הצגת קבצי SRT לסרטים בפורמט MKV -- בעיה !!
לאחרונה הסטרימר (Xstreamer Sidewinder) שלי הפסיק להציג כתוביות הנמצאות בקובץ SRT צמוד לסרט שבפורמט MKV. הבעיה היא בסטרימר היות וכשאני פותח את הקבצים במחשב (ב GOM או במדיה פלייר של ווינדווס) אני רואה את הכתוביות בלי בעיה. חוץ מזה, סרטים שבעבר ראיתי עם הכתוביות שלהם כעת משודרים בלי הכתוביות. עשיתי לסטרימר "רקוברי" אבל גם זה לא עזר.
יש למישהו רעיון ??? זה מאוד מתסכל, במיוחד לילדים...
תודה
יש למישהו רעיון ??? זה מאוד מתסכל, במיוחד לילדים...
תודה
רשמתי בהודעה - יש לי Xstreamer Sidewinder. גרסה 2.7.1 (האחרונה שלהם).
עד לפני כחודש לא היתה לי בעיה לראות את הכתוביות שמצורפות כקובץ SRT. רק לאחרונה צצה הבעיה הזו והוא לא משדר את הכתוביות. הבעיה היא בקבצי ה MKV שקבצי ה SRT מצורפים אליהם.
גם כאלו שבעבר ראיתי בלי בעיה עכשיו משודרים בלי הכתוביות.
עד לפני כחודש לא היתה לי בעיה לראות את הכתוביות שמצורפות כקובץ SRT. רק לאחרונה צצה הבעיה הזו והוא לא משדר את הכתוביות. הבעיה היא בקבצי ה MKV שקבצי ה SRT מצורפים אליהם.
גם כאלו שבעבר ראיתי בלי בעיה עכשיו משודרים בלי הכתוביות.
האמת שלא טיפשי... אני גם במצב שאני מוכן לקבל כל הצעה, גם אם תשמע הכי טפשית שאפשר...
אם אני פותח את הכתוביות באופן יזום (דרך כפתור subtitles בשלט) אז אפשר לראות את הכתוביות אבל בעבר הסטרימר היה עושה את זה לבד באופן אוטומטי ולא הייתי צריך להגיד לו לפתוח. אני רוצה לחזור לאפשרות הזו - פתיחה אוטומטית של קבצי ה SRT.
אם אני פותח את הכתוביות באופן יזום (דרך כפתור subtitles בשלט) אז אפשר לראות את הכתוביות אבל בעבר הסטרימר היה עושה את זה לבד באופן אוטומטי ולא הייתי צריך להגיד לו לפתוח. אני רוצה לחזור לאפשרות הזו - פתיחה אוטומטית של קבצי ה SRT.
קבצי ה SRT לא פגומים. מדובר בבעיה גורפת ולא אחד ספציפי. חלק מהם פעלו בעבר והפסיקו. חלק בדקתי במחשב gom player והם עבדו. חלק ניסיתי לכפות פתיחה ואז הם עובדים. למעשה הבעיה כפי שהיא נכון לעכשיו שהפתיחה של קבצי ה SRT צריכה להיעשות על ידי באופן יזום והם לא נפתחים אוטומטית כפי שהיה בעבר.