חיבור HTPC וממיר יס HD לאותו רסיבר.
-
zivbaz
- חבר פעיל

- תגובות: 89
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
היי חברים,
אני מקווה שפתחתי את הפוסט בפורום הנכון!!
אחרי שהשתדרגתי לרסיבר חדש וסט רמקולים יש לי שאלה טכנית.
יש לי מחשב HTPC אשר מחובר בHDMI לרסיבר, כמו כן מחובר גם ממיר יס HD לרסיבר בכבל HDMI.
אני רוצה לדעת האם ישנה אפשרות שאני יוכל לשמוע תכנים מהמחשב תוך כדי צפייה ביס, מבלי לעבד את התמיכה בפורמטים המתקדים שכבל הHDMI תומך בהם (האם חיבור בעזרת כבל אופטי יעזור)?
יש ברשותי רסיבר של ימאהה מדגם rx-v673.
אשמח לעזרה או להפנייה לפורום המתאים.
תודה מראש.
אני מקווה שפתחתי את הפוסט בפורום הנכון!!
אחרי שהשתדרגתי לרסיבר חדש וסט רמקולים יש לי שאלה טכנית.
יש לי מחשב HTPC אשר מחובר בHDMI לרסיבר, כמו כן מחובר גם ממיר יס HD לרסיבר בכבל HDMI.
אני רוצה לדעת האם ישנה אפשרות שאני יוכל לשמוע תכנים מהמחשב תוך כדי צפייה ביס, מבלי לעבד את התמיכה בפורמטים המתקדים שכבל הHDMI תומך בהם (האם חיבור בעזרת כבל אופטי יעזור)?
יש ברשותי רסיבר של ימאהה מדגם rx-v673.
אשמח לעזרה או להפנייה לפורום המתאים.
תודה מראש.
- Yuval11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 365
- שם מלא: Yuval11
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
יש מצב שאתה תוכל לשמוע סאונד מהמחשב אם תחבר את המחשב לחיבור אנלוגי ,נניח CD.
היה לי אונקיו 608 והמחשב היה מחובר לכניסת CD וככה הייתי רואה טלוויזיה ושומע מוזיקה מהמחשב , שאתה עובר לCD אז אין לו ערוץ אחר לעבור אליו גם ככה. אני מניח שאותו רעיון יעבוד גם עם יציאות סאונד אחרות
היה לי אונקיו 608 והמחשב היה מחובר לכניסת CD וככה הייתי רואה טלוויזיה ושומע מוזיקה מהמחשב , שאתה עובר לCD אז אין לו ערוץ אחר לעבור אליו גם ככה. אני מניח שאותו רעיון יעבוד גם עם יציאות סאונד אחרות
כן אבל המחשב מנגן דרך הרסיבר סראונד ופורמטים חדשים שאפשר רק בHDMI.
קיצר מחשב נשאר מחובר.
ממיר בHDMI לטלויזיה ובמקביל באופטי או קואקס לרסיבר. (תקווה שהיציאות האלה עובדות במקביל לHDMI)
ואז פשוט בלחיצת כפתור אתה מעביר בין המחשב לממיר.
קיצר מחשב נשאר מחובר.
ממיר בHDMI לטלויזיה ובמקביל באופטי או קואקס לרסיבר. (תקווה שהיציאות האלה עובדות במקביל לHDMI)
ואז פשוט בלחיצת כפתור אתה מעביר בין המחשב לממיר.
-
zivbaz
- חבר פעיל

- תגובות: 89
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
תודה,ron5054 כתב:כן אבל המחשב מנגן דרך הרסיבר סראונד ופורמטים חדשים שאפשר רק בHDMI.
קיצר מחשב נשאר מחובר.
ואז פשוט בלחיצת כפתור אתה מעביר בין המחשב לממיר....
חיברתי את הממיר ישירות לTV בHDMI ואת היציאה האופטית שעל הטלויזיה חיברתי לרסיבר, עובד נפלא