בפורום את הסיקור של BENNY123 על ממיר ה GERMAINE.
עד כמה שידוע לי, קשה למצוא כרגע את ממיר ה GERMAINE, אני משתמש ב schaffhausen ומרוצה ממנו, מחירו בחנות הוא 150 ש"ח.
עד כמה שידוע לי, קשה למצוא כרגע את ממיר ה GERMAINE, אני משתמש ב schaffhausen ומרוצה ממנו, מחירו בחנות הוא 150 ש"ח.