המחשב בסדר חוץ מההתלבטות שהייתה לי כל הזמן בקשר לספק כוח.. הוא אכן טיפה רועש אבל זה לא מפריע בעת צפיה בסרטים.. כנראה שאני אחליף אותו בקרוב בכל מקרה..
חוץ מזה יש כמה בעיות תוכנה , דברים שאני לא יודע בקשר ל MCE..
1. באשכול הקודם שפתחתי המליצו לי על התוכנה MY MOVIES לצפיה בסרטים.. הבעיה שכרגע המחשב לא מחובר לאינטרנט ולא יהיה מחובר בטווח של החודש הקרוב לפחות, יש פה בעיית תשתית קטנה שנסדר אותה אני מקווה בקרוב.. בכל מקרה, מסתבר ש MY MOVIES עובד עם האינטרנט ובלי האינטרנט אי אפשר להכניס לשם סרטים ושום דבר אחר.. האם ניתן לעשות משהו?
(השאלה עדיין לא הסתיימה) עקב כך החלטתי להשתמש זמנית בתיקיה של ה MY VIDEOS לשם צפיה בסרטים וקיטולגם אבל הבעיה פה היא שהוא מראה אולי איזה 6 תיקיות בקושי בעמוד ואם יש הרבה סרטים אז כדי להגיע לסרטים שנמצאים באמצע יכול לקחת הרבה זמן.. יש אפשרות להציג את התיקיות ב MCE בתור רשימה (LIST) כמו שיש בדפדן הרגיל של הווינדוס? זה יכול לעזור מאד
2. אני משתמש ב DIRECT VOB SUB להצגת כתוביות, יש אפשרות להציג את הכתוביות על החלק השחור של הסרט (שהוא בד"כ לא חלק מהסרט עצמו), כמו שאפשר לעשות בתוכנות כמו BS PLAYER ו MICRO DVD ?
3. המליצו לי להשתמש בתוכנה NVDVD לקריאה של דיוידיים. התקנתי את התוכנה, אבל המערתכת מדיה סנטר עדיין לא מריצה לי דיוידיים בתוכנה הזו, יש צורך להגדיר משהו?
4. כשאני מפעיל תמחשב, אז המסך טעינה של הווינדוס לפני הכניסה למערכת (זה שיש למטה משהו כחול זז חח הטעינה הזו נו), זה בשחור לבן.. למען האמת כל מה שמופיע לפני הכניסה לווינדוס הוא בשחור לבן, אם זה לוגואים או אותה טעינה .. המחשב מחובר ב S VIDEO והתקנתי את כל הדרייברים לכרטיס מסך..
5. הוספתי למחשב מלא אלבומי מוזיקה שיש לי במחשב, ברובם אם לא בכולם מצויין במאפיינים של כל קובץ MP3 את שם ה ARTIST, אז למה MCE לא זיהה לי ARTIST? אני מתכוון.. יש שם רשימה של אמנים אם ממינים לפי ARTIST אבל משום מה לא כל האלבומים נכנסו תחת ה ARTIST השונים שיש שם, למשל תחת ARTIST בשם X לדוגמא, נכנס לי רק אלבום אחד ומתוכו שיר אחד.. אבל אם אני עושה מיין לפי אלבומים הוא כן מוצא לי את כל האלבומים שהכנסתי ואם אני נכנס לאלבום מסוים הוא רושם לי UNKOWN ARTIST.. יש פתרון?
6. ואי כמה שאלות
זהו בנתיים, אולי עוד שאלות בקרוב
תודה רבה אנשים!