בחיפוש אחר דיבורית לרכב

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73275
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים.

אני מחפש דיבורית לרכב, כרגע אני שוקל את זה:

http://www.parrot.com/usa/support/parrot-minikit-smart

היתרון בה היא העובדה שהיא משלבת דיבורית עם מעמד. מישהו מכיר אותה ויכול לתת חוו"ד? למישהו יש המלצה למשהו אחר?

Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #2 

לא יצא לי להשתמש בדיבורית הזו, אבל לפי התמונות אני רואה שתי בעיות פוטנציאליות:
1. נראה קצת מסורבל לשים את הטלפון והדיבורית בתוך העריסה. זה מצטבר למשקל לא קטן ובימים של שמש ישראלית, הואקום עלול להחלש ואז באחת הפניות כל העסק עף מהמקום.
2. הדיבורית יושבת בעריסה באופן קבוע ולמי שמסתכל מבחוץ נראה כאילו נשכח סמארטפון (או GPS) באוטו. עלול לקרוץ לאנשים הלא נכונים.

לדעתי, אם מדובר בדיבורית BT, עדיף פתרון שיאפשר לתפעל את המכשיר גם כשהוא בכיס/בתיק. כשנכנסים ויוצאים הרבה מהאוטו, זה מנג'ס להכניס ולהוציא את המכשיר מהעריסה בכל פעם.

קראת את הביקורת על הדיבורית של מוטורולה?
http://www.htmobile.co.il/article04239

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3 

1. לפי הביקורות ברשת איכות הבניה של המוצר גבוה ולא נתקלתי בתלונות על הסאקשן קאפ.

2. זה סיכון שאני מוכן לקחת בשביל לשלב 2 מוצרים במוצר אחד (עריסה ודיבורית).

לגבי הדיבורית של מוטורולה, אני כנראה מחליף רכב בקרוב, לא מעוניין כרגע לבצע התקנה.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #4 

עידכון, קפצתי אתמול לבאג, בדקתי את המוצר, לצערי הקליפס קטן מידיי לנקסוס. הוא מצליח להיכנס בלי הבאמפר אבל בלחץ.

לא מתאים, ממשיך בחיפוש, כנראה שארכוש דיבורית בנפרד ומעמד בנפרד - מה שאומר שכרגע אני זקוק להמלצות למעמד.

segev_weiss
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
שם מלא: Segev Arye Weiss
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #5 

אני משתמש במעמד הדביק של חברת Clingo - מאוד מרוצה ממנו. אוניברסלי, עובד כהלכה על מגוון מכשירים, גם כשהם עם קייס. ההדבקה מאוד חזקה והמכשיר לא נופל, גם לא בתנאי נסיעה 'מאתגרים' (באמפרים, פניות, בלימות וכו').
ה"חיסרון" היחידי הוא שבתנאי מז"א חמים (בקיץ...) אני נאלץ לשטוף אותו כפעם בשבוע לשמירה על דביקות ברמה גבוהה. לא קריטי יותר מדי - פעם אחת בשבוע אני מוציא את ראש המעמד בלבד, שוטף במים ומחזיר לרכב.
יש לציין שלפני המעמד הנ"ל ניסיתי ארבעה מעמדי פלסטיק של חברות שונות ונכוויתי כל פעם מחדש (ודווקא לא היה מדובר במעמדים פשוטים וזולים).

לדעתי שווה את ההשקעה.
http://www.clingo.com/car-mounts/univer ... one-mount/

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

Huber,
לגבי הדיבורית בלבד- ההמלצה הקבועה שלי (אתה יכול לחפש בפורום) - Plantronics K100.
פשוטה לתפעול, איכות שמע מצוינת (בשני הצדדים), זמן סוללה ארוך למדי ואפילו משדר FM כבונוס חביב.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

segev_weiss כתב:אני משתמש במעמד הדביק של חברת Clingo - מאוד מרוצה ממנו. אוניברסלי, עובד כהלכה על מגוון מכשירים, גם כשהם עם קייס. ההדבקה מאוד חזקה והמכשיר לא נופל, גם לא בתנאי נסיעה 'מאתגרים' (באמפרים, פניות, בלימות וכו').
ה"חיסרון" היחידי הוא שבתנאי מז"א חמים (בקיץ...) אני נאלץ לשטוף אותו כפעם בשבוע לשמירה על דביקות ברמה גבוהה. לא קריטי יותר מדי - פעם אחת בשבוע אני מוציא את ראש המעמד בלבד, שוטף במים ומחזיר לרכב.
יש לציין שלפני המעמד הנ"ל ניסיתי ארבעה מעמדי פלסטיק של חברות שונות ונכוויתי כל פעם מחדש (ודווקא לא היה מדובר במעמדים פשוטים וזולים).

