כבל 10 מטר 15 פינים vga
היי,
אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה, בטלויזיה יש לי כניסת vga (d-sub(, האם כבל של 10 מטר יהיה טוב מספיק או שזה ארוך מידי ויפגע באיכות?
מהמחשב יש לי גם יציאת dvi האם עדיף להשתמש בכבל dvi 10 מטר ובממיר ל VGA בחיבור בטלוויזיה?
תודה.
אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה, בטלויזיה יש לי כניסת vga (d-sub(, האם כבל של 10 מטר יהיה טוב מספיק או שזה ארוך מידי ויפגע באיכות?
מהמחשב יש לי גם יציאת dvi האם עדיף להשתמש בכבל dvi 10 מטר ובממיר ל VGA בחיבור בטלוויזיה?
תודה.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
1. צריך כבל VGA איכותי על מנת לקבל תמונה טובה דרך כבל באורך כזה.
בכבל לא איכותי מתקבלים הדים בתמונה.
זו לא האינדיקציה היחידה, אבל אם אתה רואה כבל בעובי של הכבל שמגיע עם המסך, כנראה שהוא לא מספיק טוב.
הכבל יותר עבה כי צריך סיכוך איכותי. כל זוג חוטים של RGB מסוככים בנפרד ובנוסף סיכוך חיצוני.
יש יצרנים שמייצרים כבל פשוט עם ציפוי פלסטיק עבה שנראה טוב אבל לא שווה כלום. בקיצור צריך לבדוק.
לצערי לא יכול להמליץ על כבל מסויים.
2. לא בכל יציאת DVI מועבר גם אות וידאו אנאלוגי.
כל מחשב והחויווט שלו.
צריך לבדוק במפרט. אם כתוב DVI-I הוא תומך בוידאו דיגיטאלי ואנאלוגי
אם כתוב DVI-D הוא תומך בוידאו דיגיטאלי בלבד.
אם מדובר ביציאת DVI-I אתה יכול להשתמש בכבל DVI-I, אבל הבעיות והדרישות מהכבל זהות לכבל VGA
(עובר אות אנאלוגי בכבל)
בכבל לא איכותי מתקבלים הדים בתמונה.
זו לא האינדיקציה היחידה, אבל אם אתה רואה כבל בעובי של הכבל שמגיע עם המסך, כנראה שהוא לא מספיק טוב.
הכבל יותר עבה כי צריך סיכוך איכותי. כל זוג חוטים של RGB מסוככים בנפרד ובנוסף סיכוך חיצוני.
יש יצרנים שמייצרים כבל פשוט עם ציפוי פלסטיק עבה שנראה טוב אבל לא שווה כלום. בקיצור צריך לבדוק.
לצערי לא יכול להמליץ על כבל מסויים.
2. לא בכל יציאת DVI מועבר גם אות וידאו אנאלוגי.
כל מחשב והחויווט שלו.
צריך לבדוק במפרט. אם כתוב DVI-I הוא תומך בוידאו דיגיטאלי ואנאלוגי
אם כתוב DVI-D הוא תומך בוידאו דיגיטאלי בלבד.
אם מדובר ביציאת DVI-I אתה יכול להשתמש בכבל DVI-I, אבל הבעיות והדרישות מהכבל זהות לכבל VGA
(עובר אות אנאלוגי בכבל)
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אין לי בטלויזיה חיבור HDMI? אולי עדיף כבר כבל HDMI-DVI
ואולי כדאי על הדרך לשדרג לכרטיס מסך בעל יציאת HDMI - זה חשוב כי אז גם האודיו יעבור על אותו הכבל. (ואל תשכח שאתה צריך להעביר גם אודיו לטלויזיה או לרסיבר).
נקודה למחשבה - אולי עדיף לך כבר להביא סטרימר או מחשב אנדרואיד על סטיק - יעלה לך בערך אותו הדבר... אם לא פחות.
ואולי כדאי על הדרך לשדרג לכרטיס מסך בעל יציאת HDMI - זה חשוב כי אז גם האודיו יעבור על אותו הכבל. (ואל תשכח שאתה צריך להעביר גם אודיו לטלויזיה או לרסיבר).
נקודה למחשבה - אולי עדיף לך כבר להביא סטרימר או מחשב אנדרואיד על סטיק - יעלה לך בערך אותו הדבר... אם לא פחות.
היי,
כולם טוענים שהכבל שלהם הוא איכותי, וזו חלק מהבעייה...
במחשב יש לי יציאת HDMI אבל בטלויזיה אין כניסה כזו...
אני רוצה פשוט לשכפל את המסך של המחשב לטלויזיה (לראות את הדסקטופ), לא בהכרח צפייה בסרטים, סטרימר יכול לעשות את זה?
תודה רבה.
כולם טוענים שהכבל שלהם הוא איכותי, וזו חלק מהבעייה...
במחשב יש לי יציאת HDMI אבל בטלויזיה אין כניסה כזו...
אני רוצה פשוט לשכפל את המסך של המחשב לטלויזיה (לראות את הדסקטופ), לא בהכרח צפייה בסרטים, סטרימר יכול לעשות את זה?
תודה רבה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
מספיק לך כבל VGA-VGA באורך המתאים ומתאם DVI-VGA.yuvalw כתב:היי,
תודה....
עלות לא יותר מ200 ש"ח לכל הסיפור...
במחשב תגדיר "שכפול תצוגות" וזהו...