סופית אני הבעלים של lx71 כמה שאלות
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
תתחדש.
אם אורך הכבל הדרוש הוא עד 1.5 מטר, כל כבל יתאים, בתנאי שהוא תקין.
כבלים זולים עובדים כמו כבלים יקרים יותר (כשהם עובדים, ובכל מקרה לא לגעת בכבל הסיני הזול ביותר שתמצא)
בדרך כלל הבעיה של כבלים זולים שבשימוש שהוא לא חיבור קבוע, אלא מנתקים מחברים הרבה פעמים, הקונקטור מתקלקל.
בקשר לבננות, אותו דבר.
אם אתה מתכוון לחבר ולנתק רמקולים כדאי בננות.
אם אתה מחבר פעם אחת ומפרק רק כשאתה עובר דירה, לדעתי עדיף חיבור ישיר של הכבל לרמקול ולרסיבר.
בכלל, כל מה שאמרתי הוא בבחינת 'לדעתי'.
אם אורך הכבל הדרוש הוא עד 1.5 מטר, כל כבל יתאים, בתנאי שהוא תקין.
כבלים זולים עובדים כמו כבלים יקרים יותר (כשהם עובדים, ובכל מקרה לא לגעת בכבל הסיני הזול ביותר שתמצא)
בדרך כלל הבעיה של כבלים זולים שבשימוש שהוא לא חיבור קבוע, אלא מנתקים מחברים הרבה פעמים, הקונקטור מתקלקל.
בקשר לבננות, אותו דבר.
אם אתה מתכוון לחבר ולנתק רמקולים כדאי בננות.
אם אתה מחבר פעם אחת ומפרק רק כשאתה עובר דירה, לדעתי עדיף חיבור ישיר של הכבל לרמקול ולרסיבר.
בכלל, כל מה שאמרתי הוא בבחינת 'לדעתי'.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לגבי הכבל - עדיף אם יש לך יציאת HDMI - אם אתה רוצה גם אודיו וגם וידאו, אז להשתמש בכבל HDMI כמובן.
אם תרצה לעלות באיכות המוזיקה שאתה מקבל מהמחשב (מלבד העובדה שצריך להשתמש בקבצים איכותיים - MP3 באיכות 320 Kb לשנייה או FLAC ודומיהם) אז כדאי להוסיף DAC חיצוני.
לגבי הבננות - זה אכן יותר נוח אם מחברים ומנתקים הרבה. היתרון הגדול בבננות - האיכותיות - שהן מגינות על קצה הכבל מהתחמצנות. שזה גם שיקול.
אם תרצה לעלות באיכות המוזיקה שאתה מקבל מהמחשב (מלבד העובדה שצריך להשתמש בקבצים איכותיים - MP3 באיכות 320 Kb לשנייה או FLAC ודומיהם) אז כדאי להוסיף DAC חיצוני.
לגבי הבננות - זה אכן יותר נוח אם מחברים ומנתקים הרבה. היתרון הגדול בבננות - האיכותיות - שהן מגינות על קצה הכבל מהתחמצנות. שזה גם שיקול.
תמונות היו רק ביוני חח אני בחול וכבר שדרגתי את עצמי אני אדיו פיל רציני חח התחדשתי פה גם shire 535 הכל הרבה יותר בר השגה בחול, בקיצור זה לא הנושא ואני קצת בתסביך פנימי לגביי האות שמע שהמגבר יקבל מהמחשב אם זה מספיק או לא, אם כדיי להשקיע בכבל HD מטורף , כנראה שבננות אני אקנה כי בכל מקרה אני מחבר תמגבר החדש