לדעתי שווה את ההשקעה.
http://www.clingo.com/car-mounts/univer ... one-mount/
...

*** של דבר. רכשתי שתיים כאלו, בשניהם הסאקשיין קאפ כל הזמן משתחרר מהחלון ובשניהם הסמארטפון מידיי פעם מתנתק מהחלק הירוק. ואני לא מדבר בכלל על כך שאת הנקסוס 4 הוא בכלל לא מחזיק (בהתחשב בכך שהגב עשוי זכוכית כנראה).

אם אתה כ"כ מרוצה מהם, אני מוכן למכור לך את שניהם ב 20 ש"ח 8)

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #8 

Huber,
אני לא יודע איזה רכב יש לך, אבל בדוק האם ל Proclip יש מתאם עבורו - http://www.proclipusa.com/default.aspx

אלו המעמדים הכי טובים שראיתי - הם בנויים ספציפית לרכב, ומשתמשים בחריצים הטבעיים של הדשבורד כדי להתקבע למקום.
לרכב שלי לצערי אין להם מתקן, אבל אחי משתמש בזה כבר כמה שנים, כולל החלפת רכב - וזה פשוט עובד.
אתה צריך לבחור בנפרד את המתקן לרכב ואת המעמד למכשיר, אבל יש להם Mount לנקסוס 4 (ואפילו כמה גרסאות, כולל מטען או ללא).

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9 

לגבי המעמד, כבר הזמנתי מאיביי את ה Exogear Exomount, הוא אמור להגיע בימים הקרובים ואדווח על האיכות שלו בקרוב.

לגבי הדיבורית שהמלצת, נראה שברשת היא לא מקבלת ביקורות יותר מבינוניות:

http://reviews.cnet.com/home-entertainm ... 96304.html

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #10 

באמזון יש לה 4 כוכבים מ-80 משתמשים, שזה לא רע.
אצלי היא ברכב כבר כמעט שנתיים, 100% מהזמן. טוען אותה כל שבועיים-שלושה במהלך נסיעה, משתמש בה גם לדיבור שוטף, גם להנחיות ניווט וגם לא מעט לשדר מוזיקה מהאייפון לרדיו (במקרה כזה, בגלל צפיפות התדרים בארץ, אני מוריד אותה ממגן השמש ושם אותה בתוך מגירת המאפרה שמתחת לרדיו, ומקבל קליטה נקייה - זה לא מונע ממני להמשיך לנהל איתה שיחות גם מהמיקום הזה, כמובן).

בשרשור קודם פה באתר גם pixies המליץ עליה, ואני חושב שגם Ziv_R קנה אותה בעקבות זה. אתה יכול לשאול אותו מה דעתו...

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #11 

(Y)

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #12 

רכשתי את זה לאחרונה:

יופי של מוצר

udif
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2079
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #13 

זה אמנם כבר לא רלוונטי, אבל רק רציתי לתרום את הסטטיסטיקה הקטנה שלי -
קניתי Parrot MiniKit Smart.
הדיבורית ראשונה התפגרה אחרי כמה חודשים, והוחלף באחריות ביחידה חדשה.
השניה התפגרה יום או יומיים לפני סיום תוקף האחריות, והוחלף שנית.
בפעם השלישית שהיא התפגרה, כבר לא טרחתי לפנות אל באג.

בכל הפעמים הסימפטומים זהים, הדיבורית לא יוצאת מריסט, ולא מגיבה בכלל.

מעבר לכך, כשהיא פעלה , היא היתה דיבורית נחמדה, כולל חיוג קולי מובנה בדיבורית (ללא צורך בתמיכה של זיהוי דיבור מהטלפון עצמו). מצד ש ני זה עבר רק על שמות באנגלית מרשימת הכתובות וחייב הגייה שלהם במבטא אמריקאי...
Huber כתב:עידכון, קפצתי אתמול לבאג, בדקתי את המוצר, לצערי הקליפס קטן מידיי לנקסוס. הוא מצליח להיכנס בלי הבאמפר אבל בלחץ.

לא מתאים, ממשיך בחיפוש, כנראה שארכוש דיבורית בנפרד ומעמד בנפרד - מה שאומר שכרגע אני זקוק להמלצות למעמד.
...

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #14 

כמעט רכשתי את ה K100 כשבת'רד אחר ראיתי את זה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=814331

בגלל שהמערכת שלי מתחילה לעשות בעיות, נראה ליש זה יהיה לתפוס 2 ציפורים במכה אחת. מישהו פה מכיר את המוצר?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #15 

עניתי לך בשרשור המקורי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”